Bendede göğüs ağrısı bide adet ağrısı var gelip gidiyo o ağrı yüzünden umutlanamıyorumŞiddetli bi baş ağrım vardı her an adet olacakmışım gibi sancı birde akıntım oluyordu adet sancıs7ndan hiç farkı yoktu canım
Tesekkur ederim ilk femara ve iğne kullandım tutmadı daha sonra klomende tuttu. Sadece adet belirtilerim vardı baska bir şey olmadı. Bir de ovülasyon testim pik çıktı ordan anlamıştımHayırlı olsun ilk iğneniz miydi bide belirtilerinizi hatırlıyormusunuz
Canım işte 3 hafta yeni bitti adet tarihime göre 4. Haftaya girdik 29 eylüldü satAdet gününden hesaplama yapılıyor ona göre senin 3 haftalık olması lazım geç döllenme mi oldu aceba kese göründügünde tam net çıkar canım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım darısı diger arkadaşlara çok sevindim ya banım yani açıldı bi bakıyım dedim güzel haber aldım inşallahkizinbiri9 sende güzel haber verirsin
Bende öyleydim test yapıyor pozitifi görüyordum ağrılar yüzünden inanamıyordumBendede göğüs ağrısı bide adet ağrısı var gelip gidiyo o ağrı yüzünden umutlanamıyorum
Adet oldum ben artık başka aya kaldıBende öyleydim test yapıyor pozitifi görüyordum ağrılar yüzünden inanamıyordum
Hayırlısı öyleymiş üzülme herşeyde bi hayır var bu lafı herkes kullanır krişe oldu ama verecek olan rabbim bi bildigi vardır sende katıl aramıza hamileyim diyene kadar hepimiz birbirimize destek oluruzAdet oldum ben artık başka aya kaldı
İnşallah banada demek nasip olur evet burası bana iyi geliyorHayırlısı öyleymiş üzülme herşeyde bi hayır var bu lafı herkes kullanır krişe oldu ama verecek olan rabbim bi bildigi vardır sende katıl aramıza hamileyim diyene kadar hepimiz birbirimize destek oluruz
Hadi güzel haber ver bu ay inşallahGün aşırı değerlendirmeye devam arkadaşım
9 Kasım benimGünaydın kızlar batınızı yazın beraber bekleyelim
İnşallah bu ay olcak arkadaşım9 Kasım benim
İnşallahh canım benim çok aminİnşallah bu ay olcak arkadaşım
As canım kayboldun yoktun bayadır hamişlik iyi gidiyor şükür sen nasılsın durumun nasıl hamilesin inşallah
Masallah insallah kucagina almayi gunleride okuruz valla ben hala deneme asamasindayim iki ay tedavi gordum bu ay kendimiz deneyelim dedik bi sonraki adetten sonrada rahim filmi ve sperm terti yaptiracaz insallahAs canım kayboldun yoktun bayadır hamişlik iyi gidiyor şükür sen nasılsın durumun nasıl hamilesin inşallah
Amin canım inşallah seninde olur canımMasallah insallah kucagina almayi gunleride okuruz valla ben hala deneme asamasindayim iki ay tedavi gordum bu ay kendimiz deneyelim dedik bi sonraki adetten sonrada rahim filmi ve sperm terti yaptiracaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?