- 28 Mayıs 2020
- 939
- 1.381
- 113
YaYavrum yumurtan çatlamış yani güzelce değerlendirin bolbol
Rica ederim canım bu değer ne kadar yüksekse o kadar iyidir seninki de gayet iyiYatesekkur ederm vallahi doktor sdce oyle soyleyince hicbisi anlamamistm ben de sagol
Peki smdi yapmam gereken tek sey iliskiye devam etmek ve beklemek degil mi? Ardindan gebelik testini ne zaman yapmaliyim canim? Bu konuda da bilgi verir msn banaRica ederim canım bu değer ne kadar yüksekse o kadar iyidir seninki de gayet iyi
aynen devam canım. Gebelik test iiçin acele etme derim ben adetin gecikirse yapPeki smdi yapmam gereken tek sey iliskiye devam etmek ve beklemek degil mi? Ardindan gebelik testini ne zaman yapmaliyim canim? Bu konuda da bilgi verir msn bana
Tesekkurleraynen devam canım. Gebelik test iiçin acele etme derim ben adetin gecikirse yap
Canım valla bende bilmiyorum 3 gün önce kan verdim negatifti normalde adet günüm yarın bugün gene öylssine test yapayım dedim cizgi cıktı
Ya var bence kan verseneeCanım valla bende bilmiyorum 3 gün önce kan verdim negatifti normalde adet günüm yarın bugün gene öylssine test yapayım dedim cizgi cıktı
Ay eşim 3 gün önce kanda yoktu test bozuktur diyor adam inatYa var bence kan versenee
Evet bebeğim çok kullandım ondan hiç negatifi pozitif göstermediAy eşim 3 gün önce kanda yoktu test bozuktur diyor adam inatgitmedik ondan one step markaydı test acaba gercekten bozuk olabilir mi hiç biliyo musun bu markayı
Ay inşallah doğrudur canım ya cok stres oldumEvet bebeğim çok kullandım ondan hiç negatifi pozitif göstermedi
Yarın tekrar yap daha net görürüzAy inşallah doğrudur canım ya cok stres oldum
Aynen canım yarın ya kan veririm ya tekrar test alırım haber ederim sanadaYarın tekrar yap daha net görürüz
Tamam canım güzel haberini bekliyorumAynen canım yarın ya kan veririm ya tekrar test alırım haber ederim sanada
Sen napıyosun nasılsıın?Tamam canım güzel haberini bekliyorum
İyilik canım sen nasılsın nasıl gidiyoKızlar nasılsınız durumunuz ne inşallah hepinizde hamileyim dersiniz
Klomen menegon çatlama iğnesi sonuç hamileyim ilk denemede oldu inşallah olur 1 ay da bu yazdıklarımı kullandımKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
Bende ovulasyon testi ile takip ettim bu ay iki gün önce yumurtlama oldu değerlendirdimSen napıyosun nasılsıın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?