- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Atıyım canım PC ye yüklemem lazım önceTestin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası
ilki 8. gün yapmıştım ikincisini bugün yaptımTestin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası
Kaçıncı günün bugün bunlar gebelik testi mi ovi testimi canımBende klomen kullandım ve testlerim bu şekildeEki Görüntüle 2668295
Sende bi test yapıp ilk 10 da bi resim çeksene canım 7. Günün senin demiTestin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası
Olsun yinede var çok şükürYaptım canım çift çizgi biraz silik ama biri
Canım bugün 13 günüm adeti 1.gün sayınca , teste reglden 3gün sonra başladım adet döngüm 30 testler ovulasyon testiKaçıncı günün bugün bunlar gebelik testi mi ovi testimi canım
Gün aşırı degerlendirdinmi canım ilk denemende pik olmuşCanım bugün 13 günüm adeti 1.gün sayınca , teste reglden 3gün sonra başladım adet döngüm 30 testler ovulasyon testi
Aynen canım 7.Sende bi test yapıp ilk 10 da bi resim çeksene canım 7. Günün senin demi
Aldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorumAynen canım 7.
Senin iğnenin etkisi geçmeye başlamış ama gördüğüm kadarıyla. Evde test yok hiç ovulasyon testi var sadece belki akşam eşime aldiririm.
Canım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyleAldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorum
Bana 8. Günden bi yık daha koyu geldi rengiAldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorum
Benimde öyle olur canım wc ye giderdim ama bi kaç aydır gitmiyorum sabah alıyorum duşumu bebek için zaten 2 ezan arası günah olmuyormuş bel altıma yastık koydum sürekli bide igne olduktan ertesi gün degerlendirdim sonra gün aşırıCanım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle
Ben 15 20 dakika yattım sadece 1kere sabaha kadar kalkmadan yatmıştımCanım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle ☺
Bana da öyle geldi canım bide çizgi kalın sankiBana 8. Günden bi yık daha koyu geldi rengi
Benim doktorum 10 dj diyo 10 dakikada giden gidiyormuş zaten canımBen 15 20 dakika yattım sadece 1kere sabaha kadar kalkmadan yatmıştım
Ben olsam gider kan veririm yaBana da öyle geldi canım bide çizgi kalın sanki
Ben de öyle biliyorum bide yatınca daha stres oluyo insanBenim doktorum 10 dj diyo 10 dakikada giden gidiyormuş zaten canım
Canım eşim hayır dedi üzülüyorum diye ama ben akşamı bekliyorum kasık agtımdan duramıuorum diye hastaneye giderim kesinBen olsam gider kan veririm ya
Biz uyuyacagımız zaman gece 1 2 3 hatta 4 gibi yatakta oluyoruz geç olduğu için uyuyorum canım ben geneldeBen de öyle biliyorum bide yatınca daha stres oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?