Nasılsın canım keyfiin nasılİnşallah canım beklicem artık
Moral bozuk tabi canım ama iyiyim belki diyorum belki vardır erken gitmişimdir 4 ağustos adet gümüm onu bekliyorum bu arada baş agrısı hariç hiç bir agrım kalmadı sende durumlar nasılNasılsın canım keyfiin nasıl
İnşallah vardır canım benim sakın üzülme yani üzülmemeye çalış bende hiç belirti bişey yok ne ağrı ne başka bişey olması mı gerek onu da bilmiyorumMoral bozuk tabi canım ama iyiyim belki diyorum belki vardır erken gitmişimdir 4 ağustos adet gümüm onu bekliyorum bu arada baş agrısı hariç hiç bir agrım kalmadı sende durumlar nasıl
Bilmiyorum canım belirtisi olanda hamile olmayanda niyeys2 bi biz degiliz vardır bunda da bi hayır canım beklic3z sizden güzel haber gelecek inşallahİnşallah vardır canım benim sakın üzülme yani üzülmemeye çalış bende hiç belirti bişey yok ne ağrı ne başka bişey olması mı gerek onu da bilmiyorum
Nedense pek umutlu değilim olursa olır diyorum artıkBilmiyorum canım belirtisi olanda hamile olmayanda niyeys2 bi biz degiliz vardır bunda da bi hayır canım beklic3z sizden güzel haber gelecek inşallah
Bilmiyorum artık herseyin hayırlısı olsun canım bu ay değil bidahaki ay yenidenNedense pek umutlu değilim olursa olır diyorum artık
Bende hiç bi belirti yok canım günlerin geçmesini bekliyorum yoruldum valla beklemektende oof ofKızlar nerdesiniz hepimiz mi umudunuzu kaybettiniz yokmu belirtiniz hamileyim diyen yokmu
Bende bi umut işte bekliyorum b-hcg sonucuma baktım e nabızdan 3.19 Muş yükselir inşallah bide uyku çıktı başıma sürekli uykum var doymadım gittiBende hiç bi belirti yok canım günlerin geçmesini bekliyorum yoruldum valla beklemektende oof of
ben sabah catlatma ignesi olucam bu ay ilk defa deniyoruz bunu insallah hayirli sonuclar aliriz doktor.uc.gun ust uste iliski onerdi normalde gun asiri deniliyo ama ne.yapsak bilemedimKızlar nerdesiniz hepimiz mi umudunuzu kaybettiniz yokmu belirtiniz hamileyim diyen yokmu
Canım bence gün aşırı sefil doktoru dinle sen ne kadar çok beraberlik o kadar çok şans demek ben bu ay hamile kalmassam aynen böyle tapıcam gün aşırıdan fayda görmedikben sabah catlatma ignesi olucam bu ay ilk defa deniyoruz bunu insallah hayirli sonuclar aliriz doktor.uc.gun ust uste iliski onerdi normalde gun asiri deniliyo ama ne.yapsak bilemedim
İde benim doktorum en iyisi 9 10 arası en geç ögleden önce vurun demişti seninki ne dediben sabah catlatma ignesi olucam bu ay ilk defa deniyoruz bunu insallah hayirli sonuclar aliriz doktor.uc.gun ust uste iliski onerdi normalde gun asiri deniliyo ama ne.yapsak bilemedim
Bence çok yeni ve o yüzden çok az çıktı yükselcek gibi hissediyorum hepBende bi umut işte bekliyorum b-hcg sonucuma baktım e nabızdan 3.19 Muş yükselir inşallah bide uyku çıktı başıma sürekli uykum var doymadım gitti
İnşallah hayırlısı olur canım benimben sabah catlatma ignesi olucam bu ay ilk defa deniyoruz bunu insallah hayirli sonuclar aliriz doktor.uc.gun ust uste iliski onerdi normalde gun asiri deniliyo ama ne.yapsak bilemedim
Canım hic bir belirtim yok 1 haftadır çalışmaya başladım eski iş yerimde bilmem ondan kafam orda değil belirti aramıyorum bilmem gerçekten bı belirti yok adet bekirtiside yok gebelik de ama notlara baktım adet olmama 10 gün 7 gün varken hep belirti gelmiş kasiklarima kramp seklinde bugün tam 7 gün var haftaya salı adet günüm bilmiyorum ya .Kızlar nerdesiniz hepimiz mi umudunuzu kaybettiniz yokmu belirtiniz hamileyim diyen yokmu
zaten adetm.bittiginden beri.gun asiri yaptik en son cumartesi oldu pazartesi.doktora gittim carsambaya kadar iliski yok igneden.sonra 3 gun iliski.dedi insallah bildigi vardir rabbim.isteyen.herkese.nasip etsinCanım bence gün aşırı sefil doktoru dinle sen ne kadar çok beraberlik o kadar çok şans demek ben bu ay hamile kalmassam aynen böyle tapıcam gün aşırıdan fayda görmedik
Hadi inşallah vardır canım çoğu kadın gebelik belirtisi yaşamıyor adeti gecikince anlıyor inşallah sende öylesindirCanım hic bir belirtim yok 1 haftadır çalışmaya başladım eski iş yerimde bilmem ondan kafam orda değil belirti aramıyorum bilmem gerçekten bı belirti yok adet bekirtiside yok gebelik de ama notlara baktım adet olmama 10 gün 7 gün varken hep belirti gelmiş kasiklarima kramp seklinde bugün tam 7 gün var haftaya salı adet günüm bilmiyorum ya .
İde benim doktorum en iyisi 9 10 arası en geç ögleden önce vurun demişti seninki ne dedi
Amin inşallah canımzaten adetm.bittiginden beri.gun asiri yaptik en son cumartesi oldu pazartesi.doktora gittim carsambaya kadar iliski yok igneden.sonra 3 gun iliski.dedi insallah bildigi vardir rabbim.isteyen.herkese.nasip etsin
kacinci gun test yapacaksiniz bi degisiklik var mi.vucutta[QUOTE="Sugar11,
İnşallah hayırlısı olur canım benimbende bugün iğnede 8. Güne giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?