- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Kızın biri evlilik dışı hamile kalmış gitmiş aldırmış burayada yazmış günah çıkarmak için bende beddua ettim açtım agzımı yumdum gözümü sonuç 3 gün ban yedim yapıyım tutamadım kendimi bi tarafta çocuğu olsun diye canını verecek insanlar var biride benim bi tarafta ailem duyar diye aldıranBen akşam regl oldumsen yine niye banlandın kız
Ay boşver bebeğim beddua etme Allah zaten bildiği gibi yapar. Zina yapması ayrı günah bide Allah ın verdiği cana kıyması ayrı günah. Allah islah etsin öyleleriKızın biri evlilik dışı hamile kalmış gitmiş aldırmış burayada yazmış günah çıkarmak için bende beddua ettim açtım agzımı yumdum gözümü sonuç 3 gün ban yedim yapıyım tutamadım kendimi bi tarafta çocuğu olsun diye canını verecek insanlar var biride benim bi tarafta ailem duyar diye aldıran
Ay olur arkadaşım hangi duaCanım bu ay reglin bitince bi duaya başlayalım mı paylaşır bitiririz
İnternete bakar buluruz canım yer gök dua ile yaratılmıştırAy olur arkadaşım hangi dua
Yok canım onlara göre zina günah degil olabilir laik bi ülkeymişiz neyse boşver laik insanlarıAy boşver bebeğim beddua etme Allah zaten bildiği gibi yapar. Zina yapması ayrı günah bide Allah ın verdiği cana kıyması ayrı günah. Allah islah etsin öyleleri
Bak ne dicem ben geçen ay tefriciye 4444 duasına başladım son bin adet eksiğim var yardım etmek istersen beş yüz beş yüz bölüşelim olur muİnternete bakar buluruz canım yer gök dua ile yaratılmıştır
Olur canım ederim tabikiBak ne dicem ben geçen ay tefriciye 4444 duasına başladım son bin adet eksiğim var yardım etmek istersen beş yüz beş yüz bölüşelim olur mu
Biliyor musun peki hangi dua olduğunu tam adı salatı tefriciye olarak geçiyor abdest alıp kıbleye karşı okuyoruzOlur canım ederim tabiki
biliyorum canım bende hiç çocugum yokken çok okumuştum nerdeyse ezberimde bi kaç kere okusam ezberime alırım canımBiliyor musun peki hangi dua olduğunu tam adı salatı tefriciye olarak geçiyor abdest alıp kıbleye karşı okuyoruz
Tamamdır canım benim sağolasın Allah razı olsunbiliyorum canım bende hiç çocugum yokken çok okumuştum nerdeyse ezberimde bi kaç kere okusam ezberime alırım canım
Allah kabul etsin canım çekeriz bizlerdeKızlar ben bu ay çok tesbih çektim hem eşimin işleri açılsın diye ya Rezzak çektim hemde ya şafi çektim hem karnıma üfleyip ovaladim hatta Tv izlerken bile çekiyordum hala da çekiyorum deneyebilirsiniz hani sayı filan yok ne kadar isterseniz
Yer gök dua ile yaratılmıştır canım rabbim iste vereyim diyor kurban oldugum dua ile isteyelim ki versin rabbimKızlar ben bu ay çok tesbih çektim hem eşimin işleri açılsın diye ya Rezzak çektim hemde ya şafi çektim hem karnıma üfleyip ovaladim hatta Tv izlerken bile çekiyordum hala da çekiyorum deneyebilirsiniz hani sayı filan yok ne kadar isterseniz
Nasıl gidiyor hamilelik bulantı varmı canımKızlar ben bu ay çok tesbih çektim hem eşimin işleri açılsın diye ya Rezzak çektim hemde ya şafi çektim hem karnıma üfleyip ovaladim hatta Tv izlerken bile çekiyordum hala da çekiyorum deneyebilirsiniz hani sayı filan yok ne kadar isterseniz
Valla bişey yok yelizcim biraz fazla yoruluyorum ama normalmis gibi geliyor. Bulantı yok sık idrara cikiyorum ama normal de de çok çıkardım zaten. Değerim Çarşamba günü 130 şu işte şimdi de olsa 700 filandir o yüzden belki de çok belirtim yok doktor cuma günü çağırdı kese ixin inşallah görürüm çok endişeliyim keşke biraz daha geç öğrenseydim gebeliği şimdi sürekli ya kimyasal olursa ya düşerse değer ya kese olmassa sürekli düşünüyorumNasıl gidiyor hamilelik bulantı varmı canım
Aklına kötüsünü getirme canım 6. Haftada kese görünür görürsün sende besmele çek gir doktorun yanına resmini at burda biri var keseden cinsiyet tahmini yapıyor bana kız dedi Perşembe ögrenicem dogrumu bakalımValla bişey yok yelizcim biraz fazla yoruluyorum ama normalmis gibi geliyor. Bulantı yok sık idrara cikiyorum ama normal de de çok çıkardım zaten. Değerim Çarşamba günü 130 şu işte şimdi de olsa 700 filandir o yüzden belki de çok belirtim yok doktor cuma günü çağırdı kese ixin inşallah görürüm çok endişeliyim keşke biraz daha geç öğrenseydim gebeliği şimdi sürekli ya kimyasal olursa ya düşerse değer ya kese olmassa sürekli düşünüyorum
Tamam canım atarım. Dua et bana nolurr. Seninki baya büyümüş ya canım bizim minnak kanda çıkmayan bebişAklına kötüsünü getirme canım 6. Haftada kese görünür görürsün sende besmele çek gir doktorun yanına resmini at burda biri var keseden cinsiyet tahmini yapıyor bana kız dedi Perşembe ögrenicem dogrumu bakalım
Büyüyor sıpa ya migd3 bulantım yeni yeni azaldı ölüyordum şimdide bütün kokular burnumun önünde sanki olsun hamile kalmadan önce ağrısına sızıs7na razıyım diyordum çok şükür hamileyim olsun bebeğim için sefer zaten başka düşünmüyorum ben 2 olacak bunları arlı namuslu edepli saygılı saglıklı terbiyeli büyütürsem yeter bana rabbim isteyenlere versin benim dogumum sıkıntılı olmuştu 2 tane suni sancı ile doğum yaptım öldüm resmen yırtılmam oldu 10 gün oturamadım korkuyorum ama olmamasıda ayrı bi ölüm rabbim acılarını göstermesin korkutmayım senide kolay doğum yaparız inşallahTamam canım atarım. Dua et bana nolurr. Seninki baya büyümüş ya canım bizim minnak kanda çıkmayan bebiş
amin canım doktorunu iyi seç madem ilki kötü geçtiyse doğumun Rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın göğüs ler ne zaman acısı geçiyor baya aciyor benimkilerdeBüyüyor sıpa ya migd3 bulantım yeni yeni azaldı ölüyordum şimdide bütün kokular burnumun önünde sanki olsun hamile kalmadan önce ağrısına sızıs7na razıyım diyordum çok şükür hamileyim olsun bebeğim için sefer zaten başka düşünmüyorum ben 2 olacak bunları arlı namuslu edepli saygılı saglıklı terbiyeli büyütürsem yeter bana rabbim isteyenlere versin benim dogumum sıkıntılı olmuştu 2 tane suni sancı ile doğum yaptım öldüm resmen yırtılmam oldu 10 gün oturamadım korkuyorum ama olmamasıda ayrı bi ölüm rabbim acılarını göstermesin korkutmayım senide kolay doğum yaparız inşallah
Bende gögüs agrısı yoktu canım dolmuştu şişti ama agrı yoktu şimdi şimdi üzerine yatamıuorum herkeste değişik ama şöyle bişey var bulantı agrı falan 3 ayda geçiyor diyorlaramin canım doktorunu iyi seç madem ilki kötü geçtiyse doğumun Rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın göğüs ler ne zaman acısı geçiyor baya aciyor benimkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?