Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) sen öyle hissediyorsundur canım
Valla sekerim normalde zaten hic hap yutamiyorum beceremiyorum klomeni kucuk gorunce yutarim dedim ama agzmda eridi gitti hem de uc gundur iciyorm her sefernde oyle oldu birkac saat bekledim dokunmadi da... Bir sey olmaz herhalde sonucta erimis de olsa mideme iniyor

canım tadı geliyordur agzına tam eriyecegini sanmıyorum tabi agzına çok su alıp bekliyorsan olabilirde aslında dedigin gibi bi sorun olmaz sonuçta migdene gidiyor

Yok ayni saatte yapmiyorum canim dil alti yapiyorum bugun igne gunuyle birlikte 12.gun acaba test mi yapsam yada pazarimi beklesem kesin bir sonuc cikarmi negatif veya pozitif

Yok ayni saatte yapmiyorum canim dil alti yapiyorum bugun igne gunuyle birlikte 12.gun acaba test mi yapsam yada pazarimi beklesem kesin bir sonuc cikarmi negatif veya pozitif
bugün de test yapabilirsin ama kesin sonuç istiyorsan 2 gün daha bekle canım şimdi testin varsa yap ama sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa 2 gün sonra kesinleşecegini bilerek yap yani pozitif çıkarsa evinme negatif çıkarsa üzülme

Benimkide meraktan iste bilirsin en iyisi bekleyim ben

Benimkide meraktan iste bilirsin en iyisi bekleyim ben
bende merak etmiş ignenin 8. günü test yapmıştım pozitifti ama hamilelik oldugundan degil ilaç etkisi diye düşünüyorum :) 2 günün var hadi inşallah istedigin olur direk kan mıvereceksin evde mi test yapacaksın

Canim benim maalesef adet oldum hemde aşırı derecede ağrılı teşekkür ederim cevabın için hakkını helal et

Sanirim pazar gunu idrar testi yapacagim sonrasi Allah kerim

Bende bu ay baya sancılı oldum. İğnenin 15. Günü müydü bugün canım
Kuzum bu ay kist oluşunca bana iğne vermedi doktorum iğne verirsem bu yumurta da kistlesir dedi. Bu ay rahim filmi demişti. Vallaha vakalar çok aşırı arttı akrabalarım da da virüs çıktı iyice korkmaya başladım hastaneden

Bende bu ay ilaç vs hiç büşey yapmıcam ara vercez belki 2 ay ara veririm hatta bakalım bi doktor stres etkliyor düşünme hiç dedi düşünmemeyi denicem:) sende rahim filmi için bekle istersen cümkü virüs dediğin gibi su an cok cok artmıs durumda

Bu ay soğan kürünü dene istersen. Bende ilaç kullanmazsam bende denemeyi düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…