Aynen canımAdet başlangıcının mı canımcim
Nasılsın canım yoktur inşallah gelen gidenAynen canım
Yok canım hala gelmeddi. Cok sık idrara gidiyorum ama her gittiğimde gelcek diyorum gelmediNasılsın canım yoktur inşallah gelen giden
Test mi yapsan acaba canımYok canım hala gelmeddi. Cok sık idrara gidiyorum ama her gittiğimde gelcek diyorum gelmedi
Testim yok ama şansıma karsımdaki eczane nöbetci o bana bakıyor ben ona bakıyorumTest mi yapsan acaba canımvar mı testin
Hadi kalk git alTestim yok ama şansıma karsımdaki eczane nöbetci o bana bakıyor ben ona bakıyorum
Ay gidiyimde alayım bari eşim şimdi yeter dicek kesinHadi kalk git albu bir işaret olabilir Allah gönlündekini göstersin ❤ çift çizgiler gör inşallah biz yelizle ikimiz senin testte gölge gördüğümüz için umutluyum ❣
Canım ilac adetimi benim etkilememişti acıkcası onun için bilemiyorum belki tesadüf olmustur sende de ilaçla alakalı değildirKizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
Hadi bekliyorumAy gidiyimde alayım bari eşim şimdi yeter dicek kesin
Bende geçen ay ilk kullandığımda erken bitmişti adetim olabilir teşala gerek yok benceKizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
Hadi bekliyorum
Benim çiğdem canımkızlar isimler ne gerçek isimler benim belli yeliz sizin ne
Yok o ilk5 dkaydı 15 dk sonra cektim tekrar gecen senin dediğin gibi oynadımSon hali bu mumasalkzz
İnşAllah gözlerim bozulmuyordur ben yine silik ince çizgi görüyorum inşallah gören bi kişi daha çıkarYok o ilk5 dkaydı 15 dk sonra cektim tekrar gecen senin dediğin gibi oynadımBu da oynadığım hali
Bende görüyorum ondan direk gördüm diye yazmadım acaba aen görcen mi diye ama benim gözüm agrıdı görmeye calısmaktan 1 saattir inceliyorumİnşAllah gözlerim bozulmuyordur ben yine silik ince çizgi görüyorum inşallah gören bi kişi daha çıkar
En iyisi bebeğim öyle yapBende görüyorum ondan direk gördüm diye yazmadım acaba aen görcen mi diye ama benim gözüm agrıdı görmeye calısmaktan 1 saattir inceliyorumYarın belli olur tam bence ya adet gelirse gelir gelmezsede kan veririm aksam
bende gördüm kızBende görüyorum ondan direk gördüm diye yazmadım acaba aen görcen mi diye ama benim gözüm agrıdı görmeye calısmaktan 1 saattir inceliyorumYarın belli olur tam bence ya adet gelirse gelir gelmezsede kan veririm aksam
canım sana kaç gün kaldıEn iyisi bebeğim öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?