- 6 Eylül 2020
- 309
- 254
- 33
- 31
Demek hayırlısı buymuş ne denir bilemiyorum artkBugunde igne gunuyle 14.gun test yaptim negatif ya
Dudaklarım hep yara oldu stresten elimde olsa yapar mıydımAynen ama iğneden sonra gün sayıyoruz aklımızdan cıkmıyorki stres oluyoruz ister istemez
Aynen öyle. Rabbim herkese bi kolaylık versin. Sabır..Olsun vardır bir hayır her nasip vaktinin esiri duayla devam edicez.
Adetin 5. Günü başladım 5 gün kullandım sabah aksam ondan sonra doktora gidyorsun zaten durumuna göre bilgi veriyorBnde bu ay başlıcam kzlar adetin kaçnci günü başlanıyor acaba kaç gün içiliyo bide
adetim bugun ve persembe ye kadar gelmesi lazim duzensizdir artik adet gelince ikinci kez klomene baslicam ama bugunde atesimi olctum 36.8-37.2 arasi ne bilim ya bu ay cok caba sarfettim nasipte yokmus demekkiDemek hayırlısı buymuş ne denir bilemiyorum artkTek istediğim bu süreçte Allah herkesi stresten uzak etsin
Benimde stresli bir süreçti belki 2. si daha rahat gecer. Herkes içinde hayırlısı olsun. Sende canını sıkma nasipte sabretmek var demek ki.Bugun igne gunuyle 14.gun negatif cikti
adetim bugun ve persembe ye kadar gelmesi lazim duzensizdir artik adet gelince ikinci kez klomene baslicam ama bugunde atesimi olctum 36.8-37.2 arasi ne bilim ya bu ay cok caba sarfettim nasipte yokmus demekki
Anestezili yaptır ozaman bende öyle düşünüyorum kasılırım kasılırsamda kapalı çıkarmış tüpler o yüzden en rahatı azcık anestezi almakAnladım canım bende cektirsem iyide korkıyorum nedense
Ya canım benim o kadar da yıpratma kendiniDudaklarım hep yara oldu stresten elimde olsa yapar mıydım
Evet zaten yaptırsam anestezili yaptırırım yoksa ben bayılırımAnestezili yaptır ozaman bende öyle düşünüyorum kasılırım kasılırsamda kapalı çıkarmış tüpler o yüzden en rahatı azcık anestezi almak
canım ben hamile kalmasaydım o ay hsg çektirecektim çok iyi düşünmüşsün valla aslında öncesinde çektirecektim ay klomen kullanmıştım doktorum bana ilaçlarla yıpranmadan bi hsg çektirelim neyin ne oldugunu bilelim hem şansımızıda arttırır demiştim ben karsta hsg çektirecek yer bulamadım devlet hastaneleri kapalı özellerde hsg çekmiyordu en yakın erzurumda yaptırabilirdim özel hastanede devlet hastaneleri en erken ay sonrasına gün veriyordu özele gidecektim çok şükür o ay hamile kaldım kızlar acıyor diyen de var ama çogu acımıyor diyor tıkalı olanlarınki genelde acıyormuşAnestezili yaptır ozaman bende öyle düşünüyorum kasılırım kasılırsamda kapalı çıkarmış tüpler o yüzden en rahatı azcık anestezi almak
kız bayılacak kadar acımıyormuş ki kasma kendini korkutma canım hem devlet hastanelerinde yer yoktur özelde yaptırırsınız özellerde zaten anestesi olmadan yapmıyorEvet zaten yaptırsam anestezili yaptırırım yoksa ben bayılırım
2 yıllık evliyim. İnanin her adet günüm baş ağrısı ağlama sizlanmayla geçiyor. Rabbim herkese nasip etsin zor süreçler..Ya canım benim o kadar da yıpratma kendinikaç yıllık evlisin? Baska cocugun var mı
Bende korktuğum için ötelemiştim ama kaçış yok bu ay nasipse çektircem sağolasın canım arkadaşımcanım ben hamile kalmasaydım o ay hsg çektirecektim çok iyi düşünmüşsün valla aslında öncesinde çektirecektim ay klomen kullanmıştım doktorum bana ilaçlarla yıpranmadan bi hsg çektirelim neyin ne oldugunu bilelim hem şansımızıda arttırır demiştim ben karsta hsg çektirecek yer bulamadım devlet hastaneleri kapalı özellerde hsg çekmiyordu en yakın erzurumda yaptırabilirdim özel hastanede devlet hastaneleri en erken ay sonrasına gün veriyordu özele gidecektim çok şükür o ay hamile kaldım kızlar acıyor diyen de var ama çogu acımıyor diyor tıkalı olanlarınki genelde acıyormuş
yok bitanem korkma bak videoları bile var internette izledim ben yatıyor kadın 5 dk içerisinde olup bitiyor korkma sitres yapma kasma kendini canım benimBende korktuğum için ötelemiştim ama kaçış yok bu ay nasipse çektircem sağolasın canım arkadaşım
Ben böyle seylerde korkagım biraz ya alttan ultrason için bile elim ayagım titriyodu doktor zorla bakabildikız bayılacak kadar acımıyormuş ki kasma kendini korkutma canım hem devlet hastanelerinde yer yoktur özelde yaptırırsınız özellerde zaten anestesi olmadan yapmıyor
Anladım canım, rabbim en hayırlı zamanda kısmet etsin2 yıllık evliyim. İnanin her adet günüm baş ağrısı ağlama sizlanmayla geçiyor. Rabbim herkese nasip etsin zor süreçler..
anladım canım ama korkacak bişey gerçekten yok sonunda ölüm yok herşey bebegimiz için bi evlat sahibi olmak için degerde hemde başka arkadaşlarımızında korkmasına neden olabilirsin canımBen böyle seylerde korkagım biraz ya alttan ultrason için bile elim ayagım titriyodu doktor zorla bakabildi
Aynen zaten alttan ultrasondan bosa korkmusumda işte beni iğne falanda tutuyor tamamen benlik bi durum yani. Ama bebiş için kendim iğnemi kendim yapabilecek duruma geldim. saglıkla bebegim olsunda herseyi yaparımanladım canım ama korkacak bişey gerçekten yok sonunda ölüm yok herşey bebegimiz için bi evlat sahibi olmak için degerde hemde başka arkadaşlarımızında korkmasına neden olabilirsin canım
en yakın zamnda olur inşallah canımAynen zaten alttan ultrasondan bosa korkmusumda işte beni iğne falanda tutuyor tamamen benlik bi durum yani. Ama bebiş için kendim iğnemi kendim yapabilecek duruma geldim. saglıkla bebegim olsunda herseyi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?