Evet kuzucum bugün öğrendim daha bata nerdeyse 1 hafta var erken öğrendim. Bu ay d vitamini omega 3 kullandım ben. Eşimede keçiboynuzu özütü hünnap marka soğuk sıkım içirdim. Sonra işte ovülasyon testiyle takip ettim piki ve ardından 2 günü değerlendirdim 3 gün üst üste yani. Dün idrarda bugünde kanda pozitifi gördüm cok şükürYa canım benim çok sevindim yeni mi öğrendin hayırlı olsun
Hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah canım benim daha doğrusu bana darısıEvet kuzucum bugün öğrendim daha bata nerdeyse 1 hafta var erken öğrendim. Bu ay d vitamini omega 3 kullandım ben. Eşimede keçiboynuzu özütü hünnap marka soğuk sıkım içirdim. Sonra işte ovülasyon testiyle takip ettim piki ve ardından 2 günü değerlendirdim 3 gün üst üste yani. Dün idrarda bugünde kanda pozitifi gördüm cok şükür
Canım inşallah seninde olcakHayırlısı olsun darısı başımıza inşallah canım benim daha doğrusu bana darısıbir ben kaldım benimde bugünler de yumurtlama günüm bakalım değerlendiricez kısmetse
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bizle paylaştığın için çok teşekkür ederim umut oldunCanım inşallah seninde olcakBu ay bide meryem suresine baslamıstım onunıkuyodum gece uyumadan elimi karnıma koyup
Canım benim amin cok sagol güzel duan içinAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bizle paylaştığın için çok teşekkür ederim umut oldun
Allah razı olsun canım benimCanım benim amin cok sagol güzel duan içinRabbim sana da gönlüne göre versin. Dualarımda olcaksın
Gebelik belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba ben 2 kez iğne oldum ilkinde belirtilerim 12 günde bitmişti ama bu sefer 16. Gündeyim hala devam ediyor sizinde hep varmıydıBen 2. Dememde hamile kaldım 2. Dememde + igne vuruldum
16.gün ise idrar testi yapın kesin sonuç verir zaten hayırlısı olsunGebelik belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba ben 2 kez iğne oldum ilkinde belirtilerim 12 günde bitmişti ama bu sefer 16. Gündeyim hala devam ediyor sizinde hep varmıydı
Test yapmaya korkıyorum açıkcası biraz daha bekliyim diyorum da benimde sabahları oluyo sonra gidiyo dün adet günümdü hayırlısı inşallah hepimiz için16.gün ise idrar testi yapın kesin sonuç verir zaten hayırlısı olsunyeliz daha görmemiş ama onun belirtisini hatırlıyorum adet olacak gibi ağrılarım var diyordu
Canimmm Allah şahit ismini bilmiyorum ama yemin ederim dua ettim sana özellikte öbür grupta konuşmuştuk ya hatırlarsan.
Ya canımsın cok teşekkür ederim. Rabbim gönlündekini versin, tüm güzellikler seninle olsunCanimmm Allah şahit ismini bilmiyorum ama yemin ederim dua ettim sana özellikte öbür grupta konuşmuştuk ya hatırlarsan.
Anlat bakalım ne yaptın bu ay neler hissettin kaç haftalık
Hayırlı olsun canım. Çok kan verip kendini çok strese sokma. Özellikle burda çok zman geçirme keseyi görene kadar. Kan verdikçe yükseliyor mu kaldı mı şu bu derken stres oluyor insan 2 kere ölçtür artiyosa bir daha olcturme sana tavsiyemYa canımsın cok teşekkür ederim. Rabbim gönlündekini versin, tüm güzellikler seninle olsunKuzucum yeni 4. Haftaya girmişiz adete 1 hafta var. Bu ay ovü ile takip ettim eşimede keçi boynuzu özütü içirdim. Dün cok ciddi belietilerim oldu bas dönmesi bel agrısı gögüs sızlaması gibi sonra idrarda pozitifi gördüm bugünde kan verdim oda pozitifti cok şükür
Ya bende ona stres oluyorum doktor cuma ölctür dedi ama ölctürmesem mi diye düşünüyorum acıkcası 1 hafta sonra ölçtüreyim bat gününde diyorumHayırlı olsun canım. Çok kan verip kendini çok strese sokma. Özellikle burda çok zman geçirme keseyi görene kadar. Kan verdikçe yükseliyor mu kaldı mı şu bu derken stres oluyor insan 2 kere ölçtür artiyosa bir daha olcturme sana tavsiyem
Sen klomen mı kullandın iğne mı kullandın neden bu kadar erken öğrendin canım benim tesadüf mü öğrendin.Ya bende ona stres oluyorum doktor cuma ölctür dedi ama ölctürmesem mi diye düşünüyorum acıkcası 1 hafta sonra ölçtüreyim bat gününde diyorum
İkisinide kullanmadım canımmtesadüf öğrendim öylesine idrar testi yaptım cıktıSen klomen mı kullandın iğne mı kullandın neden bu kadar erken öğrendin canım benim tesadüf mü öğrendin.
Hayırlı olsun canım darısı diger arkadaşlara çok sevindim ya banım yani açıldı bi bakıyım dedim güzel haber aldım inşallah
Adet gününden hesaplama yapılıyor ona göre senin 3 haftalık olması lazım geç döllenme mi oldu aceba kese göründügünde tam net çıkar canımYa canımsın cok teşekkür ederim. Rabbim gönlündekini versin, tüm güzellikler seninle olsunKuzucum yeni 4. Haftaya girmişiz adete 1 hafta var. Bu ay ovü ile takip ettim eşimede keçi boynuzu özütü içirdim. Dün cok ciddi belietilerim oldu bas dönmesi bel agrısı gögüs sızlaması gibi sonra idrarda pozitifi gördüm bugünde kan verdim oda pozitifti cok şükür
Şiddetli bi baş ağrım vardı her an adet olacakmışım gibi sancı birde akıntım oluyordu adet sancıs7ndan hiç farkı yoktu canımGebelik belirtilerinizi hatırlıyormusunuz acaba ben 2 kez iğne oldum ilkinde belirtilerim 12 günde bitmişti ama bu sefer 16. Gündeyim hala devam ediyor sizinde hep varmıydı
Hayırlı olsun ilk iğneniz miydi bide belirtilerinizi hatırlıyormusunuzKızlar merhaba bu ay ben de klomen+ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kaldım cok umutsuzdum ama işe yaradı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?