Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
owitrella mı ne ismini tam yazamamış olabilrim ben onu vuruldum bi kere canım ilk kullanmam da da hamile kaldım

Merhaba.. bende bu gün vuruldum bu iğneyi. doktor ilk 32 sonra 24 saat sonra beraber olun dedi aklım karıştı. size doktro kaç saat sonra demişti ?

Merhaba.. bende bu gün vuruldum bu iğneyi. doktor ilk 32 sonra 24 saat sonra beraber olun dedi aklım karıştı. size doktro kaç saat sonra demişti ?
Bana 24 saat sonra mutlaka değerlendir dedi diğer iki günde ilişki olsun saat önemli değil dedi toplam üç gün yani

Bana 24 saat sonra mutlaka değerlendir dedi diğer iki günde ilişki olsun saat önemli değil dedi toplam üç gün yani

bana 24 saat sonra gün aşırı dedi. eee ben de 24 saat dolunca işte olacağım yarın sabah olsa 19 saat felan akşam olsa 33 34 saat sonra oluyor

bana 24 saat sonra gün aşırı dedi. eee ben de 24 saat dolunca işte olacağım yarın sabah olsa 19 saat felan akşam olsa 33 34 saat sonra oluyor
Olsun canım sen işe gitmeden bir saat önce hallet işini yapacak bişey yok sperm içerde bekliyor olsun yumurtayı

Kizlar ilk defa klomen kullanmaya basladim adetimin 3.gunu. İlaca baslamadan once adetim azalmaya baslamisti ama smdi ilac ictgmden beri dha fazla adet oluyorm bitecegi yerde artmaya basladi. Bu normal mi ? Lutfrn yardmci olur musunuz
Merhaba bende bugun klomene basladim adetin 2 gunu doktor günaşırı iliskiye girin dedi ama adetliyken mi gircez anlamadim

Bende klomene basladim ama doktor gunasiri iliski dedi. Klomene adetin 2. Gunu basladim adetliyken de iliskiye girecek miyiz anlamadim ya
İkinci günümü başladın Allah Allah ilk kez duyuyorum doktorlar ya üç yada beşinci günü başlanır diyor üstüne basa basa vardır bi bildiği herhalde. Adetliyken değil adet temizlenince gün aşırı demiştir zaten iğne yapmak için kontrole çağırmıştır büyümeyi falan kontrol ettirmek için gittiğiniz gün tekrar sorarsınız

Bana igne aldırmadı. Sanırım catlatma ignesi yapmayacak 5 gun klomen verdi 2 gun icmicem sonra kontrol dedi . Benim asilama yapmayacakmis sadece yumurta buyutcekmis

Merhaba; bende bugun klomene basladim benimde sadece hap verdi igne vermedi iliski guni belirleyecegiz dedi ama bana günaşırı iliskiye girin dedi. Adetin 2. gunu bugun nasul olcak simdi adetliykende ni girecegiz iliakiye gunasiri

Merhaba; bende bugun klomene basladim benimde sadece hap verdi igne vermedi iliski guni belirleyecegiz dedi ama bana günaşırı iliskiye girin dedi. Adetin 2. gunu bugun nasul olcak simdi adetliykende ni girecegiz iliakiye gunasiri
Hayır canım klomeni kullanıp yumurtlama zamninda ilişkiye girceksin

Sana demedimi klomen bitince iki gün yada üç gün sonra yanıma gel diye

Bana igne aldırmadı. Sanırım catlatma ignesi yapmayacak 5 gun klomen verdi 2 gun icmicem sonra kontrol dedi . Benim asilama yapmayacakmis sadece yumurta buyutcekmis
Bizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada

canım önce klomeni kullanıyorsun igneyi muayeneye gittiginde veriyor igne tehlikeli bozulmaması lazım o yüzden erken vermezler

Gün aşırı ilişki bence bunu dene varsa elinde ovülasyon testi ile takip et zaten önceki gebelikler doğal yolla oldu yine olur rabbim kısmet ederse ❤
Aynen ovülasyonla takip edicem bi de ekstra omega 3 ve vitamin kullancam daha öncede öyle yaptım bakalım bi de bunu deneylim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…