Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar nasılsınız
Doktora gittim kistim erimiş çok şükür zaten çok ağrılı olmuştum az çok tahmin etmiştim. Cuma günü hsg çekilecek anestezi li inşallah.
Bir yandan diyorum ki inşallah tüpler kapalı çıkar da açılır en azından 1 yıldır bak ondan olmuyormuş diyim diyorum kendi kendime bı yandan da inşallah başka bişey çıkmaz diye düşünüyorum. Klomen vermedi sadece hsg çekelim dedi doktorum inşallah rabbim bu ay nasip eder bana ve benim gibi olanlara bebek bekleyen herkeze .

Bende hsg çekilicem bu ay kısmetse inşallah vesile olur kistinin erimesine çok sevindim geçmiş olsun

Bende hsg çekilicem bu ay kısmetse inşallah vesile olur kistinin erimesine çok sevindim geçmiş olsun
Sağol canım Allah razı olsun. İlk 3 ay gebelik şansı yüksek oluyormuş biraz heyecanlıyım açıkçası o yüzden inşallah dedikleri gibi yüksek olur sansimiz. Sen benden önce cekinirsen bilgi verir misin nasıl geçtiğine dair

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim dermansız dert vermesin hsg çekimi hamileligide kolaylaştırıyor inşallah vesile olur da hemen hamile kalırsın

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım rabbim dermansız dert vermesin hsg çekimi hamileligide kolaylaştırıyor inşallah vesile olur da hemen hamile kalırsın
İnşallah yelizim dua et bizlere lütfen

Sen benden öncce çekilicen ben daha adet olmadım bilgiyi sen verirsin ben anestezili düşünüyorum

hayırlısı olsun canım sıkma canını bundada vardır bi hayır hsg çekineceksşn demş bu ay rabbim emeklerini çabanı görsün canım
Evet canım doktorla konuştum adetin 10.-11.-12. Günleri çekiliyormuş hsg rahim duvarı inceyken onuncu gün gibi giderim nasipse

Evet canım doktorla konuştum adetin 10.-11.-12. Günleri çekiliyormuş hsg rahim duvarı inceyken onuncu gün gibi giderim nasipse
Ben çektirdim Pazartesi. anestesisiz. Benim rahimde küçük yapışıklıklar görüldü. ama ne kadargebeliğe engel bri durum bilmiyorum. Gebe kalınsa da yapışıklıklarda bebeğin tutunamama ihtimali oluyormuş. Bu yüzden doktorum histereskopi önerdi. Oda maliyetli bir operasyon. Ama illa olman gerekiyor denirse olacağım ne yapalım . Sadece zaman kaybı oluyor ona üzülüyorum. İlişki bile yaşamıyorum eşimle olası bir hamilelik şüphesiyle demesinler bana bir dahaki adetinde gel histereskopi için zaman kaybı olmasın istiyorum. Histereskopi olsan kesin dicek zaten 1 ay da korunun. Ne anladım bu işten zaten 3 ay etkili olan hsg nin bir etkisi kalmayacak öyle böyle geçecek 3 ay.

Ya canım benim kıyamam çok üzüldüm ama vardır bir hayır bundada histereskopiyi ertelemesen iyi olur gibi

Ya canım benim kıyamam çok üzüldüm ama vardır bir hayır bunda da histereskopiyi ertelemesen iyi olur gibi❣
Yok canım ertelemem. Ben bu cuma filimleri götüreceğim dokotra tamam kesin yapmalıyız derse hemen yarın yapın derim yani o derece. Bir gebelik testi yapsınlar emin olmak için tamam. Ben Şubat ayında Zeynep Kamil'de histereskopi olmuştum.O zaman rahimde kürtajdan kalan parçayı almışlardı. Demekki o ameliyatın verdiği etkiyle oluştu bu yapışıklık çünkü zor bir operasyon oldu demişti doktor. Hani rahime zarar vermemek için baya uğraştım demişti. 3 ayda korunma vermişti üstüne.Hazirandan beridir de korunmuyoruz ama gebelik oluşmadı. Hayırlısı bilmiyorum ki belki gebe kalsam düşecekti. Vardır bir hayır. Yaşım 38 olmasa bu kadar aceleci olmazdım aslında. Kısmet

Canım inşallah bu sefer histereskopi plursan cok rahat gecer ve sonrasında hemen hamiş kalırsın. Hazirandan beri kalmamanda varmıs bi hayır olsa dediğim gibi belki düşecekti. Stres yapma inşallah bebişini en yakın zamanda kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…