- 23 Ağustos 2020
- 114
- 35
- 18
- 35
Igneyi size ilacla beraber mi verdiler yoksa sonradan mi bana suan igne yazmadiBizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada
Yok canım iğneyi yumurta kontrolüne gittiğim gün klinikte verdiler ben eczaneden almadım oraya verdim ücretideIgneyi size ilacla beraber mi verdiler yoksa sonradan mi bana suan igne yazmadi
Canim benim bozma moralini. Geçen ay benimde iğneye rağmen catlamamis kiste dönüşmüş. Bu ay bende beklemedeyim doktorum sadece duphaston verdi. Üzülme bende çok üzülmüştüm sonra dedim vardır bir hayır.İyi akşamlar kızlar bugün benim adetimin 4. Günü doktora gittim ultrasyonu girdim ne yer klomenden sonra geç adet olmanın sebebi yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş bana 4 ay femara kullandın bir ayda klomen kullandım toplamda 5 ay oldu bir ay hakkın kaldı dedi 1 aylık doğum kontrol hapı verdi kisti tedavi edelim Bu ay bekle dedi Bir ay daha klomen tedavisi uygulayalım sonra aşılamaya geçelim dedi sonra dedi ki aslında hiç bir sorunum yok sadece yumurta tembelliği var yumurta tembelliği için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum HGS temiz yani moralim çok bozuk hiç kimseye de anlatamıyorum
Kuzum merhabalar. Nasılsın durumun nasıl. Ne durumdasin merak ettim seni. Çok girmiyorum bu aralar çok yoğun geçiyor günlerim birde bu ay umudumu bitirince sanırım girmiyorum pek.Bizde aşılama olmadık sadece yumurta büyüttük ama klomen den dolayı birden çok yumurta gelişiyor kist olabiliyor iğne kist olmasın çatlasın diye veriliyor hatta iğneye rağmen çstlamayan bile oldu burada
Yok canım sen doğruyu gördün cünkü adet geldi malesef gecegene tam iğnenin 15. Günü gelmiş oldu
[/QUOTE
Aynen canım adet oldum, sen ne durumdasın? İnşallah hayırlı haberi senden alırızCanım adet mi oldun.Bu ay beraberdik seninle aynı gün olmuştu yumurtalar bugün aklıma geldn .
Test günümü bekliyorum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun adet geldimi umudunu bitirme sakın Allahtan umut kesilmezKuzum merhabalar. Nasılsın durumun nasıl. Ne durumdasin merak ettim seni. Çok girmiyorum bu aralar çok yoğun geçiyor günlerim birde bu ay umudumu bitirince sanırım girmiyorum pek.
Çok şükür iyiyim kızlar adet günüm bugün du olmadım hiç test de yapmadım arada ağrı giriyor çıkıyor ama gelmedi daha göğüslerim baya büyüdü aciyor. Bakalım bekliyorum yumurtlamadan bugün 13. Gündü 12 den sonra 14. Güne döndüm işte cumaya c.tesu ye olmazsam öyle yapicam test. Tek çizgi görmek artık istemiyorum . Sanırım kistten dolayı gec kalacak gibi hissediyorum.Aynen canım adet oldum, sen ne durumdasın? İnşallah hayırlı haberi senden alırız
Test günümü bekliyorum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl oldun adet geldimi umudunu bitirme sakın Allahtan umut kesilmez
Aynen vardır bir hayır inşallah hamilesindirCanim benim bozma moralini. Geçen ay benimde iğneye rağmen catlamamis kiste dönüşmüş. Bu ay bende beklemedeyim doktorum sadece duphaston verdi. Üzülme bende çok üzülmüştüm sonra dedim vardır bir hayır.
Hee sizde çatlama sorunu var anladım doğrudur ozaman çatlayamaz daha büyüğü
geçmiş olsun canım kist kaç cm miş ki tedaviye ara vermiş dogum kontrol hapı vermiş ama 1 ay içtigin dogum kontrol 8 aya etki edebiliyor hepsinin içerisinde yazıyor aslında başka doktora da mı sorsaydın 4cm di benim çikolata kistim doktorum bana önermedi üstelik klomenin polikistik over tedavisindede kullanılıyor gerçi o doktor ama bilemedim canımİyi akşamlar kızlar bugün benim adetimin 4. Günü doktora gittim ultrasyonu girdim ne yer klomenden sonra geç adet olmanın sebebi yumurta çatlamamış ve kiste dönmüş bana 4 ay femara kullandın bir ayda klomen kullandım toplamda 5 ay oldu bir ay hakkın kaldı dedi 1 aylık doğum kontrol hapı verdi kisti tedavi edelim Bu ay bekle dedi Bir ay daha klomen tedavisi uygulayalım sonra aşılamaya geçelim dedi sonra dedi ki aslında hiç bir sorunum yok sadece yumurta tembelliği var yumurta tembelliği için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum HGS temiz yani moralim çok bozuk hiç kimseye de anlatamıyorum
Hic doktor değiştirmek istemiyorum şuan enfiselendim o kadar kötüydü oldum ki bir şey soramadım fotoğrafı var buraya atayım bakın sizdegeçmiş olsun canım kist kaç cm miş ki tedaviye ara vermiş dogum kontrol hapı vermiş ama 1 ay içtigin dogum kontrol 8 aya etki edebiliyor hepsinin içerisinde yazıyor aslında başka doktora da mı sorsaydın 4cm di benim çikolata kistim doktorum bana önermedi üstelik klomenin polikistik over tedavisindede kullanılıyor gerçi o doktor ama bilemedim canım
Yasmin i verdi bana damada geçmiş olsunCanim benim bozma moralini. Geçen ay benimde iğneye rağmen catlamamis kiste dönüşmüş. Bu ay bende beklemedeyim doktorum sadece duphaston verdi. Üzülme bende çok üzülmüştüm sonra dedim vardır bir hayır.
Dis gebelik teshisi kondu, igne oldum dun, hayirlisi boyleymis, Allahim isteyen herkrse saglik sihatle kucagina almayi nasip etsin.İnşAllah hayırlı sonuçlarla gel bebeğim
Dis gebelik canim, ignemi oldum bebgi dusurucez hayirlisi biyleymis, Rabbim herkese saglikla evladini kucagina almayi nasip etsinBeyazgulbeyaz canım ne oldu sonucun ne nasıl oldun canım
geçmiş olsun canım dedigin gibi hayırlısı böylemiş rabbim en yakın zamnda sag saglim saglıklı eli ayagı düzgün bi evlat versişn sana üzülme herşeyde bi hayır vardır bir an önce saglıgına kavuşursun inş canım dikkat et kendineDis gebelik canim, ignemi oldum bebgi dusurucez hayirlisi biyleymis, Rabbim herkese saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin
Geçmiş olsun canım benim korkma iğne ile hemen düşerDis gebelik teshisi kondu, igne oldum dun, hayirlisi boyleymis, Allahim isteyen herkrse saglik sihatle kucagina almayi nasip etsin.
Canım, üzülme. dış gebeliğin erken teşhisi de çok önemli biliyorsun. tüplerine zarar vermeden kurtulman ii olmuş. Tabiki gönül böyle olsun istemez. Ne yapalım bende bir kürtaj yaşamış kişi olarak seni anlayabiliyorum. Alllah daha kötüleriyle sınamasın biziDis gebelik teshisi kondu, igne oldum dun, hayirlisi boyleymis, Allahim isteyen herkrse saglik sihatle kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?