Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
Bende bu ay kullandım canım bat 18 eylülü bekliyorum inşallah ise yarar seni çok iyi anlıyorum

Yelizcim canım merhaba. Sana bişey sormak.istiyorum bugün yunurtalama nin 14. Günüydü. Kahve rengi akıntı geldi. Böyle çok çok afedersin kusura bakma balgam gibi kahve. Acaba kistten dolayı mı geldi diye düşünüyorum. Yoksa gebelik olabilirmi ki diye aklıma gelmiyor değil. Yani adet olacak.gibi ağrılarım geçen cuma baslamisti salı gününden beri ağrı Yok hiç kramp vs hiç bişey hissetmiyorum gelecek gibi değil yani hiç normalde agriyla gelirdi. Senin de kisttin vardı ya o yüzden soruyorum yada şu an geliyor mu senden öyle akıntı. Test yapmak istemiyorum daha

Ayseee1987 selam canim kusura bakma rahatsiz ettim naptin ignenin etkisi gectimi benim bugun igne gunuyle birlikte 12.gun oldu
Evet cnm bugün yaptığım testte anca tlfnun ışığını tuttum da hayal meyal gördüm, yani iğnenin 8. Günü negatif gösteriyor.
Sen yaptın mı test? Bugünün testi bu.

Okadar erken etkisi bitermi ben daha yapmadim pazari bekliyorum evde gebelik testi yok ama ovu testler var tsk ederim cevapladiginiz icin
Ne demek canım tabii cevaplayacağız,
Bende hep okurdum yok 13. Günü bile etkisi geçmemiş yalancı pozitif Çıkmış gibi şeyler, meraktan denedim bunu,belki ben çok su içiyorum onunla bi alakası varmı bilmiyorum ama 8. Günü test negatif, son sabahta yapacam, sonra bekleyeceğim.
Yarın öğlen bi ovülasyon testleri ile dene bakalım nasıl çıkacak.

Aynen cok su icenin etkisi erken bitiyor bende dedigin gibi 12. Gun 14. Gun etkisi gecer diye biliyodum ama 8gunu ilk defa okudum insallah pozitifi gorursun canim ya ben yarin bi kac tane alim gebelik testi elimde bulunsun ama ovu testlede bi denerim pazari bekleyim diyorum dayanamiyorum

Yinede iyi sabırlıymışsın, ben hiç test yapmadan dayanamazdım
Benide bilgilendir, inşallah güzel bi haber alırım senden iyi geceler.

Klomeni icerken yutana kadar bogazinda eridigini hisseden var mi kizlar benim gibi hatta agzmin icnde eriyor yutana kdr

Canım normalden yüksek gibi görünüyor ama ben hiç ateş ölcümü yapmadım yeliz yapmıstı o daha net bilgi verir sana bence

canım her ikiside olabilir benim kahve akıntım sene de 2 3 kez falan olurdu kahve akıntım regl olmadan 1 2 gün önce gelirdi senin durumununda neden oldugunu test yapmadan söylememiz yanlış olur test yap canım test yapmaktan neden korkuyorsun varsa çıkar yoksa çıkmaz sen testi 1 hafta sonra yapsan eger yoksa testi geç yaptıgın için olacakmı keşke öyle bişey olsa canım

Canim atesimin cikmasi ignenin etkisindenmis bakalim kimsede yok burda nerde bu millet
igne vurdugun bi kaç gün belki ateş yapabiir ama sürekli ateş yapmaz diye biliyorum uzun sürmez yani ateş yapsada ateşini her gün aynı saatte mi ölçüyorsun canım sen ben ateşimi dil altı degilde normal koltuk altından takip ediyordum degişen bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…