Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar klomen kullandım geçen ay rahmime iyi gelmemiş mecburen bu ay ilacı değiştiricez dedi doktor. Başına gelen var mı? Ne yaptınız siz böyle bir durumda?

Hanımlar klomen kullandım geçen ay rahmime iyi gelmemiş mecburen bu ay ilacı değiştiricez dedi doktor. Başına gelen var mı? Ne yaptınız siz böyle bir durumda?
Klomenin yan etkisinde rahim incelemesi yapıyormuş. Bende olmadı ama olani okudum buradan famera diye ni ilaç var klomen gibi sanırım onu verir sana

Klomenin yan etkisinde rahim incelemesi yapıyormuş. Bende olmadı ama olani okudum buradan famera diye ni ilaç var klomen gibi sanırım onu verir sana
Bilmiyorum ama moralim bozuldu. Doktor böyle birini iyi edelim derken başka bir sorun olabiliyor dedi. İlacı değiştiricez mecburen dedi. Nasip işte. İnşallah bu seferde başka bir sorun çıkmaz.

Adet oldugun zamnalarda önceden aynı belirtilerin mi vardı

Ben adeti bekliyorum yavrum bu ara misafirlerim var çok aktif olamıyorum
Canimlar merhaba. Benim adet günüm 4 eyluldu 11eylulde rahim filmine girdim biliyorsunuz rahim filminden sonra yumurtaya baktık büyümedi demişti doktor adet olunca gel demişti . Adet olmayı bekliyordum. Cuma günü yani Ekim 2 de kan tahlili verdim ama degerlerime baktırmak için demir e vitamine beta da istedim çıkmadı cuma günü şimdi çıkmış 16.63 çıkmış değerim

Ohaaaa diyorum Yani şimdi sen hamişsin. Maşallah süphanallah. Ne büyük ne güzel bir sürpriz olmuş senin için. Darısı bizim başımıza. İyi de sen o zaman geç mi yumurtladın ne oldu. Rahim filmi çekilirken gebe miydin acaba??? DEğer yüksek çıkmış çünkü

Yaa canım benim hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Bugün de kan ver bakalım artış nasıl hadi darısı başımıza

Yok canım ben rahim filminden sonra o hafta doktor yumurtaların doğal gelişimine bakalım dedi 13 bir baktık doktor yumurtaların gelişmemiş dedi adetin gecikir büyük bir ihtimal dedi. Adet olunca kullanmaya başla demişti.
Ben de kafamdan diyorum ya hani adet gecikecek diye yumurta büyümedi nasılsa diye ama ilişkiye ihmal etmedik ne olur ne olmaz diye cuma günü kan tahlili vermeye gittim vitaminlere şekerime baktırmak için Beta da isteyelim dedim cuma günü çıkmadı sonuç pazartesi günü sabah çıktı yani bugün 16 63 çıkmış bu durumda cuma günkü değerim o bilmiyorum hamile miyim değil miyim

Bugün de kan ver bakalım artış nasıl hadi darısı başımıza
Canım 11 gibi öğrendim bizim sağlık ocağı saat 9 da alıyor kan tahlilini o hastaneye de gitmek istemiyorum çok fazla vaka sayısı var yarını bekleyeceğim mecburen evde hamilelik testi var idrarımı bekliyorum yapacağım inşallah ilerler ne olursun dua edin ya

İnşAllah canım sağlıklı ilerlesin testi yapınca bizede at bekliyoruz

Yaptınmı evde test canım ay hami resmini at darısı diger arkadaşlar a canım

Yaptınmı evde test canım ay hami resmini at darısı diger arkadaşlar a canım
Yapmadım ya idrar da gelmiyor heyecandan. Az önce sağlık ocağına gittim. Doktor var da diyemem yok da diyemem haftaya gel artışa bakalım dedi. Ebeye yönlendirdi ebe de cuma günü gel tekrar kan alalım dedi işte bekleyemem ki bugün akşam eşim gelsin Hastaneye gidiyim diyorum. İdrar da yapmadım şöyle biraz biriksin diye şimdi yapsam cikarmi ki yeliz ne diyorsu?

Çıkar canım oku testi kaç damla gerekiyor uygun olarak yap gerçi ben fazla damlatmaya falan inanmıyorum ama sen oku yap dakkasına bak ay hadi at çift çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…