Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada
Igneyi size ilacla beraber mi verdiler yoksa sonradan mi bana suan igne yazmadi

Canim benim bozma moralini. Geçen ay benimde iğneye rağmen catlamamis kiste dönüşmüş. Bu ay bende beklemedeyim doktorum sadece duphaston verdi. Üzülme bende çok üzülmüştüm sonra dedim vardır bir hayır.

Bizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada
Kuzum merhabalar. Nasılsın durumun nasıl. Ne durumdasin merak ettim seni. Çok girmiyorum bu aralar çok yoğun geçiyor günlerim birde bu ay umudumu bitirince sanırım girmiyorum pek.

Kuzum merhabalar. Nasılsın durumun nasıl. Ne durumdasin merak ettim seni. Çok girmiyorum bu aralar çok yoğun geçiyor günlerim birde bu ay umudumu bitirince sanırım girmiyorum pek.
Test günümü bekliyorum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun adet geldimi umudunu bitirme sakın Allahtan umut kesilmez

Aynen canım adet oldum, sen ne durumdasın? İnşallah hayırlı haberi senden alırız
Çok şükür iyiyim kızlar adet günüm bugün du olmadım hiç test de yapmadım arada ağrı giriyor çıkıyor ama gelmedi daha göğüslerim baya büyüdü aciyor. Bakalım bekliyorum yumurtlamadan bugün 13. Gündü 12 den sonra 14. Güne döndüm işte cumaya c.tesu ye olmazsam öyle yapicam test. Tek çizgi görmek artık istemiyorum . Sanırım kistten dolayı gec kalacak gibi hissediyorum.
Test günümü bekliyorum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun adet geldimi umudunu bitirme sakın Allahtan umut kesilmez

geçmiş olsun canım kist kaç cm miş ki tedaviye ara vermiş dogum kontrol hapı vermiş ama 1 ay içtigin dogum kontrol 8 aya etki edebiliyor hepsinin içerisinde yazıyor aslında başka doktora da mı sorsaydın 4cm di benim çikolata kistim doktorum bana önermedi üstelik klomenin polikistik over tedavisindede kullanılıyor gerçi o doktor ama bilemedim canım

Hic doktor değiştirmek istemiyorum şuan enfiselendim o kadar kötüydü oldum ki bir şey soramadım fotoğrafı var buraya atayım bakın sizde

Dis gebelik canim, ignemi oldum bebgi dusurucez hayirlisi biyleymis, Rabbim herkese saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin
geçmiş olsun canım dedigin gibi hayırlısı böylemiş rabbim en yakın zamnda sag saglim saglıklı eli ayagı düzgün bi evlat versişn sana üzülme herşeyde bi hayır vardır bir an önce saglıgına kavuşursun inş canım dikkat et kendine

Dis gebelik teshisi kondu, igne oldum dun, hayirlisi boyleymis, Allahim isteyen herkrse saglik sihatle kucagina almayi nasip etsin.
Canım, üzülme. dış gebeliğin erken teşhisi de çok önemli biliyorsun. tüplerine zarar vermeden kurtulman ii olmuş. Tabiki gönül böyle olsun istemez. Ne yapalım bende bir kürtaj yaşamış kişi olarak seni anlayabiliyorum. Alllah daha kötüleriyle sınamasın bizi

kizlar catlatma ignesi ates olceride etkiliyormu dilimin altina koydugum zaman 37,2 gosteriyor simdi yaptim 24 bazende 36,6 oluyor 24 agustosta igneyi vuruldum 38 saat sonra catladi sanirim cunku agrim olmusti benim adetlerim duzensiz 26-30 dongum pazar gunu ignenin 14.gunu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…