- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Hayır yapılmıyor hormon testi tamam3n kan testiyle bakılıyor klomen adetin 5. Günü yasa 3 te olabiliyor ona doktorun karar veriyor yumurta takibi yapması lazım sonradan kiste dönüşebiliyorklomene hangi gun baslaniyor canim birde doktor bana adetin ikinci gunu gel dedi hormon testlerine bakicak ama alttan muayene yapiliyormu acaba adetliyken cekiniyorum biraz bu konuda
tamam cnm tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bakalim 2 3 gune kadar giderim bende sanirim peki bu klomen sende ise yaradimi acabaHayır yapılmıyor hormon testi tamam3n kan testiyle bakılıyor klomen adetin 5. Günü yasa 3 te olabiliyor ona doktorun karar veriyor yumurta takibi yapması lazım sonradan kiste dönüşebiliyor
2. Denememde hamile kaldım evet yaradı konu sahibine de yaradı ama o girmiyor pek rica ederim aklına takılan olursa sorarsın ne zamandır bebek istiyorsuntamam cnm tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bakalim 2 3 gune kadar giderim bende sanirim peki bu klomen sende ise yaradimi acaba
8 aydir istiyoruz canim iste bu ayda klomene basliyacagim adet yunumu bekliyorum bu klomen nasil kullaniliyor canim hirde yumurtan kendimi catladi konu sahibi kacinci demesinde jamile kalmisti canim bazilarida bilmem kacinci denemem gebe kalmadim gibi yorumlar yapmis diger konulara yumurtalari byumemis klomenin yaninda farkli dogal bir yontem uyguladinizmi2. Denememde hamile kaldım evet yaradı konu sahibine de yaradı ama o girmiyor pek rica ederim aklına takılan olursa sorarsın ne zamandır bebek istiyorsun
Hormon bakılıyor hatta eşim için sperm testi de istendi aynı gün bizden benden bir tüp kan aldılar fsh lh prolaktin ths estradiol hormonlarına bakıldı hormonlar da ve sperm testinde sorun yoktu çok şükür ben iki kez kullandım malesef gebelik olmadı çok güzel yumurtalarım oluşmuştu oysa.. Adetliykende vajinal muayne oldum yapılıyor doktor yumurtaların durumunu kontrol ediyor çekinecek bir şey yok merak etmeyinklomene hangi gun baslaniyor canim birde doktor bana adetin ikinci gunu gel dedi hormon testlerine bakicak ama alttan muayene yapiliyormu acaba adetliyken cekiniyorum biraz bu konuda
hormonlarin normal goruntu olarakmi yumurtaliklarin pcos canim ben hormon degerlerimi hic bilmiyorum gittigim zaman ogrenicem bakalim nasip olursa doktorum ne yonde ilerliyecek hic blmiyorum 2 3 gune adet olurum ins stresten gecikme yapmaz da bian once baslariz tedaviyeHormon bakılıyor hatta eşim için sperm testi de istendi aynı gün bizden benden bir tüp kan aldılar fsh lh prolaktin ths estradiol hormonlarına bakıldı hormonlar da ve sperm testinde sorun yoktu çok şükür ben iki kez kullandım malesef gebelik olmadı çok güzel yumurtalarım oluşmuştu oysa.. Adetliykende vajinal muayne oldum yapılıyor doktor yumurtaların durumunu kontrol ediyor çekinecek bir şey yok merak etmeyin
canım bende pko yok iki düşüğüm oldu doktor süreci hızlandırmak adına klomen vermişti normaldede yumurtalarım büyüyüp çatlıyorhormonlarin normal goruntu olarakmi yumurtaliklarin pcos canim ben hormon degerlerimi hic bilmiyorum gittigim zaman ogrenicem bakalim nasip olursa doktorum ne yonde ilerliyecek hic blmiyorum 2 3 gune adet olurum ins stresten gecikme yapmaz da bian once baslariz tedaviye
Ben 2. Ay klomen ve çatlatma ignesi kullandım ilk ay yumurtam kendi çatlamıştı ama hamile kalamadım dogal bişeyler ise sebze yemekleri yeşillik çok yedim eşimde aynı şekilde her akşamda türk kahvesi içirdim eşime sperm kalitesini arttırıyor8 aydir istiyoruz canim iste bu ayda klomene basliyacagim adet yunumu bekliyorum bu klomen nasil kullaniliyor canim hirde yumurtan kendimi catladi konu sahibi kacinci demesinde jamile kalmisti canim bazilarida bilmem kacinci denemem gebe kalmadim gibi yorumlar yapmis diger konulara yumurtalari byumemis klomenin yaninda farkli dogal bir yontem uyguladinizmi
8 ay da çok erken 1 yıl olması lazım ama özele gittign için belli klomen verir kendin klomeni kullanma sonuçları çok kötü olabilir8 aydir istiyoruz canim iste bu ayda klomene basliyacagim adet yunumu bekliyorum bu klomen nasil kullaniliyor canim hirde yumurtan kendimi catladi konu sahibi kacinci demesinde jamile kalmisti canim bazilarida bilmem kacinci denemem gebe kalmadim gibi yorumlar yapmis diger konulara yumurtalari byumemis klomenin yaninda farkli dogal bir yontem uyguladinizmi
bn sadece pcoslulular kullniyor dye biliyordum canim cok gecmis olsuncanım bende pko yok iki düşüğüm oldu doktor süreci hızlandırmak adına klomen vermişti normaldede yumurtalarım büyüyüp çatlıyor
vericem demisti canim gecen gttigimde bakalim merakla bekliyorum bende8 ay da çok erken 1 yıl olması lazım ama özele gittign için belli klomen verir kendin klomeni kullanma sonuçları çok kötü olabilir
hadi hayırlısı inşallah ilk denemen de hamile kalırsınvericem demisti canim gecen gttigimde bakalim merakla bekliyorum bende
insallah canim hakkimda hayirlisi olsunhadi hayırlısı inşallah ilk denemen de hamile kalırsın
Sağolasın canım pko için femera daha uygun pkosta klomenin kist yapma oranı yüksekbn sadece pcoslulular kullniyor dye biliyordum canim cok gecmis olsun
ikisinin farki nedir canim femare neden kist yapmiyormusSağolasın canım pko için femera daha uygun pkosta klomenin kist yapma oranı yüksek
Klomen birden fazla yumurta geliştiriyor femera bir tane. Pko olanların zaten sayıca yumurtası fazla oluyor ve büyümüyor kalıyor klomenle dopingleyincede zaten çatlama sorunu olduğu için iğnede yetmeyebiliyo çatlamayınca kist oluyorikisinin farki nedir canim femare neden kist yapmiyormus
anladim canim doktorum bakalim ne diyecek ona gore bende femare isteyeyimKlomen birden fazla yumurta geliştiriyor femera bir tane. Pko olanların zaten sayıca yumurtası fazla oluyor ve büyümüyor kalıyor klomenle dopingleyincede zaten çatlama sorunu olduğu için iğnede yetmeyebiliyo çatlamayınca kist oluyor
Ya canım benim çok sevindim yeni mi öğrendin hayırlı olsun
Neler yaptın bu ay nasıl değerlendirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?