- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Cok tsk ederim canim insallahRabbim ikimizde nasip etsin inşallah canim
Yok canım daha gelen giden yok bekliyorum aksama kadar
İnşAllah gelmezzzz kış kış adetYok canım daha gelen giden yok bekliyorum aksama kadar
Insallah gelmez test yapsan belki cikarYok canım daha gelen giden yok bekliyorum aksama kadar
Benim rumeysakızlar isimler ne gerçek isimler benim belli yeliz sizin ne
Ya canım normalde test bagımlısı bi insanımdırInsallah gelmez test yapsan belki cikar
benimde nurkızlar isimler ne gerçek isimler benim belli yeliz sizin ne
Canım bende şimdi adetin 5. günü doktoran randevu aldım. Bana direk istesem bu tedaviyi uygular mı yoksa bir yumurta takibi ister mi?Evet gittim adetin 5. Günü başlıycam ayın 18inde gel yumurta büyüklüğünü kontrol edelğm dedi istediği büyüklük oluşmazsa 2. 2. Kutuya başlarız dedi sonra iğne işteaynı sırada inofolik kullanmaya devam ediyorum
Ne güzel hamilesin canım. Klomenin etkisi oldu sende işe yaradı demkki. Nasıl bir hikayen vardı anlatır mısın?Kızlar doktoruz klomen kullanırken şuna buna dikkat edin dedimi size
Bu klomen ve iğneler kaç tl maliyetleriBana hic bise demedi vala duzenli hergub ic dedu
Sen de geç hamile kalanlar tayfasındansın. İnşallah gönlüne göre verir rabbim.Olur canım ben 31 yaşındayım bi kızım var kızımı 3 yıl bekledim 3 yıl sonunda umudumun bittigi zamanda geldi güzel kızım şimdi ellerinden öper 3 yaşına girecek 3 yıldır da bi tane daha olsun kızım abla olsun diye uğraşıyorum canım rabbim herkese versin
yaa bu ölçümü adetin kaıncı günü yapıyorlar. Ben bugün doktora gittim adetimin 3. günü. Sadece sayısını söylediler mesela. Kaçını günü bu değerlere ulaşıyor yumurtalıkNe duru
Ne durumdasın acabaa bende bu ay kullandım klomen 20mm tek yumurtam vardı benimde iğne vermedi doktor kendi çatlar dedi pazartesi 20mm di çatlamıştır diye tahmin ediyorum artık bekliyorum senin gibi bende 10 gün sonra beta hcg kan ver demişti doktor 16 sında vericem bende bakalım hayırlısıyla inşallah bebişlerimiz bizimledir
Vitaminin adı ne canımBende geçen ay ilk kez kullanmıştım belki ilk ay olduğu için agrı olmuyor olabilir bide bu ay doktorum bana bi vitamin yazdı bununda gebeşige etsi çok o yüzden yazıyorum dedi belki o da ağrı yapabilir ban bu ay
Genelde herkeste aynı gün olmuyo canım adetin basladığı ilk günden itibaren sayarsan genelde 8-14 arası bi günde doktor kontrole cagırıp yumurtalarının olgunluguna bakıp söylüyor kaç tane ve kac mm deler diyeyaa bu ölçümü adetin kaıncı günü yapıyorlar. Ben bugün doktora gittim adetimin 3. günü. Sadece sayısını söylediler mesela. Kaçını günü bu değerlere ulaşıyor yumurtalık
Bende sultan tekrardan memnun oldumkızlar isimler ne gerçek isimler benim belli yeliz sizin ne
Insallah guzel haberler gelirYa canım normalde test bagımlısı bi insanımdırAma 13. Gün vıkmadı ondan umudum hiç kalmadı normalde bugün kan vermem gerekiyo ama onu bile yapasım yok vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?