Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar bugün benim adetimin 4. Günü doktora gittim ultrasyonu girdim ne yer klomenden sonra geç adet olmanın sebebi yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş bana 4 ay femara kullandın bir ayda klomen kullandım toplamda 5 ay oldu bir ay hakkın kaldı dedi 1 aylık doğum kontrol hapı verdi kisti tedavi edelim Bu ay bekle dedi Bir ay daha klomen tedavisi uygulayalım sonra aşılamaya geçelim dedi sonra dedi ki aslında hiç bir sorunum yok sadece yumurta tembelliği var yumurta tembelliği için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum HGS temiz yani moralim çok bozuk hiç kimseye de anlatamıyorum

Bizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada
Evet benim 18 20 oldu doktor hemen çatlatma iğne vurul bütüdümü bundan sonrası işimize yaramaz dedi.. hemen vakit kaybetmeden vuruldum

Klomenden sonra çatlatma iğnesi yapılmadı mi sana?
Yaşınız kaç . Fsh kaç çıktı bu hormonlara bakilmistir. Yumurta tembelliği için inositol içeren takviye vitaminler var onlardan kullanabilirsiniz hayıt tohumu Civan perçemli kullanabilir ben de kullanicam fsh yüksek çıktı benim biraz. Yarın doktora gideceğim muayene için özele devlete gidiyordum şimdiye kadar bakalım özelde ne diyecekler

Evet klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptı prolaktin yüksek çıkıyor genelde

30 yaşındayım

Bunun yumurtlama ile alakası yok canım iğne olmuşsun iğne içinde beta hcg var yüklü miktarda o yüzden böyle çıkıyor kaç milimde vurdu iğneyi dün falan çok silikmiş testin

Hevesim kursağımda mı kaldı yani... 250 mg

Hevesim kursağımda mı kaldı yani... 250 mg
Yok canım yumurtan kaç milimdi onu sordum ben hevesin neden kursağında kalsın doktor yumurta büyüklüğünü ideal gördü demek iğne yaptığına göre Benim anlamadığım dün testin pike çok uzakmış kaç milimdi de doktor vurdu iğneyi yeterli bi büyüklük değil sanki ben iğne olacağım gün doktora girmeden önce yaptım pik çıktı ve doktorda yumurtam 23milim çıktı doğruydu test şuan ki bu koyuluk beta kaynaklı hamilelik testi yapsan oda pozitif çıkacak yaklaşık on gün kadar

1 adet 18 20 mm dedi hemen vakit kaybetmeden vurul dedi daha büyüğü işimize yaramaz dedi bende hemen vuruldum. Hamilelik testi biliyorum. Ama bakınca başka arkadaşların da hemen hemen bu şekilde

1 adet 18 20 mm dedi hemen vakit kaybetmeden vurul dedi daha büyüğü işimize yaramaz dedi bende hemen vuruldum. Hamilelik testi biliyorum. Ama bakınca başka arkadaşların da hemen hemen bu şekilde
Çok ilginç doğal yumurta klomen olmadan da kendi 25 milimde çatlıyor saçmaymış fazlası işime yaramaz dediği biz bu boyuta ulaşana kadar çok bekledik özellikle arkadaşım 24milim ve 23 milim çift yumurta ile ikizlere gebe şuan

Yalnız ben pco ve benim kiler klomensiz en fazla 8 olmuştur klomen ile geçen ay 16 oldu bu ay 18 20 ve büyüğü de kiste çeviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…