Bende ovü istemiştim sansıma gelmedi kargoda falan karısıklık oldu ondan saldım bu ay bakalım ne cıkcakBende ovulasyon testi ile takip ettim bu ay iki gün önce yumurtlama oldu değerlendirdim
İnşAllah gerek kalmayacakBende ovü istemiştim sansıma gelmedi kargoda falan karısıklık oldu ondan saldım bu ay bakalım ne cıkcak
Ay inşallah ya o kadar cok istiyorumkiİnşAllah gerek kalmayacak
Kız güzellik yaptın mı bugün testAy inşallah ya o kadar cok istiyorumki3 gün önce kanda negatifi görünce cok agladım inşallah rabbim yüzümü güldürür artık
İyiyiz bebeğim sen nasılsın bebiş napıyor lekelenmen yok dimi bol bol yatKızlar nasılsınız durumunuz ne inşallah hepinizde hamileyim dersiniz
Canım valla bende bilmiyorum 3 gün önce kan verdim negatifti normalde adet günüm yarın bugün gene öylssine test yapayım dedim cizgi cıktı
Merhaba canım.Kızlar nasılsınız durumunuz ne inşallah hepinizde hamileyim dersiniz
Nasıl ya bu idrar testleri de insanı çileden çıkarıyor
Gercekten bi daha yapmıcam diyorum sonra gene yapıyorum arsızım bendeNasıl ya bu idrar testleri de insanı çileden çıkarıyor
Nasıl ya bu idrar testleri de insanı çileden çıkarıyor
Adetin gecikti mi de canım. Yeliz in de negatif çıkmıştı 3 ki biseydi ama kaset testte seninki gibi çıkmıştı sonra dan yükseldi o yüzden soruyorum adetin geciktimidiye
Yok canım adet günüm tam bugün ama daha olmadımdaAdetin gecikti mi de canım. Yeliz in de negatif çıkmıştı 3 ki biseydi ama kaset testte seninki gibi çıkmıştı sonra dan yükseldi o yüzden soruyorum adetin geciktimidiye
iyiyim canım bende evime geldim sonunda özledim sizleri valla yollar mahvetti beniİyiyiz bebeğim sen nasılsın bebiş napıyor lekelenmen yok dimi bol bol yat
kendini üzme canım stres yapma neden büyümemiş aceba bişey demedimi hiçMerhaba canım.
Valla bebiş filan yok bol bol sıkıntı var.
Ben bekliyorum adet olmayı yumurta buyumedi dedi doktorum bana okudun mu bilmiyorum. 13mm olmuş adetin 13. Günü doktor umut yok dedi bana adet olunca klomene başla dedi işte adet olmayı bekliyorum. Gecikir mi adetim dedim geçilebilir yunurta dan dolayı dedi. Bende belki büyür diye gün aşırı yapmaya çalıştım ha dedim belki büyür 20. Gün filan öyle bekliyorum yani
Bizde seni özledik beybiiyiyim canım bende evime geldim sonunda özledim sizleri valla yollar mahvetti beni
Yok demedi canım zaten hsg ye girdim adetin 8. Günü iki gün kanamam oldu doktor tekrar doğal gelişimine bakalım klomen kullanmadan nasıl olacak diye baktık buyumemis demekki klomensiz büyümüyor dedi. Hsg temiz çıktı. Bu ay yumurta buyuseydi sansim yüksekti rahim filminden dolayı ama olmadı belki de büyür geç büyür bilmiyorum yoruldumm artık.kendini üzme canım stres yapma neden büyümemiş aceba bişey demedimi hiç
Canim senin folikasit nasıl gidiyor sen almıştın sanırım folikasitBizde seni özledik beybi
Güzel canım iki tane kaldı gün boyu çok enerji veriyor yumurtlamamda hep geç olurdu tam zamanında olgunlaştı 14.gün pik gördümCanim senin folikasit nasıl gidiyor sen almıştın sanırım folikasit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?