Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim yok ama şansıma karsımdaki eczane nöbetci o bana bakıyor ben ona bakıyorum
Hadi kalk git al bu bir işaret olabilir Allah gönlündekini göstersin çift çizgiler gör inşallah biz yelizle ikimiz senin testte gölge gördüğümüz için umutluyum

Kizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz

Kizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
Canım ilac adetimi benim etkilememişti acıkcası onun için bilemiyorum belki tesadüf olmustur sende de ilaçla alakalı değildir

Bende geçen ay ilk kullandığımda erken bitmişti adetim olabilir teşala gerek yok bence

İnşAllah gözlerim bozulmuyordur ben yine silik ince çizgi görüyorum inşallah gören bi kişi daha çıkar
Bende görüyorum ondan direk gördüm diye yazmadım acaba aen görcen mi diye ama benim gözüm agrıdı görmeye calısmaktan 1 saattir inceliyorum Yarın belli olur tam bence ya adet gelirse gelir gelmezsede kan veririm aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…