Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım. Ben de öyle düşünüyorum vardır bir hayır belki dediğin gibi haile kalsam düşecekti

Merhabalar hanımlar. Sabah hsg ye girdim . Tüpler acıkmış sadece biraz üst tarafta rahimin basiklik var dedi ama gebeliğe engel değil dedi bakalım kısmet nasip . Bilgisi olan var mı bu konu hakkında

Merhabalar hanımlar. Sabah hsg ye girdim . Tüpler acıkmış sadece biraz üst tarafta rahimin basiklik var dedi ama gebeliğe engel değil dedi bakalım kısmet nasip . Bilgisi olan var mı bu konu hakkında
Kücük bi perde mi var yani basıklık derken baska bişey dmeedi mi canım

Kücük bi perde mi var yani basıklık derken baska bişey dmeedi mi canım
Yok canım demedi üst tarafı var ya hafif içe doğru . Baskı var ama sorun olmaz dedi tüplerin açık dedi. Ama zor oldu ya yani hala kanamam geliyor ve adet ağrısı gibi ağrı var. Fotoğrafı paylasabilorsem atayım şimdi rahim filminin

Bi at bakalım doktorda bana ultrasonda kcüğk bi perde görüyorum dedi cizdi cizdiğinde basıklık gibi kalmıstı aklımda

Eklentiler

• IMG_20200911_230046.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20200911_230041.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 22
Görünce anladım doktorun ne demek istediğini. Meyseki gebeliğe engel bi durum yokmus buna cok sevindim ne kadara cektirdin canım ayıptır sorması?
Özelde çektirdim normal muyane ücreti 160 TL. Adet olunca gitmiştim bı öyle 160 verdim. Hsg 900 dediler tamam dedik eşimle gitmiştim bugün yatış yaparken dediler korona testi yapılacak mecburen ameliyathane ye girdiğiniz için dediler. Bizde eee dedik belirti yok istemiyorum yok mecbur dediler 250tl de ona aldılar. Önüne gelene test yapıyorlar sanırım para kazanmak için xaten negatif çıktı biliyorduk da.

Hayırlı akşamlar kızlar. Yarın klomene başlıyorum. Doktor klomeni kullan iğneyi ol sonra kontrole gel dedi. Pek içime sinmedi açıkcası , ilk çocuğumda da klomenle hamile kalmıştım doktor klomenden sonra kontrole çağırmıştı duruma göre iğne veririz demişti. Şimdiki doktor vurun gel dedi diye kararsız kaldım. Ne diyorusunuz ne yapsam

Anladım canım baya uğrastırmısşar seni

Ben adet oldum yelizim sen ne yaptın kalp atışını dinlediniz mi salı günü hsg ye gidiyorum bu arada bu eski banlı hesabımdı birkadın0 la birleştirdiler iki hesap olmayacağı için
tamam canım hayırlısı böyle inş hsg sonucunda kapalı bi tüp olur açılırda hemen hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…