Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa bu ölçümü adetin kaıncı günü yapıyorlar. Ben bugün doktora gittim adetimin 3. günü. Sadece sayısını söylediler mesela. Kaçını günü bu değerlere ulaşıyor yumurtalık
Klomeni adetin 5.günü kullanmaya başlıyorum 5 günde bitiyor zaten 12. Gün falan kontrole gidiyordum o zaman belli oluyor

Canım ilac adetimi benim etkilememişti acıkcası onun için bilemiyorum belki tesadüf olmustur sende de ilaçla alakalı değildir
İlk defa kullandigim icin sanirim basima gelen bir cok seyi ona yoruyorum tesekkur ederm acklma icn

Canim umarim yaniliyorumdur ama ben birsey goremedim hatta var demek icin baya ugrastim sen yarin testini yine tekrarla insallah vardir

amin canım inşallah.

Kizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
adet arttırdıgını duymadım canım ben belki normaldir ama doktorunu arayıp bi sor canım

Yok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gece gene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
canım bidaha ki ay inşallah bide ilaca destek lazım kızlar sperm arttıran yumurta kalitesi arttıran yiyecekler var bunlar öyle aktarlardan alınmıyor normal sebzeler var onlara biraz dikkat etsek canım ben 2 ay klomen kullandım 2 ay boyunca hergün bol sarımsaklı bi yemek yaptım mesela bi gün cacık yaptım bi gün biber yogurtladım bi gün haydari yaptım bi gün nazik yaptım ama her akşam sarımsaklı bi yiyecegim vardı her akşam eşime kahve içirdim sperm kalitesi arttırıyormu bol bol sebze yemekleri yaptım kızlar sizlerde deneyin lütfen rabbbim hiç bişeyi sebepsiz yaratmamıştır

Yok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gece gene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
Gerçekten mi inanmıyorum ya gözlerimiz çift çizgi aramaktan bozuldu artık net pembe görmeden kimseye var demem inşallah bu Ay olur ilaç etkileri bi sonraki ay devam ediyor diye duymuştum

Bak şimdi yeni uyandım hep uykum var ama bu bir belirtim bilmiyorum kasıklarda ara sıra batma var inşallah olmuştur vede akıntı her gün geliyo
ay inşallah canım bendeki belirtiler bende aşırı bi baş agrısı vardı sakın agrı kesici içme inşallah bu kex olacak

Uzuldum gercekten demekki vakti degilmis insallah bidaki aya guzel haber aliriz senden nasip bu isler bende bekliyorum bu pazar 14. Gunu oluyor benimde umudum yok sanirim biraz ara vericem

Gerçekten mi inanmıyorum ya gözlerimiz çift çizgi aramaktan bozuldu artık net pembe görmeden kimseye var demem ☹☹inşallah bu Ay olur ilaç etkileri bi sonraki ay devam ediyor diye duymuştum
İnşallah canım ya aman kısmet napiyim cokta üzülmedim testlerden dolayı fazla umudum yoktu zaten zorla cizgi arıyodum bu ay kendi yöntemlerimi denicem

Uzuldum gercekten demekki vakti degilmis insallah bidaki aya guzel haber aliriz senden nasip bu isler bende bekliyorum bu pazar 14. Gunu oluyor benimde umudum yok sanirim biraz ara vericem
Canım inşallah pazar günü cift cizgiyi görebilirsin Sanırım cok düşününce olmuyor biraz kafamızı rahatlatabilsek keske

İnşallah canım ya aman kısmet napiyim cokta üzülmedim testlerden dolayı fazla umudum yoktu zaten zorla cizgi arıyodum bu ay kendi yöntemlerimi denicem
Gün aşırı ilişki bence bunu dene varsa elinde ovülasyon testi ile takip et zaten önceki gebelikler doğal yolla oldu yine olur rabbim kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…