Benim doktorumda ultrasonla baktı geçen hafta yumurta kaliteli değil fazla büyümemiş dedi ovulasyon testi yaptım kasıklarımda batıyordu tüm herşey yumurtlamaya uygun bir şekildeydi inşaAllah bende güzel haberi alırımCanimlar merhaba. Benim adet günüm 4 eyluldu 11eylulde rahim filmine girdim biliyorsunuz rahim filminden sonra yumurtaya baktık büyümedi demişti doktor adet olunca gel demişti . Adet olmayı bekliyordum. Cuma günü yani Ekim 2 de kan tahlili verdim ama degerlerime baktırmak için demir e vitamine beta da istedim çıkmadı cuma günü şimdi çıkmış 16.63 çıkmış değerim
İlk deneme değil belki 40 deneme yine de hamile kalamadım, hiçbir işe yaramadığını ama doktorların ısrarla verdiğini düşündüğüm ilaç..Kızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
yavrum sen çatlatma iğnesi falan mı vuruldun peki?? o iğnenin etkisi de betayı yüksek gösteriyor ama öyle birey yoksa değer çok yüksek yüzde yüz hamilesin sen. Bir de ne soracağım mesela yumurtan gelişmezse adet geç mi olunuyor? o zaman benim gelişiyor yani yumurtlaama takibi yapıyorum ovualsyon testi piki gördükten 14 gün sonra adet oluyorum ben.Yok canım ben rahim filminden sonra o hafta doktor yumurtaların doğal gelişimine bakalım dedi 13 bir baktık doktor yumurtaların gelişmemiş dedi adetin gecikir büyük bir ihtimal dedi. Adet olunca kullanmaya başla demişti.
Ben de kafamdan diyorum ya hani adet gecikecek diye yumurta büyümedi nasılsa diye ama ilişkiye ihmal etmedik ne olur ne olmaz diye cuma günü kan tahlili vermeye gittim vitaminlere şekerime baktırmak için Beta da isteyelim dedim cuma günü çıkmadı sonuç pazartesi günü sabah çıktı yani bugün 16 63 çıkmış bu durumda cuma günkü değerim o bilmiyorum hamile miyim değil miyim
Allah ol dedikten sonra kaliteli kalitesize bakmaz yumurtanın inşallah sende müjde alır bize verisin canımBenim doktorumda ultrasonla baktı geçen hafta yumurta kaliteli değil fazla büyümemiş dedi ovulasyon testi yaptım kasıklarımda batıyordu tüm herşey yumurtlamaya uygun bir şekildeydi inşaAllah bende güzel haberi alırım
Sendeki sorun neydiİlk deneme değil belki 40 deneme yine de hamile kalamadım, hiçbir işe yaramadığını ama doktorların ısrarla verdiğini düşündüğüm ilaç..
Yine umarım faydasını görürsünüz.
Allahm inşaAllah ovulasyon testinden anlıyormusunuz ? Ben çok kararsız kaldım kimisi pik olmuş kimisi olmamış dedi bence olmuş gibi geldi banaAllah ol dedikten sonra kaliteli kalitesize bakmaz yumurtanın inşallah sende müjde alır bize verisin canım
Canım sen koyulaşmaya başladığından itibaren degerlendir ben pek anlamıyorumAllahm inşaAllah ovulasyon testinden anlıyormusunuz ? Ben çok kararsız kaldım kimisi pik olmuş kimisi olmamış dedi bence olmuş gibi geldi bana
Bende öyle yaptım bunu görünce değerlendirdim hemenCanım sen koyulaşmaya başladığından itibaren degerlendir ben pek anlamıyorum
Anladım canım sende işe yaramamış ben 2.nay da igne ile beraber hamile kaldım darısı bebek isteyen herkeseBenim şükürler olsun hiçbir sorunum yok, yani doktorların dediği bu. Klomeni çok kullandım tek başına da çatlatma iğnesiyle de, femara da kullandım hem tek başına hem yine iğneyle. Ama hiçbir işe yaramadı yaramıyor, yakın zamanda tüp bebek düşünüyorum
İyi yapmışsın işini şansa bırakma canım
Öncelikle Allah bağışlasın çocuğunuzu, ne diyeyim aminAnladım canım sende işe yaramamış ben 2.nay da igne ile beraber hamile kaldım darısı bebek isteyen herkese
Sağol canım rahim filmi çektirdirmiÖncelikle Allah bağışlasın çocuğunuzu, ne diyeyim amin
Anladım canım inşallah ilk denemende tutar aşılama didicem ama yaptırmışsındır2 kere. Yapılabilecek herşey yapıldı, tüp bebek hariç.
Hayırlı olsun bu arada senin hamilelerin duası tutarmış inşaAllah bendekalırımİyi yapmışsın işini şansa bırakma canım
İnşallah canım inşallah kimse evlat kokusuna hasret kalmasın tez zamnda versin rabbimHayırlı olsun bu arada senin hamilelerin duası tutarmış inşaAllah bendekalırım
Amiiinİnşallah canım inşallah kimse evlat kokusuna hasret kalmasın tez zamnda versin rabbim
Canim yaptım 1 saat idrarımı tuttum sadece. İkinci çizgi çıktı silik amaZ ZeynepYldr ne yaptın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?