- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
:) sen öyle hissediyorsundur canımKlomeni icerken yutana kadar bogazinda eridigini hisseden var mi kizlar benim gibihatta agzmin icnde eriyor yutana kdr
Valla sekerim normalde zaten hic hap yutamiyorum beceremiyorum:) sen öyle hissediyorsundur canım
canım tadı geliyordur agzına tam eriyecegini sanmıyorum tabi agzına çok su alıp bekliyorsan olabilirde aslında dedigin gibi bi sorun olmaz sonuçta migdene gidiyorValla sekerim normalde zaten hic hap yutamiyorum beceremiyorumklomeni kucuk gorunce yutarim dedim ama agzmda eridi gitti hem de uc gundur iciyorm her sefernde oyle oldu birkac saat bekledim dokunmadi da... Bir sey olmaz herhalde sonucta erimis de olsa mideme iniyor
Klomeni kullanırker adet bitince çok akıntım oldu sizce normal mi yada kötü bişey mi pazartesi kontrole gidicemcanım tadı geliyordur agzına tam eriyecegini sanmıyorum tabi agzına çok su alıp bekliyorsan olabilirde aslında dedigin gibi bi sorun olmaz sonuçta migdene gidiyor
Yok ayni saatte yapmiyorum canim dil alti yapiyorum bugun igne gunuyle birlikte 12.gun acaba test mi yapsamigne vurdugun bi kaç gün belki ateş yapabiir ama sürekli ateş yapmaz diye biliyorum uzun sürmez yani ateş yapsada ateşini her gün aynı saatte mi ölçüyorsun canım sen ben ateşimi dil altı degilde normal koltuk altından takip ediyordum degişen bişey olmuyor
normal canımKlomeni kullanırker adet bitince çok akıntım oldu sizce normal mi yada kötü bişey mi pazartesi kontrole gidicem
bugün de test yapabilirsin ama kesin sonuç istiyorsan 2 gün daha bekle canım şimdi testin varsa yap ama sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa 2 gün sonra kesinleşecegini bilerek yap yani pozitif çıkarsa evinme negatif çıkarsa üzülmeYok ayni saatte yapmiyorum canim dil alti yapiyorum bugun igne gunuyle birlikte 12.gun acaba test mi yapsamyada pazarimi beklesem kesin bir sonuc cikarmi negatif veya pozitif
Benimkide meraktan iste bilirsin en iyisi bekleyim benbugün de test yapabilirsin ama kesin sonuç istiyorsan 2 gün daha bekle canım şimdi testin varsa yap ama sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa 2 gün sonra kesinleşecegini bilerek yap yani pozitif çıkarsa evinme negatif çıkarsa üzülme
bende merak etmiş ignenin 8. günü test yapmıştımBenimkide meraktan iste bilirsin en iyisi bekleyim ben
Canim benim maalesef adet oldum hemde aşırı derecede ağrılı teşekkür ederim cevabın için hakkını helal etcanım her ikiside olabilir benim kahve akıntım sene de 2 3 kez falan olurdu kahve akıntım regl olmadan 1 2 gün önce gelirdi senin durumununda neden oldugunu test yapmadan söylememiz yanlış olur test yap canım test yapmaktan neden korkuyorsun varsa çıkar yoksa çıkmaz sen testi 1 hafta sonra yapsan eger yoksa testi geç yaptıgın için olacakmı keşke öyle bişey olsa canım
Bende bu ay baya sancılı oldum. İğnenin 15. Günü müydü bugün canımCanim benim maalesef adet oldum hemde aşırı derecede ağrılı teşekkür ederim cevabın için hakkını helal et
Sanirim pazar gunu idrar testi yapacagim sonrasi Allah kerimbende merak etmiş ignenin 8. günü test yapmıştımpozitifti ama hamilelik oldugundan degil ilaç etkisi diye düşünüyorum :) 2 günün var hadi inşallah istedigin olur direk kan mıvereceksin evde mi test yapacaksın
Kuzum bu ay kist oluşunca bana iğne vermedi doktorum iğne verirsem bu yumurta da kistlesir dedi. Bu ay rahim filmi demişti. Vallaha vakalar çok aşırı arttı akrabalarım da da virüs çıktı iyice korkmaya başladım hastanedenBende bu ay baya sancılı oldum. İğnenin 15. Günü müydü bugün canım
Bende bu ay ilaç vs hiç büşey yapmıcam ara vercez belki 2 ay ara veririm hatta bakalım bi doktor stres etkliyor düşünme hiç dedi düşünmemeyi denicem:) sende rahim filmi için bekle istersen cümkü virüs dediğin gibi su an cok cok artmıs durumdaKuzum bu ay kist oluşunca bana iğne vermedi doktorum iğne verirsem bu yumurta da kistlesir dedi. Bu ay rahim filmi demişti. Vallaha vakalar çok aşırı arttı akrabalarım da da virüs çıktı iyice korkmaya başladım hastaneden
Bu ay soğan kürünü dene istersen. Bende ilaç kullanmazsam bende denemeyi düşünüyorum canımBende bu ay ilaç vs hiç büşey yapmıcam ara vercez belki 2 ay ara veririm hatta bakalım bi doktor stres etkliyor düşünme hiç dedi düşünmemeyi denicem:) sende rahim filmi için bekle istersen cümkü virüs dediğin gibi su an cok cok artmıs durumda
Soğan kürü nasıl hiç bilmiyorumBu ay soğan kürünü dene istersen. Bende ilaç kullanmazsam bende denemeyi düşünüyorum canım
Benimde iğnenin 12.günü bugün çok belirsiz bir çizgi çıktı yarın tekrar yapıcamKizlarrr buguun igne gunuyle birlikte 13.gun test yaptim ve bembeyaz bir negatifbu ay da fos cikti sanirim
Insallah yarina netlesir canim senden guzel haber alirizBenimde iğnenin 12.günü bugün çok belirsiz bir çizgi çıktı yarın tekrar yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?