Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun igne gunuyle 14.gun negatif cikti
Demek hayırlısı buymuş ne denir bilemiyorum artkTek istediğim bu süreçte Allah herkesi stresten uzak etsin
adetim bugun ve persembe ye kadar gelmesi lazim duzensizdir artik adet gelince ikinci kez klomene baslicam ama bugunde atesimi olctum 36.8-37.2 arasi ne bilim ya bu ay cok caba sarfettim nasipte yokmus demekki

Bugun igne gunuyle 14.gun negatif cikti

adetim bugun ve persembe ye kadar gelmesi lazim duzensizdir artik adet gelince ikinci kez klomene baslicam ama bugunde atesimi olctum 36.8-37.2 arasi ne bilim ya bu ay cok caba sarfettim nasipte yokmus demekki
Benimde stresli bir süreçti belki 2. si daha rahat gecer. Herkes içinde hayırlısı olsun. Sende canını sıkma nasipte sabretmek var demek ki.

Anestezili yaptır ozaman bende öyle düşünüyorum kasılırım kasılırsamda kapalı çıkarmış tüpler o yüzden en rahatı azcık anestezi almak
canım ben hamile kalmasaydım o ay hsg çektirecektim çok iyi düşünmüşsün valla aslında öncesinde çektirecektim ay klomen kullanmıştım doktorum bana ilaçlarla yıpranmadan bi hsg çektirelim neyin ne oldugunu bilelim hem şansımızıda arttırır demiştim ben karsta hsg çektirecek yer bulamadım devlet hastaneleri kapalı özellerde hsg çekmiyordu en yakın erzurumda yaptırabilirdim özel hastanede devlet hastaneleri en erken ay sonrasına gün veriyordu özele gidecektim çok şükür o ay hamile kaldım kızlar acıyor diyen de var ama çogu acımıyor diyor tıkalı olanlarınki genelde acıyormuş

Bende korktuğum için ötelemiştim ama kaçış yok bu ay nasipse çektircem sağolasın canım arkadaşım

Ben böyle seylerde korkagım biraz ya alttan ultrason için bile elim ayagım titriyodu doktor zorla bakabildi
anladım canım ama korkacak bişey gerçekten yok sonunda ölüm yok herşey bebegimiz için bi evlat sahibi olmak için degerde hemde başka arkadaşlarımızında korkmasına neden olabilirsin canım

anladım canım ama korkacak bişey gerçekten yok sonunda ölüm yok herşey bebegimiz için bi evlat sahibi olmak için degerde hemde başka arkadaşlarımızında korkmasına neden olabilirsin canım
Aynen zaten alttan ultrasondan bosa korkmusumda işte beni iğne falanda tutuyor tamamen benlik bi durum yani. Ama bebiş için kendim iğnemi kendim yapabilecek duruma geldim. saglıkla bebegim olsunda herseyi yaparım

Aynen zaten alttan ultrasondan bosa korkmusumda işte beni iğne falanda tutuyor tamamen benlik bi durum yani. Ama bebiş için kendim iğnemi kendim yapabilecek duruma geldim. saglıkla bebegim olsunda herseyi yaparım
en yakın zamnda olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…