Klomen için istemiyorlar hormon testini soruyor sana yaptırmadıysan hormon testi ister çünkü ne sıkıntının oldugunu bilmesi ona göre tedavi uygulaması lazımMerhaba klomen tedavisi için önceden tahlil istiyorlar mı acaba?
Ben 2. Dememde hamile kaldım 2. Dememde + igne vuruldumKlomenle hamile kalan arkadaslar kaçıncı denemelerdr kaldınız? Çoğul gebelik olanlar var mi aranizda? Ben de bu ay ilk kez kullandim yarin kontrol var yumurta sayımı yapilacak
Valla önce hayırlısı da ben kız istiyordum erkekmiş hayırlısı olsun bi kızım vardı şimdi oglum olacak yeter bana rabbim isteyenlere versin 2 tane yeter banaBizede haber ver cıkınca canım. Bana kız gibi geldi
Cinsiyeti belli oldu mu bebeğimKlomen için istemiyorlar hormon testini soruyor sana yaptırmadıysan hormon testi ister çünkü ne sıkıntının oldugunu bilmesi ona göre tedavi uygulaması lazım
Oldu canım %90 erkek dedi hayırlısı olsun kız istiyordum saglıklı olsun da şükür rabbimeCinsiyeti belli oldu mu bebeğim
Olsun canım kızın var birde oğlun olsun sağlıkla benimde hayalim hep bir kız bir oğlan inşallahOldu canım %90 erkek dedi hayırlısı olsun kız istiyordum saglıklı olsun da şükür rabbime
Allah saglıkla kucagına aldırsın canım inşallahValla önce hayırlısı da ben kız istiyordum erkekmiş hayırlısı olsun bi kızım vardı şimdi oglum olacak yeter bana rabbim isteyenlere versin 2 tane yeter bana
Rabbim çifter çifter versin inşallah canım sanaOlsun canım kızın var birde oğlun olsun sağlıkla benimde hayalim hep bir kız bir oğlan inşallah
Amin kuzum sizlerede tez zamanda bebek versin inşallahAllah saglıkla kucagına aldırsın canım inşallah
Kuzum ne yaptın duayı başlayabildinmi tekrar paylaşalım mı canımOlsun canım kızın var birde oğlun olsun sağlıkla benimde hayalim hep bir kız bir oğlan inşallah
Bugün adetimin bitmesi lazım nasip olursa yarın başarım canım benimKuzum ne yaptın duayı başlayabildinmi tekrar paylaşalım mı canım
Canım ne yaptın bittimi reglinBugün adetimin bitmesi lazım nasip olursa yarın başarım canım benim
Canim cinsiyet tahmini tuttu mu.Canım ne yaptın bittimi reglin
Bitti bebeğim çok şükür sabah elli tane okudum yavaş yavaş biticek inşallahCanım ne yaptın bittimi reglin
Yok canım tutmadı erkek olsun şükür rabbime binlerce şükür kızımı gelin etmeyi oglumuda damat etmeyi göstersin rabbimCanim cinsiyet tahmini tuttu mu.
İnşallah rabbim dualarını kabul eder canımBitti bebeğim çok şükür sabah elli tane okudum yavaş yavaş biticek inşallah
Amiin canım Allah razı olsunİnşallah rabbim dualarını kabul eder canım
klomene hangi gun baslaniyor canim birde doktor bana adetin ikinci gunu gel dedi hormon testlerine bakicak ama alttan muayene yapiliyormu acaba adetliyken cekiniyorum biraz bu konudaKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?