ogleden.sonra.4 muBende yarın yani 29 temmuz oniki yi geçmiş karışıklık olmasın saat 4 te çatlama iğnesi olucam beraber beklicez ❤
Amiin canım inşallah hepimizİniallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
Evet canım öğleden sonra 16:00-17:00 arası iğneni yap dedi doktor sen kaçta olcaksın iğne bide doktor hangi gün ne zaman ilişki verdiogleden.sonra.4 mu
Canım normalde sabah 9 10 gibi yapılıyo iğne diye biliyorum 36 saat sonra sabaha karşı 4 5 oluyo galiba zor olmaz mı o saatEvet canım öğleden sonra 16:00-17:00 arası iğneni yap dedi doktor sen kaçta olcaksın iğne bide doktor hangi gün ne zaman ilişki verdi
Bebeğim sen çok acele ettin zaten demiştim 12de doğru sonuç çıkıyor testi yükler misinKızlar test yaptım yine pozitif bugün 12. Günüm ignede yine kan mı versem
Canım doktorum yarın beşten sonra birde cuma günü herhangi bir ilişki verdi internette çok araştırma bakalım sen dediCanım normalde sabah 9 10 gibi yapılıyo iğne diye biliyorum 36 saat sonra sabaha karşı 4 5 oluyo galiba zor olmaz mı o saat
Kan ver benceBebeğim sen çok acele ettin zaten demiştim 12de doğru sonuç çıkıyor testi yükler misin
Eşimi nasıl ikna edicem biraz düğünüyümKan ver bencenegatifse niye hala pozitif çıkıyo en azından değer arttı mı azaldı mı onu görürüz
Markete diye falan çıksanaEşimi nasıl ikna edicem biraz düğünüyüm
Uzak hastane canım market olmaz 20 dk taksiyle sürüyor git gel 1 saat de hadi sonuca kendim bakarım ama gitmek sorun en iyisi tavlamakMarkete diye falan çıksana
Bence de tavla hemeenn testi de çok merak ediyorumUzak hastane canım market olmaz 20 dk taksiyle sürüyor git gel 1 saat de hadi sonuca kendim bakarım ama gitmek sorun en iyisi tavlamak
Bence de oldu inşallah güzel haber verceksin bizeBence de tavla hemeenn testi de çok merak ediyorumAllaha şükür bence oldu kızçe ne kardeş geliyor
Ay abla olucak benim kızım bi cana yakın ki bi dışarı çıkarız gördüğü herkesi öper el sallar baybay eder com tatlı kızım çokta güzel rabbim kaderlerini güzel yazsınBence de tavla hemeenn testi de çok merak ediyorumAllaha şükür bence oldu kızçe ne kardeş geliyor
saat vermedi birazdan gidicem igneye aksamina 3 gun boyunca iliski dediEvet canım öğleden sonra 16:00-17:00 arası iğneni yap dedi doktor sen kaçta olcaksın iğne bide doktor hangi gün ne zaman ilişki verdi
Gördüm canım kan vermeye ikna ettin mi kocanıcanım resimde belli olmuyor ama ben görüyorum pemve kalın çizgi yakın çekemiyorum bulanık oluyor
Göbekten yapılacak dimi bana hemşire gösterdi kendim yapıcam iğnemi göbek daha etkiliymişsaat vermedi birazdan gidicem igneye aksamina 3 gun boyunca iliski dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?