- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Etkiler canım ovülasyon dönemlerinde ateş yükseliyorHuhuu kimse yokmuu
Anladim canim beklemek cok zor yaEtkiler canım ovülasyon dönemlerinde ateş yükseliyor
Olsun yavaş geçsin sonu pozitif olsun inşallahAnladim canim beklemek cok zor ya
Bende bu ay kullandım canım bat 18 eylülü bekliyorum inşallah ise yarar seni çok iyi anlıyorumKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
Bana acıtıyor demişlerdi 2 3 gün oldu igne olali sadece aşırı gaz sancim var ve kasik agrisiİğne acıtıyo mu nasıl bişey ben ondan biraz korkuyorum ilk defa deniycemde
Yelizcim canım merhaba. Sana bişey sormak.istiyorum bugün yunurtalama nin 14. Günüydü. Kahve rengi akıntı geldi. Böyle çok çok afedersin kusura bakma balgam gibi kahve. Acaba kistten dolayı mı geldi diye düşünüyorum. Yoksa gebelik olabilirmi ki diye aklıma gelmiyor değil. Yani adet olacak.gibi ağrılarım geçen cuma baslamisti salı gününden beri ağrı Yok hiç kramp vs hiç bişey hissetmiyorum gelecek gibi değil yani hiç normalde agriyla gelirdi. Senin de kisttin vardı ya o yüzden soruyorum yada şu an geliyor mu senden öyle akıntı. Test yapmak istemiyorum dahageçmiş olsun canım kist kaç cm miş ki tedaviye ara vermiş dogum kontrol hapı vermiş ama 1 ay içtigin dogum kontrol 8 aya etki edebiliyor hepsinin içerisinde yazıyor aslında başka doktora da mı sorsaydın 4cm di benim çikolata kistim doktorum bana önermedi üstelik klomenin polikistik over tedavisindede kullanılıyor gerçi o doktor ama bilemedim canım
Evet cnm bugün yaptığım testte anca tlfnun ışığını tuttum da hayal meyal gördüm, yani iğnenin 8. Günü negatif gösteriyor.Ayseee1987 selam canim kusura bakma rahatsiz ettim naptin ignenin etkisi gectimi benim bugun igne gunuyle birlikte 12.gun oldu
Okadar erken etkisi bitermi ben daha yapmadim pazari bekliyorum evde gebelik testi yok ama ovu testler var tsk ederim cevapladiginiz icinEvet cnm bugün yaptığım testte anca tlfnun ışığını tuttum da hayal meyal gördüm, yani iğnenin 8. Günü negatif gösteriyor.
Sen yaptın mı test? Bugünün testi bu.Eki Görüntüle 2684974 Eki Görüntüle 2684975
Ne demek canım tabii cevaplayacağız,Okadar erken etkisi bitermi ben daha yapmadim pazari bekliyorum evde gebelik testi yok ama ovu testler var tsk ederim cevapladiginiz icin
Aynen cok su icenin etkisi erken bitiyor bende dedigin gibi 12. Gun 14. Gun etkisi gecer diye biliyodum ama 8gunu ilk defa okudum insallah pozitifi gorursun canim ya ben yarin bi kac tane alim gebelik testi elimde bulunsun ama ovu testlede bi denerim pazari bekleyim diyorum dayanamiyorumNe demek canım tabii cevaplayacağız,
Bende hep okurdum yok 13. Günü bile etkisi geçmemiş yalancı pozitif Çıkmış gibi şeyler, meraktan denedim bunu,belki ben çok su içiyorum onunla bi alakası varmı bilmiyorum ama 8. Günü test negatif, son sabahta yapacam, sonra bekleyeceğim.
Yarın öğlen bi ovülasyon testleri ile dene bakalım nasıl çıkacak.
Yinede iyi sabırlıymışsın, ben hiç test yapmadan dayanamazdımAynen cok su icenin etkisi erken bitiyor bende dedigin gibi 12. Gun 14. Gun etkisi gecer diye biliyodum ama 8gunu ilk defa okudum insallah pozitifi gorursun canim ya ben yarin bi kac tane alim gebelik testi elimde bulunsun ama ovu testlede bi denerim pazari bekleyim diyorum dayanamiyorum
Saol canim sende haber etYinede iyi sabırlıymışsın, ben hiç test yapmadan dayanamazdım
Benide bilgilendir, inşallah güzel bi haber alırım sendeniyi geceler.
Bendede olmuştu yavrum tadı berbat ağzıma gelmiştiKlomeni icerken yutana kadar bogazinda eridigini hisseden var mi kizlar benim gibihatta agzmin icnde eriyor yutana kdr
Canım normalden yüksek gibi görünüyor ama ben hiç ateş ölcümü yapmadım yeliz yapmıstı o daha net bilgi verir sana bencekizlar catlatma ignesi ates olceride etkiliyormu dilimin altina koydugum zaman 37,2 gosteriyor simdi yaptim 24 bazende 36,6 oluyor 24 agustosta igneyi vuruldum 38 saat sonra catladi sanirim cunku agrim olmusti benim adetlerim duzensiz 26-30 dongum pazar gunu ignenin 14.gunu oluyor
Canim atesimin cikmasi ignenin etkisindenmis bakalim kimsede yok burda nerde bu milletCanım normalden yüksek gibi görünüyor ama ben hiç ateş ölcümü yapmadım yeliz yapmıstı o daha net bilgi verir sana bence
canım her ikiside olabilir benim kahve akıntım sene de 2 3 kez falan olurdu kahve akıntım regl olmadan 1 2 gün önce gelirdi senin durumununda neden oldugunu test yapmadan söylememiz yanlış olur test yap canım test yapmaktan neden korkuyorsun varsa çıkar yoksa çıkmaz sen testi 1 hafta sonra yapsan eger yoksa testi geç yaptıgın için olacakmı keşke öyle bişey olsa canımYelizcim canım merhaba. Sana bişey sormak.istiyorum bugün yunurtalama nin 14. Günüydü. Kahve rengi akıntı geldi. Böyle çok çok afedersin kusura bakma balgam gibi kahve. Acaba kistten dolayı mı geldi diye düşünüyorum. Yoksa gebelik olabilirmi ki diye aklıma gelmiyor değil. Yani adet olacak.gibi ağrılarım geçen cuma baslamisti salı gününden beri ağrı Yok hiç kramp vs hiç bişey hissetmiyorum gelecek gibi değil yani hiç normalde agriyla gelirdi. Senin de kisttin vardı ya o yüzden soruyorum yada şu an geliyor mu senden öyle akıntı. Test yapmak istemiyorum daha
igne vurdugun bi kaç gün belki ateş yapabiir ama sürekli ateş yapmaz diye biliyorum uzun sürmez yani ateş yapsada ateşini her gün aynı saatte mi ölçüyorsun canım sen ben ateşimi dil altı degilde normal koltuk altından takip ediyordum degişen bişey olmuyorCanim atesimin cikmasi ignenin etkisindenmis bakalim kimsede yok burda nerde bu millet
Ben de diyorum kucucuk hap nasil yutamiyorum diye. Ama yutana kadar eriyor zaten. Sukur ki yalnz degilmisimBendede olmuştu yavrum tadı berbat ağzıma gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?