Klomeni adetin 5.günü kullanmaya başlıyorum 5 günde bitiyor zaten 12. Gün falan kontrole gidiyordum o zaman belli oluyoryaa bu ölçümü adetin kaıncı günü yapıyorlar. Ben bugün doktora gittim adetimin 3. günü. Sadece sayısını söylediler mesela. Kaçını günü bu değerlere ulaşıyor yumurtalık
Pazartesi yapıcam canım altı gün var kısmetsecanım sana kaç gün kaldı
İlk defa kullandigim icin sanirim basima gelen bir cok seyi ona yoruyorumCanım ilac adetimi benim etkilememişti acıkcası onun için bilemiyorum belki tesadüf olmustur sende de ilaçla alakalı değildir
Demek ki herkeste farkliBende geçen ay ilk kullandığımda erken bitmişti adetim olabilir teşala gerek yok bence
Rica ederim inşallah bu Ay kavuşuruz bebeklerimizeDemek ki herkeste farklitesekkur edrm aciklama icin
Yok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef geceCanim umarim yaniliyorumdur ama ben birsey goremedim hatta var demek icin baya ugrastim sen yarin testini yine tekrarla insallah vardir
amin canım inşallah.Canım bende çikolata kisti vardı doktorlar bana çocugumun olmayacağını söyledi ameliyat ile yunurtalıgımın alınması gerektiğini kistin yumurtayı befessiz bırakıp kansere dönüşebileceğini söyledi başka doktora gittim oda bana çocuğun çok geç olur ameliyt tavsiye etmem ama agrıdan da duramassın dedi ben ameliyat olmadım 3 yıl çocugum olmadı doktorlar olmaz dedi diye de tedavide görmeye gitmedim en sonunda gitmeye karar verdim doktor tahlil istedi tahliller çıkınca hamile olduğumu öğrendim çok şükür bi kızım oldu aradan 3 yıl geçti ben korunması hemen olsun dedim olmadı bu sefer 3 yıl sonunda doktora gittim ilk ay sadece klomen kullandım 3 yumurtam vardı ama olmadı 2. ay klomen+çatlatma ignesi oldum çok şükür hamileyim biraz uzun oldu ama ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar rabbim isteyen herkese tez zamanda çocuk versin rabbim hep dua ediyorum hamile duası kabul olur derler inşallah olur bir an önce isteyen herkes tanıdıgım tabımadıgım yazımı okuyan okumayan herkese versin rabbim
bu sefer oldu inşallah canım hiç bi belirtin varmı baş agrısı yada kasık batması varmıPazartesi yapıcam canım altı gün var kısmetse
adet arttırdıgını duymadım canım ben belki normaldir ama doktorunu arayıp bi sor canımKizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
canım bidaha ki ay inşallah bide ilaca destek lazım kızlar sperm arttıran yumurta kalitesi arttıran yiyecekler var bunlar öyle aktarlardan alınmıyor normal sebzeler var onlara biraz dikkat etsek canım ben 2 ay klomen kullandım 2 ay boyunca hergün bol sarımsaklı bi yemek yaptım mesela bi gün cacık yaptım bi gün biber yogurtladım bi gün haydari yaptım bi gün nazik yaptım ama her akşam sarımsaklı bi yiyecegim vardı her akşam eşime kahve içirdim sperm kalitesi arttırıyormu bol bol sebze yemekleri yaptım kızlar sizlerde deneyin lütfen rabbbim hiç bişeyi sebepsiz yaratmamıştırYok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gecegene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
Ben kuruntu yapiyorum sanrm canm bugun ilacmn iknci gunu ve normale döndüm cok sukuradet arttırdıgını duymadım canım ben belki normaldir ama doktorunu arayıp bi sor canım
Bak şimdi yeni uyandım hep uykum var ama bu bir belirtim bilmiyorum kasıklarda ara sıra batma var inşallah olmuştur vede akıntı her gün geliyobu sefer oldu inşallah canım hiç bi belirtin varmı baş agrısı yada kasık batması varmı
Gerçekten mi inanmıyorum ya gözlerimiz çift çizgi aramaktan bozuldu artık net pembe görmeden kimseye var dememYok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gecegene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
ay inşallah canım bendeki belirtiler bende aşırı bi baş agrısı vardı sakın agrı kesici içme inşallah bu kex olacakBak şimdi yeni uyandım hep uykum var ama bu bir belirtim bilmiyorum kasıklarda ara sıra batma var inşallah olmuştur vede akıntı her gün geliyo
Uzuldum gercekten demekki vakti degilmis insallah bidaki aya guzel haber aliriz senden nasip bu isler bende bekliyorum bu pazar 14. Gunu oluyor benimde umudum yok sanirim biraz ara vericemYok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gecegene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
İnşallah canım ya aman kısmet napiyim cokta üzülmedim testlerden dolayı fazla umudum yoktu zaten zorla cizgi arıyodumGerçekten mi inanmıyorum ya gözlerimiz çift çizgi aramaktan bozuldu artık net pembe görmeden kimseye var demem ☹☹inşallah bu Ay olur ilaç etkileri bi sonraki ay devam ediyor diye duymuştum
Canım inşallah pazar günü cift cizgiyi görebilirsinUzuldum gercekten demekki vakti degilmis insallah bidaki aya guzel haber aliriz senden nasip bu isler bende bekliyorum bu pazar 14. Gunu oluyor benimde umudum yok sanirim biraz ara vericem
Gün aşırı ilişki bence bunu dene varsa elinde ovülasyon testi ile takip et zaten önceki gebelikler doğal yolla oldu yine olur rabbim kısmet ederseİnşallah canım ya aman kısmet napiyim cokta üzülmedim testlerden dolayı fazla umudum yoktu zaten zorla cizgi arıyodumbu ay kendi yöntemlerimi denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?