Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bi hayalim vardı bütün ilk baştaki arkadaşlar bi yeni hamişler diye topik açacaktım orda konuşmaktı bunları hayalim inşallah bu ay diğer arkadaşlarda hamiş olurlar da açarız bi topik

Canım buranın bildirimleri artık banada gelmiyor şimdi tesadüf kızlar hiç yazmıyor bakayımmdüye girdim ki baktım konusuyorsunuz. Takibimde de var halbuki belki onada öyle oluyodur
Banada bildirim gelmiyor ama hep bakıyorum hergün bakıyorum sizleri merak ediyorum hafta da 1 yada ayda 1 de mi bakmıyor neyse ne diyeyim

Haklısın canım. Sen nasılsın nasol gidiyor hamişlik
Güzel gidiyor canım Perşembe cinsiyet ögrenicem tabi gösterirse bakalım artık kıyafetlerim sıkmaya başladı hamilelik içinde erken bende eşiminkileri giyiyorum çuval gibi oluyor başkada sorunum yok tez zamanda sizlerde hamile kalırsınızda sizde yaşarsınız

Hadi bakalım inşallah gönlüne göre verir rabbim ay inşallah ya bu ay cok umut doluyum gene ama bakalım nolcak ilk düşüğümü gecem sene bu zamanlar yapmıştım o aklıma geliyor bu aralar sürekli

Hadi bakalım inşallah gönlüne göre verir rabbim ay inşallah ya bu ay cok umut doluyum gene ama bakalım nolcak ilk düşüğümü gecem sene bu zamanlar yapmıştım o aklıma geliyor bu aralar sürekli
Rabbim bir daha yaşatmasın canım busefer düşük olmayacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…