Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum hiç kuruma çizgisi felan bile yok umudumu bitirdim ben zaten
Geç döllenme olabilir ümidini kaybetme adete 6 gün varken öğrenmek çok erken herkes adete 1 gün kala falan ögreniyor bak ben ilk yaptım silik çizgi çıktı akşama gittim kan verdim 3.19 çıktı gebelik yok dedi doktor ben ümidimi kaybetmedim hergün test yapmaya devam ettim adetim geciktikten sonra kan verdim 1205 çıktı hamileydim tam 1 hafta hergün 2 3 test yaptım hep

İnşallah canım ya rabbim biliyor ya bu mevlid kandilinde dua ederken okadar ağladımki sanki rabbimle karşılıklı konuşur gibi ona tüm dertlerimi anlattım allahım bana bu ay bi evlat nasip et dedim inşallah geç döllenme felan olur yada daha çok erken olur Allah biliyor ya çok istiyorum

Allah'tan ümit kesilmez rabbim hayırlı zamanda verecektir ben çok araştırdım 15. 16. Gün öğrenen var 17. Gün öğrenen var belirtiler de var sende bende yoktu ben çift çizgiyi görüyordum ama inanmıyordum çünkü gerçekten belirtim yoktu benim bide bi agrı adet oldum olacam gibiydi her dk

İnşallah kuzum Allahın izniyle hayırlı haberler vermeyi nasip etsin rabbim

Anladım kuzum inşallah belki bu sefer hem sivilce vardır hem bebiş vardır sasırtır seni bende yarın gidicem inşallah eşimin işleri yogundu biraz gidemeedik. İğne kullanıyorum kuzum aynen

Anladım kuzum inşallah belki bu sefer hem sivilce vardır hem bebiş vardır sasırtır seni bende yarın gidicem inşallah eşimin işleri yogundu biraz gidemeedik. İğne kullanıyorum kuzum aynen
Bebeğim sen eşine günde kaç kez nekadar yedirdin keçi boynuzunu

Aldık bugün akşam yemeği öncesi bir yemek kaşığı teptim ağzınayarın itibariyle artık sabah akşam birer tatlı kaşığı veririm
Benimki diyorki hamile kaldın kahveye hasret kaldım bişey mi atıyordun khveye diye takılıyor bana bende dedim valla aşkım hamile kaldım seninle işim bitti dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…