- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Kaç dakka bekledin canım gölgedemi yokKoca bir negatif canım yalandan bari olsa bi silik çizgi görseydim keşke olmadı olduramıyorum yapamıyorum yine hayaller diğer aylara yıllara kaldı
3-4 dkya yakın bekledim gölgesi hayalisi hayaleti hiçbişeyi yok bu kadar belirtinin hepsi yalanmış canım yarabbim bana ne zaman nasip edeceksinKaç dakka bekledin canım gölgedemi yok
3 4 dakika çok erken şimdi elindemi hiç çizgi çıkmadımı bak bi3-4 dkya yakın bekledim gölgesi hayalisi hayaleti hiçbişeyi yok bu kadar belirtinin hepsi yalanmış canım yarabbim bana ne zaman nasip edeceksin
Yok kuzum hiç kuruma çizgisi felan bile yok umudumu bitirdim ben zaten3 4 dakika çok erken şimdi elindemi hiç çizgi çıkmadımı bak bi
Geç döllenme olabilir ümidini kaybetme adete 6 gün varken öğrenmek çok erken herkes adete 1 gün kala falan ögreniyor bak ben ilk yaptım silik çizgi çıktı akşama gittim kan verdim 3.19 çıktı gebelik yok dedi doktor ben ümidimi kaybetmedim hergün test yapmaya devam ettim adetim geciktikten sonra kan verdim 1205 çıktı hamileydim tam 1 hafta hergün 2 3 test yaptım hepYok kuzum hiç kuruma çizgisi felan bile yok umudumu bitirdim ben zaten
İnşallah canım ya rabbim biliyor ya bu mevlid kandilinde dua ederken okadar ağladımki sanki rabbimle karşılıklı konuşur gibi ona tüm dertlerimi anlattım allahım bana bu ay bi evlat nasip et dedim inşallah geç döllenme felan olur yada daha çok erken olurGeç döllenme olabilir ümidini kaybetme adete 6 gün varken öğrenmek çok erken herkes adete 1 gün kala falan ögreniyor bak ben ilk yaptım silik çizgi çıktı akşama gittim kan verdim 3.19 çıktı gebelik yok dedi doktor ben ümidimi kaybetmedim hergün test yapmaya devam ettim adetim geciktikten sonra kan verdim 1205 çıktı hamileydim tam 1 hafta hergün 2 3 test yaptım hep
Allah'tan ümit kesilmez rabbim hayırlı zamanda verecektir ben çok araştırdım 15. 16. Gün öğrenen var 17. Gün öğrenen var belirtiler de var sende bende yoktu ben çift çizgiyi görüyordum ama inanmıyordum çünkü gerçekten belirtim yoktu benim bide bi agrı adet oldum olacam gibiydi her dkİnşallah canım ya rabbim biliyor ya bu mevlid kandilinde dua ederken okadar ağladımki sanki rabbimle karşılıklı konuşur gibi ona tüm dertlerimi anlattım allahım bana bu ay bi evlat nasip et dedim inşallah geç döllenme felan olur yada daha çok erken olurAllah biliyor ya çok istiyorum
İnşallah kuzum Allahın izniyle hayırlı haberler vermeyi nasip etsin rabbimAllah'tan ümit kesilmez rabbim hayırlı zamanda verecektir ben çok araştırdım 15. 16. Gün öğrenen var 17. Gün öğrenen var belirtiler de var sende bende yoktu ben çift çizgiyi görüyordum ama inanmıyordum çünkü gerçekten belirtim yoktu benim bide bi agrı adet oldum olacam gibiydi her dk
İnşallah canım inşallah güzel haberler vereceksin bizeİnşallah kuzum Allahın izniyle hayırlı haberler vermeyi nasip etsin rabbim
İnşallah canımmmİnşallah canım inşallah güzel haberler vereceksin bize
Anladım kuzum inşallah belki bu sefer hem sivilce vardır hem bebiş vardır sasırtır seniAz kaldı bebeğim ama ümit yok çünkü sivilcelerim çıktı zaten iki ay çıkmamıştı onlarda hamileydimyine bidahaki aya denemeye devam eşime keçi boynuzu özü alıcam kendimde omega3 alırım tekrar sen ne yapıyorsun keseyi gördün mü iğne başladın mı sahi
İyiyim canım bende çok şükürBen aynı canım bende degişiklik yok sen nasılsın canım
Bebeğim sen eşine günde kaç kez nekadar yedirdin keçi boynuzunuAnladım kuzum inşallah belki bu sefer hem sivilce vardır hem bebiş vardır sasırtır senibende yarın gidicem inşallah eşimin işleri yogundu biraz gidemeedik. İğne kullanıyorum kuzum aynen
Yakaladıkça yedir en fazla kilo alırBebeğim sen eşine günde kaç kez nekadar yedirdin keçi boynuzunu
Canım fazlasıda iyi değilmiş sanırım bi eczacı arkadas öyle demişti onun önerisiyle günde 2-3 tatlı kaşığı yedirdim benBebeğim sen eşine günde kaç kez nekadar yedirdin keçi boynuzunu
He tamam canımCanım fazlasıda iyi değilmiş sanırım bi eczacı arkadas öyle demişti onun önerisiyle günde 2-3 tatlı kaşığı yedirdim ben
Aldık bugün akşam yemeği öncesi bir yemek kaşığı teptim ağzınaYakaladıkça yedir en fazla kilo alır
Tadını begendi miAldık bugün akşam yemeği öncesi bir yemek kaşığı teptim ağzınayarın itibariyle artık sabah akşam birer tatlı kaşığı veririm
Bi fincanda türk kahvesini ver her akşam canımAldık bugün akşam yemeği öncesi bir yemek kaşığı teptim ağzınayarın itibariyle artık sabah akşam birer tatlı kaşığı veririm
Benimki diyorki hamile kaldın kahveye hasret kaldım bişey mi atıyordun khveye diye takılıyor banaAldık bugün akşam yemeği öncesi bir yemek kaşığı teptim ağzınayarın itibariyle artık sabah akşam birer tatlı kaşığı veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?