Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz? kizinbiri9 kuzucum bata az kaldı sen ne durumdasın
Az kaldı bebeğim ama ümit yok çünkü sivilcelerim çıktı zaten iki ay çıkmamıştı onlarda hamileydim yine bidahaki aya denemeye devam eşime keçi boynuzu özü alıcam kendimde omega3 alırım tekrar sen ne yapıyorsun keseyi gördün mü iğne başladın mı sahi

Hemen ümitsiz konuşma canım benimde adet belirtisiyle aynıydı

Silik çizgi çıkmıştı çok çok silik ama ilk beş dakikada çıkmıştı 13. Günün bugün yapsan çıkar bazıları adet gecikmesiyle ögreniyor üzüleceksen yapma eger yoksa yarında olmaz batına çok var 6 gün benimde bata çok vardı 14. Günde

Ayy umutlanıyorum bak yapsammıki diye ufff hadi bide silik çizgi çıkarsa ozaman bak artık bendeki heyecana yok yok yapmayacam heyecandan elim ayağım dolaşır müşterilerin karşısında deli gibi olurum

Ayy umutlanıyorum bak yapsammıki diye ufff hadi bide silik çizgi çıkarsa ozaman bak artık bendeki heyecana yok yok yapmayacam heyecandan elim ayağım dolaşır müşterilerin karşısında deli gibi olurum
Ben yap derim eger çıkmassa da regl gününü beklersin herşeyin hayırlısı hiç bi belirtin varmı

Ben yap derim eger çıkmassa da regl gününü beklersin herşeyin hayırlısı hiç bi belirtin varmı
Bacağımın arası kısıklarım taş gibi oldu kuzum bide göğüslerim çok hassaslaştı taş gibi oldu ucuna dokunurken bile canım yanıyor gibi hissediyorum allah biliyo ya kendimi kandırmamaya çalışıyorum bi belirti arayıp , ama gerçektende bu belirtiler bende önceden olmazdı bide bende pko olduğu için adetten 1 hafta önce aşırı derecede sivilcelenirdim şimdi hiiç yok Ay bilmiyorum arkadaşım valla çok heyecanlıyım şu anda dükkanı kapatıp eczaneden test alıp yapmak istiyorum zaten bu ay olmazsa diğer ay hsg çekineceğim onunla avutacağım kendimi 2.iğnede işe yaramadı diyeceğim bide biliyormusun bat 11 kasım ve 11 kasım benim doğum günüm rabbim belki iki mutluluğu bir arada yaşatacak

İçime var gibi geldi benim ay ne güzel güzel ni doğumgünü hediyesi olacak sana yap gitsin kesin var diye yapma ümitlenme bakalım varmı

Ne yaptın testi yaptın mı resmini at bizede
Koca bir negatif canım yalandan bari olsa bi silik çizgi görseydim keşke olmadı olduramıyorum yapamıyorum yine hayaller diğer aylara yıllara kaldı

Eklentiler

• 94015E58-6B5C-4609-ABCF-3CAF3C1EA8BF.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…