- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
analadım ben bugün hormon testleei için develte gittim. baktılar. İşte sağda 4 solda 5 yumrta var dedi. ama ölçüm falan söylemedi. Adetimin 3. günü bugn. 5. günü özele gideceğim sanırım orada söyler.Genelde herkeste aynı gün olmuyo canım adetin basladığı ilk günden itibaren sayarsan genelde 8-14 arası bi günde doktor kontrole cagırıp yumurtalarının olgunluguna bakıp söylüyor kaç tane ve kac mm deler diye
Canım muayne parası hariç klomen 19tl iğne 130tl bukadar benim gittiğim yer özel klinik 220tl muayne var üç kez gidiyorum birinde ücret almıyor aylık olarak hemen hemen 590 tl gibi bir maliyet oluyorKızlar,
Şu klomen ve iğneelrin fiyatı kaç tl??
Klomene unuttumda ben igneye 133 tl civari verdimKızlar,
Şu klomen ve iğneelrin fiyatı kaç tl??
İnşallah canımInsallah guzel haberler gelir
Canım adetin 5. Günü derken baslangıcından itibaren mi bitişinden itibaren mi?analadım ben bugün hormon testleei için develte gittim. baktılar. İşte sağda 4 solda 5 yumrta var dedi. ama ölçüm falan söylemedi. Adetimin 3. günü bugn. 5. günü özele gideceğim sanırım orada söyler.
anladım demkki pahalıolan iğne. Muayenyi geçtik zaten o allhın emri. ÖZel sağlık falan yok. Benm gideceğim özel hastende 120 tl muayeneCanım muayne parası hariç klomen 19tl iğne 130tl bukadar benim gittiğim yer özel klinik 220tl muayne var üç kez gidiyorum birinde ücret almıyor aylık olarak hemen hemen 590 tl gibi bir maliyet oluyor
Başlangıç canımCanım adetin 5. Günü derken baslangıcından itibaren mi bitişinden itibaren mi?
Anladım canım ozaman biraz daha hesaplı olacaktır iğne daha pahalı evet beşinci günü mü başlayacaksın klomene doktor öyle mi dedi ya üçüncü ya beşinci günü başlamak zorunda çünküanladım demkki pahalıolan iğne. Muayenyi geçtik zaten o allhın emri. ÖZel sağlık falan yok. Benm gideceğim özel hastende 120 tl muayene
bilmiyorumkiAnladım canım ozaman biraz daha hesaplı olacaktır iğne daha pahalı evet beşinci günü mü başlayacaksın klomene doktor öyle mi dedi ya üçüncü ya beşinci günü başlamak zorunda çünkü
Hee anladımbilmiyorumkiBen 5. günü normal muayeneye gideceğim. ama kendim isteyeceğim direk doktordan
O zaman erken daha mm ler için genelde 8. Güne kadar olgun bir boyuta ulasmıyorBaşlangıç canım
Adet başlangıcının mı canımcimO zaman erken daha mm ler için genelde 8. Güne kadar olgun bir boyuta ulasmıyor
Benimde yok yavrum 29/30 günde bir âdet oluyorum ovu testi de yapıyorumHee anladımverir muhtemelen benimde çok şükür yumurtlama çatlama sıkıntım yok ama süreci hızlandıralım dedi doktor
Ovulasyon testi ile olmuştu benim daha önceki iki düşüğüm de takip yapmıştım oda çok faydalı bir yöntemBenimde yok yavrum 29/30 günde bir âdet oluyorum ovu testi de yapıyorum
Canım bende çikolata kisti vardı doktorlar bana çocugumun olmayacağını söyledi ameliyat ile yunurtalıgımın alınması gerektiğini kistin yumurtayı befessiz bırakıp kansere dönüşebileceğini söyledi başka doktora gittim oda bana çocuğun çok geç olur ameliyt tavsiye etmem ama agrıdan da duramassın dedi ben ameliyat olmadım 3 yıl çocugum olmadı doktorlar olmaz dedi diye de tedavide görmeye gitmedim en sonunda gitmeye karar verdim doktor tahlil istedi tahliller çıkınca hamile olduğumu öğrendim çok şükür bi kızım oldu aradan 3 yıl geçti ben korunması hemen olsun dedim olmadı bu sefer 3 yıl sonunda doktora gittim ilk ay sadece klomen kullandım 3 yumurtam vardı ama olmadı 2. ay klomen+çatlatma ignesi oldum çok şükür hamileyim biraz uzun oldu ama ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar rabbim isteyen herkese tez zamanda çocuk versin rabbim hep dua ediyorum hamile duası kabul olur derler inşallah olur bir an önce isteyen herkes tanıdıgım tabımadıgım yazımı okuyan okumayan herkese versin rabbimNe güzel hamilesin canım. Klomenin etkisi oldu sende işe yaradı demkki. Nasıl bir hikayen vardı anlatır mısın?
Amin canım herkesin gönlüne göre versin rabbim olmayanı oldurur rabbimSen de geç hamile kalanlar tayfasındansın. İnşallah gönlüne göre verir rabbim.
Ocean diye bi vitamindi canım ama bana eczane yanlış vermişti mavi kapsül olanı varmış onu almalıymışım aslındaVitaminin adı ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?