Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım birkadin0 benim bu hesap ilk hesabımdı bununla birleştirdi admin iki hesap yasak diye bende dün hsg çekildim çok iyi geçti temiz çıktı. Ben promotil women kullanıyorum yine bu ay takviye ve naturallen macun yiyorum tavsiye ederim yumurtlama kalitesini arttırıyor

220 tl ye verdik biz bebeğim sen histereskopi oldun mu sahi
220 iyi para baktığın zaman ortalama 150 tl de muayenesi var. GEç meç devlette yaptırmak galiba en doğrusu.

Evet canım çektirdim hsg. Kolay oldu. Bir sıkıntı yok. Rahim alt tarafında ufak tefek yapııklık var denildi ama sorun teşkil etmiyormuş.

Aynen haklısın canım, peki özel değilse ne kadara cektirdiğini öğrenebilir miyim? Söylemezsen alınmam yani

Aynen haklısın canım, peki özel değilse ne kadara cektirdiğini öğrenebilir miyim? Söylemezsen alınmam yani
Yok kız ne özel olcak 800 tl ye çekti anestezi olmadan sen hangi şehirdeydin bilmiyorum ama ankara şehir hastanesi 70tl alıyormuş çok uygun Ankarada olan varsa görür bari.

bİR VİTAMİN TAKVİYE FALAN TAVSİYE ETMEDİ Mİ? OVULASYON TESTİ KULLANIYOR MUSUN? BİRDE YUMURTALAMAN OLDUĞU GÜNLER MESELA KARNINDA GERİLME BATMA BU TÜR HİSLER OLUOR MU?
Vitamin kullanmadim hiç dün propolis içtim. Yakı iyi geliyormus yakı yapıştırdım belime. Akıntı fazla oluyordu şu ara akıntı da çok yok canım ovulasyon testim de bitmişti zaten doktor bakıyor diye almamıştım. Belki büyür hafta sonuna biraz araştırdım bı çoğunun büyümüş.

İnşallahh canım benim hayırlısı artık Allah ne nasip görüyorsa o oluyor bu iki ay ömrüm geri gitti resmen klomen ve ovitrelle kullanırken çok sokmuşum kendimi

İnşallah dediin gibi olur baby

Kizlar benimde tedavimin ikinci ayi bugun klomenin son gunu catlatma ignedi vermedi adetin 7.gunu gittigimde iki yumurtam olusmus bi sagda bi solda 12 ve 16 mm gecen ay bir tane vardi gun asiri degerlendir dedi eger tekrar adet olursan rahim filmi cektirecez dedi

İnşallahh tutar canım benimde ikinci klomen ile ovitrelle tutmadı adet oldum dünde hsg çekildim hayırlısı artık inşallah bu vesile olur

Kızlar merhaba, bende bugün klomenin 3. günündeyim. Fakat çok fazla mide bulantısı falan yaşıyorum. Aslında soru olarak da sordum fakat cevap alamadım. Burada aktifsiniz. Benim gibi sıkıntı yaşayan oldu mu? Ben günde 2 defa içiyorum 5 gün kullanıcam 2 günüm kaldı.

Canım çok kafaya takıyor olabilirsin psikolojik etki olsa gerek ovitrelle iğneni olunca çok daha belirtiler olacak kafandan at ilaç kullandığını stres yapma inşallah hayırlı haberini alırız

Canım çok kafaya takıyor olabilirsin psikolojik etki olsa gerek ovitrelle iğneni olunca çok daha belirtiler olacak kafandan at ilaç kullandığını stres yapma inşallah hayırlı haberini alırız
Buda mümkün. Zaten yaşantımda da sakin bir dönemde değilim. Heralde herşey üst üste geldi. Doktor iğne demedi daha ama kontrole gidicem. Vallahi bu süreçlerde yorucuymuş. Senin nasıl gidiyor? İğneni yaptırdın mı?

Ben iki ay kullandım olmadı negatif sonuç aldım canım yumurtalarım çok güzel gelişmesine rağmen sorunum yoktu başlarken de gebe kalma sürecini hızlandıralım demişti doktor nasip işte dün de hsg çekildim beş ay kadar kendim denicem

İnşallah dilediğin gibi sonuç alırsın. Ben ilk defa kullanmaya başladım. Bu işlere bizim müdahalemiz bir yere kadar oluyor gerisi Allahın takdiri sanırım. Hiç böyle biri değildim ama şu son dönemde çocuk falan derken nasip kısmete bağladım herşeyi.

Bence yanlış sıralama uygulamış doktorun. Karımak gibi olmasın da. Tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekilseydi daha ii olmaz mıydı?
Yani şimdi tüplerinde falan bir tıkanıklık varsa o aşılama ne işe yarar!!

Ben de önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacağım ama en öncelikle rahim filmi çektirdim doktorum öyle istedi çünkü.

Yumurta geliştirici birşey verdi mi doktorun bize tavsiye edebileceğin birşey var mı? Büyüklükleri iyi bence döllenmeye uygun dediği gibi gün aşırı devam edin.

yumurta takibine adetliyken mi başlıyor doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…