Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım öğleden sonra 16:00-17:00 arası iğneni yap dedi doktor sen kaçta olcaksın iğne bide doktor hangi gün ne zaman ilişki verdi
Canım normalde sabah 9 10 gibi yapılıyo iğne diye biliyorum 36 saat sonra sabaha karşı 4 5 oluyo galiba zor olmaz mı o saat

Canım normalde sabah 9 10 gibi yapılıyo iğne diye biliyorum 36 saat sonra sabaha karşı 4 5 oluyo galiba zor olmaz mı o saat
Canım doktorum yarın beşten sonra birde cuma günü herhangi bir ilişki verdi internette çok araştırma bakalım sen dedi

Bence de tavla hemeenn testi de çok merak ediyorum Allaha şükür bence oldu kızçe ne kardeş geliyor
Ay abla olucak benim kızım bi cana yakın ki bi dışarı çıkarız gördüğü herkesi öper el sallar baybay eder com tatlı kızım çokta güzel rabbim kaderlerini güzel yazsın

canım resimde belli olmuyor ama ben görüyorum pemve kalın çizgi yakın çekemiyorum bulanık oluyor

Eklentiler

• IMG20200729115609.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Merhabalar kolay gelsin.1 yıldır evliyim ve cocuk istiyorum.Doktorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi.Adetim her zaman düzenlidir.Eşimde ve bende bir sorun yok.Adetimin geciktiği 3. Gün kan tahlili yaptım 0.100 cıktı gebelik yok dendi.Onun akşamında sadece lekelenme oldu kesinlikle onun dısında hiçbir şey gelmedi kendi doktoruma sorduğumda muayane etmeden adet söktürücü iç dedi .Başka bir doktora sordum kesinlikle içme geç döllenme olabilir bekle dedi bugün gecikmenin 9. Günü acaba klomen ilacı böyle gecikme yapar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…