Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yok ben cektirmedim düşündüm bi çektirsem mi diye ama geri vazgectim. Senin nasıldı tüpler falan acık mıymıs? Çok gecmiş olsun kuzucum
Evet canım açıkmış tüplerim rahim şeklide olması gerektiği gibiymiş doktor eğer zaten ufak tıkanıklık varsa da açılmış ilaçla çok güzel beş ay dene dedi

Sen anestezili yaptırdın demi canım?
Canım nasılsın. Birkadin01 sen nasılsın canım. Valla benim bu ay da moralim bozuk. Rahim filmi cektirmistim ya sonuçlar güzel çıkmıştı bu au belki çabuk olur diye düşünmüştüm. Doktorum hsg den sonra yumurtalarının doğal gelişimine bakalım dedi. Bugün adetin 13. Günüydü gittim. 13mm de yumurta dedi. Gelişmemiş dedi demek ki klomen le gelişecek yine dedi. Hocam buyur mü dedim ummadık taş baş yarar belli olmaz Allah bilir sonralwrdan belki büyür çatlar dedi eve döndüm. Moralim.boxuldu baya temmel yani yumurtalar . Yakı aldım gece yapistircam yumurtayı büyütme etkisi varmış belki nasip sizin onerceginiz birşey varmı kızlar başına gelen oldu mu

Canım omega 3 ve propolis al bence ikiside doğal seyler ve ben yumurtaya etkisi olduğunu inanıyorum ikisinide kullandığım ay hamile kalmıstım. Düşük oldu aslında ama genede döllenmeye hazır bi yumurta oluşmasına katkıda bulunduğunu düşünğyorum

Hiiç korkma bende çok çekindim akşam uyku uyumadım nasıl olcak diye adet sancısı dan biraz fazla kapa gözlerini bebeğini hayal et hemen geçecek
Ya canımsın valla ne güzel cesaret veriyosun ben ama testti doktordu o kadar sıkılmıs ve yorulmusumki onu farkettim bu ay hiç bişey yapmayınca rahatladım sanki. 2 ay falan kendşmi böyle salıcam sonrasında bi bakcam artık

İnan çektirince daha rahat olcaksın doktor beş ay ilaç vs bişey kullanma kendin dene dedi bende kilo vermeye yönelicem hsg de temiz gönlüm rahat şekilde sende çektir sonra dene kendin en azından kafada soru kalmaz arkadaşım

bİR VİTAMİN TAKVİYE FALAN TAVSİYE ETMEDİ Mİ? OVULASYON TESTİ KULLANIYOR MUSUN? BİRDE YUMURTALAMAN OLDUĞU GÜNLER MESELA KARNINDA GERİLME BATMA BU TÜR HİSLER OLUOR MU?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…