- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
aynen git canım ilk 3 aylık olana kadar folikasit kullanılıyor kesin verecektir dedigin gibi başka ilaçta verebilir kontrol etmesi en mantıklısı benim bulantım 7. hafta gibi başladı ilk başta yoktu sonradan oldu bulantım benimde öyleydi akıntımda çok oluyordu hatta benim adetimi 2 gün geçmşti öyle agrım vardıki dayanamayıp hastaneye acile gitmiştim serum taktılar hatta 1205 degerimi orda orda ögrenmiştim canım düşük tehlikem vardı kendi doktoruma gidip pregeston yazmıştıYelizcim yarın randevu aldım doktoruma gidecem belki rahim filan incedir ilaç verecektir diye . Folikasit verecektir diye eşim git dedi yarın gidecem inşallah. Kasıklarım ağrıyor baya özellikle akşamları 3 gündür. Senin bulantın var mı ne zman başladı
Mrb canm kizlar bana da bir yardimci olun lutfenCanım verdim 9 gibi şimdi çıkmış 84.18 nasıl ??
Senin geçen testine bakmıştım canım miratech markaydı doğru mu hatırladım gebelik vardıMrb canm kizlar bana da bir yardimci olun lutfen
Elimizden bişey gelirse tabiki canımMrb canm kizlar bana da bir yardimci olun lutfen
Canım sende durumlar ne oldu mu adetSenin geçen testine bakmıştım canım miratech markaydı doğru mu hatırladım gebelik vardı
11i canım bat benim. Ama yumurtlama üstünden 13 gün geçti test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı bu ayda geçtiCanım sende durumlar ne oldu mu adet
canım 14 gün geçmesi lazım bebegim ümidini kaybetme11i canım bat benim. Ama yumurtlama üstünden 13 gün geçti test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı bu ayda geçti
Ah ah inşallah öyle olsun tüm kalbim ile istiyorumcanım 14 gün geçmesi lazım bebegim ümidini kaybetme
Evet canm dogru hatırladın canm dun kan verdimnegatifSenin geçen testine bakmıştım canım miratech markaydı doğru mu hatırladım gebelik vardı
Canm bn anlam veremedim seninle ozel deyazdim bu konu hakkinda bir turlu anlamis degilim ne yapacagimi bazisi diyor biyo kimyasal bazisi diyor vardir cikti kafam karisti ona bakarsan bn onceki gebeligimde de kanda saklamisti adet gunumde 0.5 idi degerim anlam veremiyorumElimizden bişey gelirse tabiki canım
Canım biz niye böyle olduk ikimizde daha önce kendi haline bırakınca hemen gebe kalmıstık klomen bize ters etki ettiAh ah inşallah öyle olsun tüm kalbim ile istiyorum
Ay bilmiyorum ya nerden de klomen kullandım kullandığım ilk aydan itibaren psikolojimi bozduCanım biz niye böyle olduk ikimizde daha önce kendi haline bırakınca hemen gebe kalmıstık klomen bize ters etki ettisinirlerim bozuk artık halime gülüyorum yani
Aynen bende öyle hemen hmile kalcam sandım sonrası iyice hüsran olduAy bilmiyorum ya nerden de klomen kullandım kullandığım ilk aydan itibaren psikolojimi bozdu
2 denemede hamile kaldınızmıMEB canım bende yarın başlıyorum klomene 2. Demem ilkinde olmarı inşallah 2.sinre olur beraber bekleyelim inşallah ikimizde bebişimize kavuşuruz
Evet canım 2. Denememde hamile kaldım2 denemede hamile kaldınızmı
Ben akşam regl oldumKızlar geldim yine açıldı banım sonundane yapıyorsunuz nasılsınız nasıl oldunuz durumunuz ne kızlar
Canım bu ay reglin bitince bi duaya başlayalım mı paylaşır bitiririzBen akşam regl oldumsen yine niye banlandın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?