Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun test yaptiktan sonra kenara attiydim tekrar elime aldim boyle ne bilim kuruma cizgisi cikti galiba baka baka gozlerim karardi ters c seklinde bi sekil aldi bi bakip yorumlarmisiniz canlar

Eklentiler

• 47F9A945-D98C-4A6E-8484-055EB629F296.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 74DE15E2-E3E0-4DD2-B4DE-1A1110A409FB.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 28
  • B9DE8F47-0610-40BB-BD91-B0481C823F3A.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar bugun test yaptiktan sonra kenara attiydim tekrar elime aldim boyle ne bilim kuruma cizgisi cikti galiba baka baka gozlerim karardi ters c seklinde bi sekil aldi bi bakip yorumlarmisiniz canlar
Canım bu sonradan cıkan cizgiler bazen oluyor malesef bende de cok kez oldu ve sonu bos cıktı

Günaydın kızlar benimde iğnenin 13.günü kocaman bir negatif vardır Allahın bir bildiği bidahaki ay hiç bişey denemeye niyetim yok

Günaydın kızlar benimde iğnenin 13.günü kocaman bir negatif vardır Allahın bir bildiği bidahaki ay hiç bişey denemeye niyetim yok
Günaydın canım, vardır bunda bi hayır sıkma canını bende bu ay bişey denemicem doktorumda böyle önerdi. Stresten olmuyor baska acıklaması yok heralde yani

Günaydın canım, vardır bunda bi hayır sıkma canını bende bu ay bişey denemicem doktorumda böyle önerdi. Stresten olmuyor baska acıklaması yok heralde yani
Ben hsg çekilicem bu ay adet bitimi randevu alıcam hemen ondan sonrası kısmet eğer bi prüz varsa çıksın boşa kürek çekmiş olmayalım

Stres başa bela. Stres yapma dedi doktorum. Ya yapma deyince olmuyor işte malesef.. kim ister stresli olmalıyı

Bnde bu ay başlıcam kzlar adetin kaçnci günü başlanıyor acaba kaç gün içiliyo bide

Bnde bu ay başlıcam kzlar adetin kaçnci günü başlanıyor acaba kaç gün içiliyo bide
Doktor kontrolünde olmicak mısın zaten doktor söyler üçüncü yada beşinci gün başla diye toplam beş gün içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…