Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
analadım ben bugün hormon testleei için develte gittim. baktılar. İşte sağda 4 solda 5 yumrta var dedi. ama ölçüm falan söylemedi. Adetimin 3. günü bugn. 5. günü özele gideceğim sanırım orada söyler.

Kizlar ne zaman kucuk bir is gorsem kasiklarimda agrilar oluyor yada ben oyle zannediyorum bacaklarima vuruyor uzaniyorum dinleniyorum bol bol saolsun esim cok anlayisli hic karismaz is gormememe

Kızlar,

Şu klomen ve iğneelrin fiyatı kaç tl??
Canım muayne parası hariç klomen 19tl iğne 130tl bukadar benim gittiğim yer özel klinik 220tl muayne var üç kez gidiyorum birinde ücret almıyor aylık olarak hemen hemen 590 tl gibi bir maliyet oluyor

Canım adetin 5. Günü derken baslangıcından itibaren mi bitişinden itibaren mi?

Canım muayne parası hariç klomen 19tl iğne 130tl bukadar benim gittiğim yer özel klinik 220tl muayne var üç kez gidiyorum birinde ücret almıyor aylık olarak hemen hemen 590 tl gibi bir maliyet oluyor
anladım demkki pahalıolan iğne. Muayenyi geçtik zaten o allhın emri. ÖZel sağlık falan yok. Benm gideceğim özel hastende 120 tl muayene

anladım demkki pahalıolan iğne. Muayenyi geçtik zaten o allhın emri. ÖZel sağlık falan yok. Benm gideceğim özel hastende 120 tl muayene
Anladım canım ozaman biraz daha hesaplı olacaktır iğne daha pahalı evet beşinci günü mü başlayacaksın klomene doktor öyle mi dedi ya üçüncü ya beşinci günü başlamak zorunda çünkü

Anladım canım ozaman biraz daha hesaplı olacaktır iğne daha pahalı evet beşinci günü mü başlayacaksın klomene doktor öyle mi dedi ya üçüncü ya beşinci günü başlamak zorunda çünkü
bilmiyorumki Ben 5. günü normal muayeneye gideceğim. ama kendim isteyeceğim direk doktordan

Ne güzel hamilesin canım. Klomenin etkisi oldu sende işe yaradı demkki. Nasıl bir hikayen vardı anlatır mısın?
Canım bende çikolata kisti vardı doktorlar bana çocugumun olmayacağını söyledi ameliyat ile yunurtalıgımın alınması gerektiğini kistin yumurtayı befessiz bırakıp kansere dönüşebileceğini söyledi başka doktora gittim oda bana çocuğun çok geç olur ameliyt tavsiye etmem ama agrıdan da duramassın dedi ben ameliyat olmadım 3 yıl çocugum olmadı doktorlar olmaz dedi diye de tedavide görmeye gitmedim en sonunda gitmeye karar verdim doktor tahlil istedi tahliller çıkınca hamile olduğumu öğrendim çok şükür bi kızım oldu aradan 3 yıl geçti ben korunması hemen olsun dedim olmadı bu sefer 3 yıl sonunda doktora gittim ilk ay sadece klomen kullandım 3 yumurtam vardı ama olmadı 2. ay klomen+çatlatma ignesi oldum çok şükür hamileyim biraz uzun oldu ama ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar rabbim isteyen herkese tez zamanda çocuk versin rabbim hep dua ediyorum hamile duası kabul olur derler inşallah olur bir an önce isteyen herkes tanıdıgım tabımadıgım yazımı okuyan okumayan herkese versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…