Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
.

Eklentiler

• IMG_20201005_141851_522.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201005_141826_797.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20201005_141538.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201005_141523.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 34
Canım cuma günü 16.63 Muş değer. Eğer bugün artsaydi 50 60olmazmiydi değer. Çok silik çıktı baya baya hemde ya idrarimi çok tutmadigim için of bilmiyorum ya
Olsun canım yinede çok arkan şöyle düşün 2 en fazla 3 haftalık bi bebiş adet tarihinden hesapla canım hadi hayırlı olsun dediğin gibi acilde kan ver sonucu kesin yaz canım deger 2 günde bi %60 artar

Yok canım ben bu ay ne hap kullandım ne iğne hiç bir şey vermedi doktorum adet olunca baslayacaktik

Kasık ağrım var adet olacak gibi. Yumurta olmadığı için doktor adetin geçilir demişti o yüzden adet günüm ne zman di bilmiyorum. En son 4 Eylül de oldum. 28 günde hesaplarsak. Ayın 2si adet günümdü yani bu tahlili verdiğim gün 16.63 çıktığı
Z ZeynepYldr canım belirtin yada bu ay farklı bi agrın falan oldum u bide normal regl günün ne zaman

Benimde kasık ağrım vardı hatta her an adet olacakmış gibi geliyordu geliyor seninki

Senin değerlerle rin nasıldi canım ilk baştan beri yani adet günün veya geçtikten sonra nasıl çıkmıştı
Ben adete 8 gün vardı kan testi yaptırdım 3.19 çıkmıştı hamilelik yoktu adet geçtikten 2 gün sonra 1205 çıktı canım başkada kan vermedim

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Sen keseyi ne zaman gördün canım yani kaçıncı haftada kasık ağrıları ne zaman bitti sorularıma cevap arıyorum ama yardımcı olur musun ❤
kasık agrılarım normal adet olmam gerekn zaman geçtikten 10 gün sonra gitti ara ara oluyor lekelenmem de oldu benim 2 kez pregezton kullandım ama bende çikolata kisti vardı ondan yaşıyorum bu sorunları keseyi 6 haftalıken görüm canım daha önce gitmedim doktora normali 5. haftada sanırım acele etme ne kadar acele edersen o kadar korkarsın şimdi hamilesin ya herşeyin zamanı var rabbim kucagınada almayı nasip etsin

Yelizcim yarın randevu aldım doktoruma gidecem belki rahim filan incedir ilaç verecektir diye . Folikasit verecektir diye eşim git dedi yarın gidecem inşallah. Kasıklarım ağrıyor baya özellikle akşamları 3 gündür. Senin bulantın var mı ne zman başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…