Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen git canım ilk 3 aylık olana kadar folikasit kullanılıyor kesin verecektir dedigin gibi başka ilaçta verebilir kontrol etmesi en mantıklısı benim bulantım 7. hafta gibi başladı ilk başta yoktu sonradan oldu bulantım benimde öyleydi akıntımda çok oluyordu hatta benim adetimi 2 gün geçmşti öyle agrım vardıki dayanamayıp hastaneye acile gitmiştim serum taktılar hatta 1205 degerimi orda orda ögrenmiştim canım düşük tehlikem vardı kendi doktoruma gidip pregeston yazmıştı

Elimizden bişey gelirse tabiki canım
Canm bn anlam veremedim seninle ozel deyazdim bu konu hakkinda bir turlu anlamis degilim ne yapacagimi bazisi diyor biyo kimyasal bazisi diyor vardir cikti kafam karisti ona bakarsan bn onceki gebeligimde de kanda saklamisti adet gunumde 0.5 idi degerim anlam veremiyorum

Canım biz niye böyle olduk ikimizde daha önce kendi haline bırakınca hemen gebe kalmıstık klomen bize ters etki etti sinirlerim bozuk artık halime gülüyorum yani
Ay bilmiyorum ya nerden de klomen kullandım kullandığım ilk aydan itibaren psikolojimi bozdu

Arkadaşlar merhaba 1sene önce ölü doğum 6 aydir da yeniden istiyoruz olmadi bugun doktora gitrim klomen ve estrofem baslatti haftaya yumurta sayimina çağırdı

Ne güzel baştan sona okudum konuyu çoğunluk gebe kalmış bizlerede dua edin inşallah ben geçen ay kullandım yumurtamda güzel gelişti en büyüğü 23mmdi iğnede vuruldum ama olmadı bu sefer tekrar klomenle deniyoruz iğneyi vuruldum bekliyorum inşallah sizler gibi bende gebe kalabilirim

Kızlar geldim yine açıldı banım sonunda ne yapıyorsunuz nasılsınız nasıl oldunuz durumunuz ne kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…