Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası
ilki 8. gün yapmıştım ikincisini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG20200725172733.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20200727132832.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
Aynen canım 7.
Senin iğnenin etkisi geçmeye başlamış ama gördüğüm kadarıyla. Evde test yok hiç ovulasyon testi var sadece belki akşam eşime aldiririm.
Aldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorum

Aldır canım inşallah bilmiyorum canım fazla umutlanmakta istemiyorum
Canım sen bu ay değerlendirdikten sonra ne kadar yattın ben hiç sabaha kadar yatmazdim bu ay yattım. Benim ilişki sırasında sürekli idrarim geliyor gibi hissediyorum o yüzden bu aylara kadar hemen lavobaya giderdim bu sefer gitmedim sabaha kadar yattım. Sizde mi öyle yaptınız faydası olur mu ki. 2 gündür de karnım şiş zaten göbeğim vardı küçük bisey iyice çıktı yazık vücudum kendini hamile sanıyor iğnenin etkisiyle

Benimde öyle olur canım wc ye giderdim ama bi kaç aydır gitmiyorum sabah alıyorum duşumu bebek için zaten 2 ezan arası günah olmuyormuş bel altıma yastık koydum sürekli bide igne olduktan ertesi gün degerlendirdim sonra gün aşırı

Ben 15 20 dakika yattım sadece 1kere sabaha kadar kalkmadan yatmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…