Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adineydi canım ya unuttum. Bu ay hsg doktor kontrol derken zorlandık baya o yuzden ben alamadım folikasit sağlık ocağına gidip karşılayan folikasit yazdirsam mı ne dersin fikrin i almak isterim
Güzel canım iki tane kaldı gün boyu çok enerji veriyor yumurtlamamda hep geç olurdu tam zamanında olgunlaştı 14.gün pik gördüm

Adineydi canım ya unuttum. Bu ay hsg doktor kontrol derken zorlandık baya o yuzden ben alamadım folikasit sağlık ocağına gidip karşılayan folikasit yazdirsam mı ne dersin fikrin i almak isterim
Benim aldığım promotil women canım. Bende hsg çekildim bu ay. Ocean mumy önerebilirim daha uygun fiyatı içinde bayağı vitamin var

Yumurta büyümesini destekleyecek gıdalarla yardım alsan biraz canım aktarlarda olanlar değilde yeşil yapraklı sebzeler falan yesen bol bol

Benim aldığım promotil women canım. Bende hsg çekildim bu ay. Ocean mumy önerebilirim daha uygun fiyatı içinde bayağı vitamin var
Ocean nın mavi kapsül olanı varmış doktorum bana onu önermişti kızlar gebe kalmaya direk yardım ediyor demişti bana

Üzülme canım rahim filminin ilk 3 ayı zaten çok önemli 6 ay etkisi var. Hala şansınız var. Klomene devam edin siz. eğer ben adet olursam bende klomen isticem doktordan

Benim kullandığım vitamin de IMPRLY buda olcukça etkili pahalı bri vitamin ama ben bu ay hayıt tohumu, aslan pençesi ve civan perçemi kürü yaptım 12 agün. Hangisisn etkisi oldu bilmiyorum yumurtam 2 gün pik yaptı. Normalde bir günde çatlardı

Ocean nın mavi kapsül olanı varmış doktorum bana onu önermişti kızlar gebe kalmaya direk yardım ediyor demişti bana
Benim değim promotil women içinde inositol var yüksek dozda direkt yumurtaya etki ediyor. Düzenli kullanımda dördüncü ay gebe kalma oranı çok yüksek.

Üzülme canım rahim filminin ilk 3 ayı zaten çok önemli 6 ay etkisi var. Hala şansınız var. Klomene devam edin siz. eğer ben adet olursam bende klomen isticem doktordan
Valla üzülmemek elde değil bakalım adete çok az kaldı adet belirtisi bile Yok geçilecek doktorun dediği gibi sanırım

Valla üzülmemek elde değil bakalım adete çok az kaldı adet belirtisi bile Yok geçilecek doktorun dediği gibi sanırım
SEnin yaşın kaç? Bak ben 38 yaşındayım hala azimle istiyorum 2,5 senedir. Rahim filmimi çektirdim bu ay. Ama artık bende bir yumurtlamaa tkaibi alıcam adeti bekiyrum o da hiç şaşırtmayacak beni bu gidişle olrum yarın kasık ağrım var bugün duraksız nerdeyse

Ben 26 yi bitirdim Yeni . Abla daha önce hiç takip yapılmadi ki sana. Aşılama filan denediniz mi hiç. Hsgnde temiz mi çıktı.

Yapılmadı canım hsg temiz. AŞılama falan ben istemedim bu zaan kadar. Ama artık gerekiyorsa yaptıracağım tabiki
Bence abla fikrimi sorarsan bunay yunurta takibini yaotikdan sonra da olmazsa bence aşılama yaptir. Eğer tutarsa zaten 39 yaşında doğum yapacaksın onun arkasına da hiç korunmazsin nasip olursa bir daha olur en azından 40i geçmeden.

Canım benim sağol. Benim bir oğlum var teyzesi 6 yaşında :) Bir tane kardeşi olsun istiyoruz inşallah bende istiyorum bu sene olsun. 40 ında doğurmak istemiyorum ne yalan söylim :)... Bir de benim geçen sene kürtajım oldu zorunlu bebek gelişmedi kalp atışları oluışmadı aldırmak zorunda kaldık. yaşşsaydı şimdi 4/5 aylık falan oacaktı ((((

Çakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşünün
aynen dogru söylüyorsun canim kara ciger enzimlerini arttiriyormus allah muhafaza canınizdan olmayin doktora danismadan denemeyin derim
[/QUOTE]
ben hamile kaldıgım ay çakşır kökü suyu almıştım eşime ve 1 hafta kadar içmişti burda arkadaşlar uyardı saglık sorunu yapabilir diye sonra içirmedim ama eşimin içtigi zaman yumurtlama dönemimdi benim kim bilir belkide işe yaramıştır aklımın bi kenarında hep aceba duruyor

aynen dogru söylüyorsun canim kara ciger enzimlerini arttiriyormus allah muhafaza canınizdan olmayin doktora danismadan denemeyin derim
ben hamile kaldıgım ay çakşır kökü suyu almıştım eşime ve 1 hafta kadar içmişti burda arkadaşlar uyardı saglık sorunu yapabilir diye sonra içirmedim ama eşimin içtigi zaman yumurtlama dönemimdi benim kim bilir belkide işe yaramıştır aklımın bi kenarında hep aceba duruyor
[/QUOTE]
canım bende almıstım internetten esim icti bende kullandim hatta 1 hafta kadar ama biz suyla karistirip kullanrik daha sonra bi akrabam instagramda bi sayfada birsey paylasiyorlar bi bakarmisin sizde kullaniyodunuz sanki onu dedi ve bi kac insanin hastanelik olfuguna dair soylentiler vardi sayfada bir gebenin gunlugu beklki takip ediyorsunuz dur sizde gordugum gibi lavaboya bosalttim hemen bende kullanmadim o saatten sonra ve esimin bir arkadasida karisinn bu sudan sonra hamile kaldigini soyluyor bilmiyorum yani ben korktum doktora danismakta fayda var

canım bende almıstım internetten esim icti bende kullandim hatta 1 hafta kadar ama biz suyla karistirip kullanrik daha sonra bi akrabam instagramda bi sayfada birsey paylasiyorlar bi bakarmisin sizde kullaniyodunuz sanki onu dedi ve bi kac insanin hastanelik olfuguna dair soylentiler vardi sayfada bir gebenin gunlugu beklki takip ediyorsunuz dur sizde gordugum gibi lavaboya bosalttim hemen bende kullanmadim o saatten sonra ve esimin bir arkadasida karisinn bu sudan sonra hamile kaldigini soyluyor bilmiyorum yani ben korktum doktora danismakta fayda var
[/QUOTE]
tabiki saglık önce gelir bende şüphe duydugum için eşime içirmeyi bıraktım çünkü bebegim olsun diye eşimin saglıgını sonuçta bi insan tehlikeye atamazdım aynen suya karıştırıyordum bende sadece aklımın bi yerinde kaldı video sitesinde bi kaç kişi bu suyla hamile kalmış ben zararını burda duydum başka bi yerde görmedim ama işimizi garantiye almak lazım doktora danışmak akıllı olanı mantıklı olanı

tabiki saglık önce gelir bende şüphe duydugum için eşime içirmeyi bıraktım çünkü bebegim olsun diye eşimin saglıgını sonuçta bi insan tehlikeye atamazdım aynen suya karıştırıyordum bende sadece aklımın bi yerinde kaldı video sitesinde bi kaç kişi bu suyla hamile kalmış ben zararını burda duydum başka bi yerde görmedim ama işimizi garantiye almak lazım doktora danışmak akıllı olanı mantıklı olanı
[/QUOTE]
aynen canim illaki yarayan vardir ama bana yarayan bi baskasina yaramaz belki doktor en iyisini bilir

Hanımlar sessiz kaldı grup nasılsınız neler yaptınız var mı bı gelişme
Bende bebiş büyümeye devam ediyor canım bi kulağımda sizde güzel haberlerinizi bekliyorum
İyiyim canım ben sen nasılsın senin durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…