Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde klomen sonrası hsg oldu mayısta gebe kaldım diye doktor tıkanıklık ihtimali görmemişti gerçekten de yokmuş rahim yıkanmış oldu şuan sadece bende kızdım önce tıkalıydı herhalde diye ama varmış bir bildiği tabi hiç hamile kalmamış birine mutlaka yapılması lazım aşılama tüp öncesi çok gerekli

Canim bilmiyorum bu ikinci ayim gecen aydan kalan klomene devam et dediydi gunde bi defa ama ben yumurta takibine gidemiyecegim icin adetin 7. Gunu doktora gorunduydum annemin hastanede isi vardi bende gozukim dedim vajinal muayene etti iki yumurtam oldu igne vermedi gecen ay kullandiydim
Doktorum bana birsey onermedi kendimce ve burda okudugum seylerle birseyler kullaniyorumz esimle folik asiti bir ay once biraktim iki kutu folbiol kullandim bitti bidada almadim doktorumda bahsetmedi esime keciboynuzu pekmezi kabak cekirdegi turk kahvedi muz bitter caksirkoku suyu iciyor bende sadece guava plus serum kullaniyorum

Hayırlısı olsun inşallah. kullandığın serum kaç tl senin. eşin içinde baya br-irşeyler kuıllanıyorsunuz işe yarar inşallah. Aa folik asitit neden bıraktın kullandığın serum içeriğinde var mı folik asit?

Saol canim hepimiz icin bu yumurtalarimin buyumesine birazda bu serum etkisi oldu sanirim cok olumlu yorumlar okudum bi kutunun icinde 15 adet var gunde bi defa ayni saate iciyorum fiyati degisiyor alisveris sitelerinden aliyorum 61 tl bi kutu istersen bi arastir derim ben rahim filmi cektirmeye gittigimde edimde sperm testi verecek bakalim
Guava plus serumun icinde bunlar var
Kuşkonmaz: Çinko rezervi ile doğurganlığı artırır.

Maça kökü: Hormonları tertip ederek yumurtalık niteliğini artırır

Çakşır otu: Afrodizyak tesiri ile cinsel performansı üst seviyeye taşır

Aslan pençesi:Kadın hastalıklarında adet kumpassızlığı ve adet sızılarında gevşetici vetedaviye destekçi tesirleri vardır.

Frenk Üzümü Yağı:Tohumlaradn elde edilen yüksekoranda omega-6 ve omega-3 içeriğini sahiptir. Yumurtalıkların niteliğini artırır.

Soya sütü:Kemik gelişimini yardımlar, osteropozu önlemeye dayanakçıdır.

Goji berry: Bunalım, kısırlık, anksiyete gibi rahatsızklıkların iyileştirilmesinde pozitif tesirleri vardır, bağışıklığı kuvvetlendirme gibi tesirlere sahiptir.

Anladım canım. Ben de LNPRY diye bir takviye kullanıyorum 215 TL ye ucuza aldım birde ben. 30 tablet. Senin içtiğin serumun içerisinde olan aslan pençesini ayrı çay olarak demleyip içtim. Bana doktor verdi bu takviyeyi. Yumurtalık gelişmesi için faydalı tüp bebek tedavisinde veriyorum hastalarıma dedi. ama seninki uygun maliyetliymiş. Ben şimdidlik mejburen pahalı mahalı dr. dediğini almak zorundayım. Ama benimde mesela bu ay yumurtalarım 2 gün pik yaptı. Normalde 1 günde çatlardı.

Insallah etkisini gorursun canim

Merhaba kizlar ben bu ay klomen kist yapar diye femera kullandim adetin 11. Gunu 1 tane yumurtam 24 mm olmus dokto bu kist dedi tekrsr kontrole cagirdi daha gitmeme var simdi ben sogan suyu kullanayimmi 24 mm yumurta dahada buyurnu sogab suyuyla yoksa kistlesmesini dahada buyumesini engellermi bu yoldan gecen var mi bir de adetim gecikir benim yanu 11. Gun 24 mm olan yumurta 30 35 belkide 40 gunde dahada buyurmu nasil bi yol izleyeyim beklemek zor geliyo bana akil verecek varmi

Canım merhaba adet ol öyle başla derim ben adetliyken içiliyor. Belki de adetle atacaksin kisti benim de 3 ay önce 24mm yumurta çatlatma iğnesine rağmen kist oluşturdu. Doktorum hemen ilaç verdi ve adetle atmışım yok oldu yanı kist 1 ay içinde. Yani benim 1 adet dönemim kist le geçti tekrar gittiğimde gördü kisti sonraki ay eridi yani 2 adetle atmisim

Kizlar adetin 21.gunu progesteron tahlili yaptirdim ama sonuar 10gune anca cikar diyorlar bu dogru degil mi? Yani 10gun cok uzun degil mi?

Kizlar adetin 21.gunu progesteron tahlili yaptirdim ama sonuar 10gune anca cikar diyorlar bu dogru degil mi? Yani 10gun cok uzun degil mi?
Aa nerde yaptırdın burda aynı gün içinde çıkıyor ilginç çokmuş on gün

Kızlar nasılsınız köydeydim bi süredir cumartesi geçicem evime inşallah ozamqna kadar fazla giremiyecegim ne yapıyorsunuz nasılsınız

Kızlar nasılsınız köydeydim bi süredir cumartesi geçicem evime inşallah ozamqna kadar fazla giremiyecegim ne yapıyorsunuz nasılsınız
İyiyim ben bebeğim ovulasyon testi yapıyorum pik yakın bir iki güne olur gibi artık böyle devam ediyorum sen nasılsın miniğin nasıl

İyiyim ben bebeğim ovulasyon testi yapıyorum pik yakın bir iki güne olur gibi artık böyle devam ediyorum sen nasılsın miniğin nasıl
Bu ay inşallah hamile kalırsın canım sen klmen çatlatma ignesi kullanmıyormusun bu ay dün doktordaydım düşük tehlikem var pregeston verdi alttan kullanıyorum onun dışında çok iyiyiz canım hareketli bir bebiş geliyor ablası gibi olacak sanırım darısı sizlere kızlar

Geçmiş olsun canım bol istirahat et. Bu ay ve önümüzdeki dört ay toplam beş ay yani kendin dene dedi doktor. Hsg de sorun çıkmadı yumurtlama sorunu da yok Allah bekletiyor zamanını. Amin inşallah bende bu ay kavuşurum yavruma. Lekelenme mi yaşadın doktora neden gittin

Evet canım lekelenme oldu bi kaç gün kayınbabanın köyünde TLF bile çekmiyor 3 günde 1 münibüs geliyor minübüs geldi hemen şehire doktora koştum yol falan mahvetti beni gelm3sem küsüyorlar gelsem bana zarar şaşırdım kaldım evime bi gitseydim dogum yapana kadar kim küserse küssün çıkmıcam evden

En iyisi bebeğim kimse senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil

Kizlar ben de bugun progesterin tahlili yaptirdim ozelde. Birkac saate sonucumu aldim. Sonuc 20.44 cikti bu ne oluyor yani iyi mi normal mi pek anlayamadim. Bu konuda bilgili olan bna soyleyebilir mi doktorumu arayip soyledim igne falan vermeyecekmis. İki uc hafta sonra guzel ha erlerini bekliyorum dedi sadece bu surecte dikkat etmem gereken bir seyler var mi? Bana bi akil verin kizlar

Yavrum yumurtan çatlamış yani güzelce değerlendirin bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…