- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Aman diyim 14 öncesi yapma bazen geç döllenme oluyor boşa üzülmüş oluyor insanAnladim canim Allah nezaman dilerse o vakit olur ister bir yumurtayma ister iki veya on. Benim her ay yumurta aki gibi akintim olurdu yumurtladigimda bu sefer olmadi yada ben kacirdim ve akintim bende herzaman var olan birsey onun icin akinti konusunda birsey diyemem igneden 38 saat sonra sol kasik cok fena agridi bacagimi vurdu resmen ondan sonrada iste arada bir kasiklarda hareketlilik az once iki tarafta agridi gebelik test almadimadetim duzensiz insallah fazla bekletmeden gelir bebislerimiz ama belli olmaz 14. Gunu belki test yapabilirim meraktan
Aynen hayirlisi olsun hepimiz icinAman diyim 14 öncesi yapma bazen geç döllenme oluyor boşa üzülmüş oluyor insan
İyi diyelim iyi olsun cnm sn nasilsinNasılsınız canlarım
Bugün oldum kuzum benHayırlısı olsun canım
Rabbim daim etsin kuzumÇok şükür canım iyiyim❣
Sende ilk defa mi klomen kullanıyorsunAmin cümlemize inşallah❤
Sizdemi ilk defa klomen kullandiniz catlatma igne vuruldunuzmu kac yumurta olustu ve boyutlari nekadardiSende ilk defa mi klomen kullanıyorsun
Canım ilk defa kullandım kullandıktan snra gittim yumurtlama günümde 14 mm dedi doktr bu ayda gebelik beklemiyorm dedi yine klomen verdi bu sefer sabah akşam iç dedi bugün adet oldum işte yine 5 Ci gün başlıcam çatlatma iğnesi flnda vermediSizdemi ilk defa klomen kullandiniz catlatma igne vuruldunuzmu kac yumurta olustu ve boyutlari nekadardi
Uzuldum insallah ikinci seferde hamile kalirsin nasip isi bu isler ya benim yumurtam ya buyumuyor ya catlamiyor doktordan ben kendim istedim catlatma ignesini eger adet olursan kutunun geri kalan 5 hapi kullan tekrar gel dedi bakalimCanım ilk defa kullandım kullandıktan snra gittim yumurtlama günümde 14 mm dedi doktr bu ayda gebelik beklemiyorm dedi yine klomen verdi bu sefer sabah akşam iç dedi bugün adet oldum işte yine 5 Ci gün başlıcam çatlatma iğnesi flnda vermedi
3 yumurta oSizdemi ilk defa klomen kullandiniz catlatma igne vuruldunuzmu kac yumurta olustu ve boyutlari nekadardi
İlk gebeliğin mi olcak kuzumUzuldum insallah ikinci seferde hamile kalirsin nasip isi bu isler ya benim yumurtam ya buyumuyor ya catlamiyor doktordan ben kendim istedim catlatma ignesini eger adet olursan kutunun geri kalan 5 hapi kullan tekrar gel dedi bakalim
Yok canım ikinci defa kullandım bu aySende ilk defa mi klomen kullanıyorsun
Anladım kuzum bnde ikinciye başlıcamYok canım ikinci defa kullandım bu ay
Yarin insallah belli olacakNoldu sonucun yavrum var mı hayır haber
İnşAllah hayırlı sonuçlarla gel bebeğimYarin insallah belli olacak
Bugün oldum kuzum ben
[/QUOTE
Eylül ayında beraber beklicez desene ben çok ağladım gözlerim şiş çok kötü bir durumdayım kaynana terörü var başımda
Aynen ilk olacak nasipse3 yumurta o
İlk gebeliğin mi olcak kuzum
Rabbim ikimizde nasip etsin inşallah canimAynen ilk olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?