Canım ilk kan verdikten 2 gün sonra tekrar vermiştim artış iyiydi sonra tekrar vermedim ama kafamda karısık versem mi bugün diye düşünüyodummasalkzz kan verdin mi canım nasıl gidiyor gebelik
Bikez daha ver bidaha vermezsin kaç çıktı sahi erken öğrendin ya merak ettim belki ikiz olurCanım ilk kan verdikten 2 gün sonra tekrar vermiştim artış iyiydi sonra tekrar vermedim ama kafamda karısık versem mi bugün diye düşünüyodum
İlk 15 canım 2 gün sonra 60 cıktı bu cuma cıkan değerdi. Bat günümde bugün normalde belki bugünde veririm tekrarBikez daha ver bidaha vermezsin kaç çıktı sahi erken öğrendin ya merak ettim belki ikiz olur
Bak artış iki kattan fazla olur mu olurİlk 15 canım 2 gün sonra 60 cıktı bu cuma cıkan değerdi. Bat günümde bugün normalde belki bugünde veririm tekrar
Allahım hayırlısını versin canımBak artış iki kattan fazla olur mu olur
Değerlendirdim bende ovulasyon günlerini bakmadım dokuz kasım adet tarihi yine beklemedeyimAllahım hayırlısını versin canımOlsa cok sevinirim ama bakalım. Bat gelmeden önce artıslar daha hızlı olabilşyormus diye okumustum ama bakalım artık sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım omega 3 kullanmanı tavsiye ederim hamile olsanda olmasanda basla bence kan sulandırıcı etkiside var bizim gibi pıhtılaşması olanlarda iyi oluyor hemde yumurta kalitesi ve gelişiminde cok etkiliymiş sanada normalde faydalı zaten. Onun dısında da eşine keçi boynuzu özütü içirebilirsin eğer içerseDeğerlendirdim bende ovulasyon günlerini bakmadım dokuz kasım adet tarihi yine beklemedeyiminsan alışıyor negatif görmeye bidahaki aya napsam diye düşünüyorum
Omepa q10 kullandım daha önce içinde omega3 ve koenzim var yine alırım olmazsa eşime de dediğin özütü alıcam bakalımCanım omega 3 kullanmanı tavsiye ederim hamile olsanda olmasanda basla bence kan sulandırıcı etkiside var bizim gibi pıhtılaşması olanlarda iyi oluyor hemde yumurta kalitesi ve gelişiminde cok etkiliymiş sanada normalde faydalı zaten. Onun dısında da eşine keçi boynuzu özütü içirebilirsin eğer içerse
İnşallah en yakın zamanda bebişin sana gelcektir kuzumOmepa q10 kullandım daha önce içinde omega3 ve koenzim var yine alırım olmazsa eşime de dediğin özütü alıcam bakalım
Geçen ay bende okudum meryem ana otu vardı elimde bide onun suyunu içtim inşallah bu Ay bende kavuşurum bebeğimeİnşallah en yakın zamanda bebişin sana gelcektir kuzumBide Meryem Suresi okudum ben bu ay onunda etkisi olduğuna cok inanıyorum
İnşallah canım benimGeçen ay bende okudum meryem ana otu vardı elimde bide onun suyunu içtim inşallah bu Ay bende kavuşurum bebeğime
Keseyi gördünüz mü kızçe nasıl gidiyorİnşallah canım benim
Nasıl gidiyor gebelikBende öyleydim test yapıyor pozitifi görüyordum ağrılar yüzünden inanamıyordum
Nasılsın canım 9 Kasım gün sayıyorum seninle beraber iyiyim canım bulantı geçmedi onun dışında iyiyim senin haberini alınca daha iyi olurum insallahNasıl gidiyor gebelikneler yapıyorsun beybi
Bende sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da bidahaki aya ne vitamin alayım diye arıyorumNasılsın canım 9 Kasım gün sayıyorum seninle beraber iyiyim canım bulantı geçmedi onun dışında iyiyim senin haberini alınca daha iyi olurum insallah
Ay canım benim ya inşallah bu ay olur rabbim ettiğin duaları duysun dileğini kabul etsin inşallah hiç bi belirtin varmı içine doguyormu bu ay olacak diyeBende sabırsızlıkla bekliyorum bir yandan da bidahaki aya ne vitamin alayım diye arıyorumöğrenilmiş çaresizlik işte
Hiç bir şey hissetmiyorum arkadaşım kendimi dinlemek istemiyorum çünkü dinlersem en ufak şeyden umut ederim üzülürüm diye korkuyorum. İnşallah olurAy canım benim ya inşallah bu ay olur rabbim ettiğin duaları duysun dileğini kabul etsin inşallah hiç bi belirtin varmı içine doguyormu bu ay olacak diye
Dinleme canım kendini üzülme ben totem yapardım ped alırdım olucam diye gerçi her ay alırdım erkenden bi bu ay tuttuHiç bir şey hissetmiyorum arkadaşım kendimi dinlemek istemiyorum çünkü dinlersem en ufak şeyden umut ederim üzülürüm diye korkuyorum. İnşallah olur
Öyle yapmayı düşünüyorum dayanabilirsemmDinleme canım kendini üzülme ben totem yapardım ped alırdım olucam diye gerçi her ay alırdım erkenden bi bu ay tuttuadetini 1 gün geçince test yap
Şahsen ben dayanamamıştım dayanmazdımÖyle yapmayı düşünüyorum dayanabilirsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?