Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman diyim 14 öncesi yapma bazen geç döllenme oluyor boşa üzülmüş oluyor insan

Sizdemi ilk defa klomen kullandiniz catlatma igne vuruldunuzmu kac yumurta olustu ve boyutlari nekadardi
Canım ilk defa kullandım kullandıktan snra gittim yumurtlama günümde 14 mm dedi doktr bu ayda gebelik beklemiyorm dedi yine klomen verdi bu sefer sabah akşam iç dedi bugün adet oldum işte yine 5 Ci gün başlıcam çatlatma iğnesi flnda vermedi

Uzuldum insallah ikinci seferde hamile kalirsin nasip isi bu isler ya benim yumurtam ya buyumuyor ya catlamiyor doktordan ben kendim istedim catlatma ignesini eger adet olursan kutunun geri kalan 5 hapi kullan tekrar gel dedi bakalim

Sizdemi ilk defa klomen kullandiniz catlatma igne vuruldunuzmu kac yumurta olustu ve boyutlari nekadardi
3 yumurta o
Uzuldum insallah ikinci seferde hamile kalirsin nasip isi bu isler ya benim yumurtam ya buyumuyor ya catlamiyor doktordan ben kendim istedim catlatma ignesini eger adet olursan kutunun geri kalan 5 hapi kullan tekrar gel dedi bakalim
İlk gebeliğin mi olcak kuzum

Kıyamam sana rabbim ikimizde sağlıklı bebisler nasip etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…