benim 9+4 canım zofer bana iyi geldi gibi erik kompostpsu içtim ben hep midem bulanırken tavsiye ederimCanım 6+6 dayız bugün, ikiz gebelik, zofer içtim birkaç saat rahatlattı, ben günde 1 tane alıcam doktorum öyle önerdi. Senin ne kadar canım?
Canım dün bir tane zofer içmiştim iyi gelmişti, bugün bulantısız uyandım çok şükürbenim 9+4 canım zofer bana iyi geldi gibi erik kompostpsu içtim ben hep midem bulanırken tavsiye ederim
Oh çok şükğr ama sen yine çok yağlı falan yeme bulanmıyo diye patates haşlaması falan ye çok iyi geliyoCanım dün bir tane zofer içmiştim iyi gelmişti, bugün bulantısız uyandım çok şükürİnsan midesi bulanmayınca bu kez de niye bulanmıyor diye takıyor
Sağol canım zaten yemiyordum ama önlenemez bir bulantım vardı, bugün yokOh çok şükğr ama sen yine çok yağlı falan yeme bulanmıyo diye patates haşlaması falan ye çok iyi geliyo
Canım yok ben cektirmedim düşündüm bi çektirsem mi diye ama geri vazgectim. Senin nasıldı tüpler falan acık mıymıs? Çok gecmiş olsun kuzucumHsg çekildim kızlar korkulacak hiç bir şey yokmuşmasalkzz bebeğim sende çektirecektin sanki çektirdin mi
Evet canım açıkmış tüplerim rahim şeklide olması gerektiği gibiymiş doktor eğer zaten ufak tıkanıklık varsa da açılmış ilaçla çok güzel beş ay dene dediCanım yok ben cektirmedim düşündüm bi çektirsem mi diye ama geri vazgectim. Senin nasıldı tüpler falan acık mıymıs? Çok gecmiş olsun kuzucum
İyi bari sevindim canımEvet canım açıkmış tüplerim rahim şeklide olması gerektiği gibiymiş doktor eğer zaten ufak tıkanıklık varsa da açılmış ilaçla çok güzel beş ay dene dedi
Çok şükür arkadaşım korkulcak hiç bir şey yokmuş eğer acır mı diye tereddütün varsa hiç düşünme sancılı bir adet dönemi gibi oluyor yalnızcaİyi bari sevindim canım
Sen anestezili yaptırdın demi canım?Çok şükür arkadaşım korkulcak hiç bir şey yokmuş eğer acır mı diye tereddütün varsa hiç düşünme sancılı bir adet dönemi gibi oluyor yalnızca
Yok canım anestezili değil normalSen anestezili yaptırdın demi canım?
Canım nasılsın. Birkadin01 sen nasılsın canım. Valla benim bu ay da moralim bozuk. Rahim filmi cektirmistim ya sonuçlar güzel çıkmıştı bu au belki çabuk olur diye düşünmüştüm. Doktorum hsg den sonra yumurtalarının doğal gelişimine bakalım dedi. Bugün adetin 13. Günüydü gittim. 13mm de yumurta dedi. Gelişmemiş dedi demek ki klomen le gelişecek yine dedi. Hocam buyur mü dedim ummadık taş baş yarar belli olmaz Allah bilir sonralwrdan belki büyür çatlar dedi eve döndüm. Moralim.boxuldu baya temmel yani yumurtalar . Yakı aldım gece yapistircam yumurtayı büyütme etkisi varmış belki nasip sizin onerceginiz birşey varmı kızlar başına gelen oldu muSen anestezili yaptırdın demi canım?
Anladım kuzucumYok canım anestezili değil normal
Canım omega 3 ve propolis al bence ikiside doğal seyler ve ben yumurtaya etkisi olduğunu inanıyorum ikisinide kullandığım ay hamile kalmıstım. Düşük oldu aslında ama genede döllenmeye hazır bi yumurta oluşmasına katkıda bulunduğunu düşünğyorumCanım nasılsın. Birkadin01 sen nasılsın canım. Valla benim bu ay da moralim bozuk. Rahim filmi cektirmistim ya sonuçlar güzel çıkmıştı bu au belki çabuk olur diye düşünmüştüm. Doktorum hsg den sonra yumurtalarının doğal gelişimine bakalım dedi. Bugün adetin 13. Günüydü gittim. 13mm de yumurta dedi. Gelişmemiş dedi demek ki klomen le gelişecek yine dedi. Hocam buyur mü dedim ummadık taş baş yarar belli olmaz Allah bilir sonralwrdan belki büyür çatlar dedi eve döndüm. Moralim.boxuldu baya temmel yani yumurtalar . Yakı aldım gece yapistircam yumurtayı büyütme etkisi varmış belki nasip sizin onerceginiz birşey varmı kızlar başına gelen oldu mu
Hayır anestezi almadım canım doktorum beş dakika bir işlem anesteziye gerek yok dedi vajinal muayene olan bunuda olur dediSen anestezili yaptırdın demi canım?
Anladım canım bilgiler için çok sagolHayır anestezi almadım canım doktorum beş dakika bir işlem anesteziye gerek yok dedi vajinal muayene olan bunuda olur dedi
Hiiç korkma bende çok çekindim akşam uyku uyumadım nasıl olcak diye adet sancısı dan biraz fazla kapa gözlerini bebeğini hayal et hemen geçecekAnladım canım bilgiler için çok sagol
Ya canımsın valla ne güzel cesaret veriyosunHiiç korkma bende çok çekindim akşam uyku uyumadım nasıl olcak diye adet sancısı dan biraz fazla kapa gözlerini bebeğini hayal et hemen geçecek
İnan çektirince daha rahat olcaksın doktor beş ay ilaç vs bişey kullanma kendin dene dedi bende kilo vermeye yönelicem hsg de temiz gönlüm rahat şekilde sende çektir sonra dene kendin en azından kafada soru kalmaz arkadaşımYa canımsın valla ne güzel cesaret veriyosunben ama testti doktordu o kadar sıkılmıs ve yorulmusumki onu farkettim bu ay hiç bişey yapmayınca rahatladım sanki. 2 ay falan kendşmi böyle salıcam sonrasında bi bakcam artık
bİR VİTAMİN TAKVİYE FALAN TAVSİYE ETMEDİ Mİ? OVULASYON TESTİ KULLANIYOR MUSUN? BİRDE YUMURTALAMAN OLDUĞU GÜNLER MESELA KARNINDA GERİLME BATMA BU TÜR HİSLER OLUOR MU?Canım nasılsın. Birkadin01 sen nasılsın canım. Valla benim bu ay da moralim bozuk. Rahim filmi cektirmistim ya sonuçlar güzel çıkmıştı bu au belki çabuk olur diye düşünmüştüm. Doktorum hsg den sonra yumurtalarının doğal gelişimine bakalım dedi. Bugün adetin 13. Günüydü gittim. 13mm de yumurta dedi. Gelişmemiş dedi demek ki klomen le gelişecek yine dedi. Hocam buyur mü dedim ummadık taş baş yarar belli olmaz Allah bilir sonralwrdan belki büyür çatlar dedi eve döndüm. Moralim.boxuldu baya temmel yani yumurtalar . Yakı aldım gece yapistircam yumurtayı büyütme etkisi varmış belki nasip sizin onerceginiz birşey varmı kızlar başına gelen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?