- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
İnşAllah arkadaşım sağolasın inşallah seninde geç döllenme olmuştur adet olmadan umut kesme 17ve 22.güne kadar negatif olup pozitife dönen var bir sürü burdaInsallah yarina netlesir canim senden guzel haber aliriz
Insallah canim insallah gec dollenmedendir bakalim bekleyelimİnşAllah arkadaşım sağolasın inşallah seninde geç döllenme olmuştur adet olmadan umut kesme 17ve 22.güne kadar negatif olup pozitife dönen var bir sürü burda
Canım bu sonradan cıkan cizgiler bazen oluyor malesef bende de cok kez oldu ve sonu bos cıktıKizlar bugun test yaptiktan sonra kenara attiydim tekrar elime aldim boyle ne bilim kuruma cizgisi cikti galiba baka baka gozlerim karardi ters c seklinde bi sekil aldi bi bakip yorumlarmisiniz canlar
Testin fotoğrafı varsa atta bakalım kuzuBenimde iğnenin 12.günü bugün çok belirsiz bir çizgi çıktı yarın tekrar yapıcam ☹
Yok yavrum çekmedim atmıştım yarın kısmetse artık varsa atarımTestin fotoğrafı varsa atta bakalım kuzu
Günaydın canım, vardır bunda bi hayır sıkma canınıGünaydın kızlar benimde iğnenin 13.günü kocaman bir negatif vardır Allahın bir bildiği bidahaki ay hiç bişey denemeye niyetim yok
Ben hsg çekilicem bu ay adet bitimi randevu alıcam hemen ondan sonrası kısmet eğer bi prüz varsa çıksın boşa kürek çekmiş olmayalımGünaydın canım, vardır bunda bi hayır sıkma canınıbende bu ay bişey denemicem doktorumda böyle önerdi. Stresten olmuyor baska acıklaması yok heralde yani
Gelecek olan her bebiş hayirli zamani beklerGünaydın kızlar benimde iğnenin 13.günü kocaman bir negatif vardır Allahın bir bildiği bidahaki ay hiç bişey denemeye niyetim yok
Çok teşekkür ederim canımGelecek olan her bebiş hayirli zamani beklermoralini bozma,Allah gonlundekini hayir etsin insallah
Benimde 13. günü dedigin gibi kocaman bir negatif. Yarın adet günüm. Daha olmadı nasipGünaydın kızlar benimde iğnenin 13.günü kocaman bir negatif vardır Allahın bir bildiği bidahaki ay hiç bişey denemeye niyetim yok
Stres başa bela. Stres yapma dedi doktorum. Ya yapma deyince olmuyor işte malesef.. kim ister stresli olmalıyıGünaydın canım, vardır bunda bi hayır sıkma canınıbende bu ay bişey denemicem doktorumda böyle önerdi. Stresten olmuyor baska acıklaması yok heralde yani
Benimde öyle 13.gun malesef olmadı. Hayırlısı ya ne diyelimKizlarrr buguun igne gunuyle birlikte 13.gun test yaptim ve bembeyaz bir negatifbu ay da fos cikti sanirim
Olsun vardır bir hayır her nasip vaktinin esiri duayla devam edicez.Benimde 13. günü dedigin gibi kocaman bir negatif. Yarın adet günüm. Daha olmadı nasip
Doktor kontrolünde olmicak mısın zaten doktor söyler üçüncü yada beşinci gün başla diye toplam beş gün içiliyorBnde bu ay başlıcam kzlar adetin kaçnci günü başlanıyor acaba kaç gün içiliyo bide
Anladım canım bende cektirsem iyide korkıyorum nedenseBen hsg çekilicem bu ay adet bitimi randevu alıcam hemen ondan sonrası kısmet eğer bi prüz varsa çıksın boşa kürek çekmiş olmayalım
Aynen ama iğneden sonra gün sayıyoruz aklımızdan cıkmıyorki stres oluyoruz ister istemezStres başa bela. Stres yapma dedi doktorum. Ya yapma deyince olmuyor işte malesef.. kim ister stresli olmalıyı
Bugunde igne gunuyle 14.gun test yaptim negatif yaBenimde öyle 13.gun malesef olmadı. Hayırlısı ya ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?