kacinci gun test yapacaksiniz bi degisiklik var mi.vucutta[QUOTE="Sugar11,
İnşallah hayırlısı olur canım benimbende bugün iğnede 8. Güne giriyorum
Evet ben çok şükür ilk aydan hamile kaldm. Çocuğum 3 yaşında. Size de nasip olur inş. Olumlu düşününKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
Ben dün kan verdim 3 dedi doktor e nabızdan baktım biraz önce 3.19 doktor yok gebelik deyince moralim çok bozuldu benim ama kendim sonuçlara bakınca bi ışık bi umut oldu ben ilk klomen kullandığında birisi beta HCG 3.20 yükselir mi yazmıştı bi topikte 4 gün sonra kan testi yapmış yükselmişti bende ondan umutlandı ama ben adet gecikmesni beklicem canım evde test yarın yaparım yarın 12. Günüm ignedekacinci gun test yapacaksiniz bi degisiklik var mi.vucutta
Ne gibi belirtilerin olmuştu acaba 3 sene geçmiş ama belki hatırkarsınEvet ben çok şükür ilk aydan hamile kaldm. Çocuğum 3 yaşında. Size de nasip olur inş. Olumlu düşünün
Ben dün kan verdim 3 dedi doktor e nabızdan baktım biraz önce 3.19 doktor yok gebelik deyince moralim çok bozuldu benim ama kendim sonuçlara bakınca bi ışık bi umut oldu ben ilk klomen kullandığında birisi beta HCG 3.20 yükselir mi yazmıştı bi topikte 4 gün sonra kan testi yapmış yükselmişti bende ondan umutlandı ama ben adet gecikmesni beklicem canım evde test yarın yaparım yarın 12. Günüm ignedekacinci gun test yapacaksiniz bi degisiklik var mi.vucutta
Hiç değişiklik ve belirti yok ben 12. Gün kan testi düşünüyorumkacinci gun test yapacaksiniz bi degisiklik var mi.vucutta
insallah vardirHiç değişiklik ve belirti yok ben 12. Gün kan testi düşünüyorum
Bi hanımefendi başka birine yazmış oradan okudum bende.Ignenin 13. Günü bende negatifi görmüştüm. 3 gün sonra 16.cı günü gördüm ben pozitifi. Dilerim meleğin seninledir
Canım iğneden sonra 14. Gün negatif görüp 17. Gün öğrenmiş biri daha dün okudumBen dün kan verdim 3 dedi doktor e nabızdan baktım biraz önce 3.19 doktor yok gebelik deyince moralim çok bozuldu benim ama kendim sonuçlara bakınca bi ışık bi umut oldu ben ilk klomen kullandığında birisi beta HCG 3.20 yükselir mi yazmıştı bi topikte 4 gün sonra kan testi yapmış yükselmişti bende ondan umutlandı ama ben adet gecikmesni beklicem canım evde test yarın yaparım yarın 12. Günüm ignede
Ağzın bal yesin ya inşallah vardır innnşallah hepimize nasip olsuninsallah vardir
Adet belirtisiyle aynı. Sadece 1 defa çok şiddetli bir batma ağrısı oldu bir iki saniyelik. Onun dışında hep adet oldum olacam gibi ağrı vardı. Kesin adet oluyorum dedim afadersin ped bile kullandm. Eşim habire sorunca sırf umudunu kessin diye test yaptm gece çok silik çıktı.sabahki biraz daha belirgindi sonra kan verdm. Dr ilk muayenede teste güvenme hamike değilsin gibi dedi çok üzüldüm ama kanda çıktı çok şükür.Ne gibi belirtilerin olmuştu acaba 3 sene geçmiş ama belki hatırkarsın
Hemen olmuyor degilmi göğüs ağrısı baş dönmesi migde bulanması falanAdet gecikmesiyle ben öğrendikten 1 2 hafta sonra çok göğüs ağrısı baya baya ağrı oluyor
Ya ne güzelAdet belirtisiyle aynı. Sadece 1 defa çok şiddetli bir batma ağrısı oldu bir iki saniyelik. Onun dışında hep adet oldum olacam gibi ağrı vardı. Kesin adet oluyorum dedim afadersin ped bile kullandm. Eşim habire sorunca sırf umudunu kessin diye test yaptm gece çok silik çıktı.sabahki biraz daha belirgindi sonra kan verdm. Dr ilk muayenede teste güvenme hamike değilsin gibi dedi çok üzüldüm ama kanda çıktı çok şükür.
Tam hatrlamyrm ama 14 günden fazla 18 den azdıYa ne güzelpeki kaçıncı gün test yapmıştınız benim ilk 3 gün çok karın ağrım oldu baya gaz sancısı gibiydi arada kasık ağrısı falan oldu ama sadece 3 gün
Tesekkur ederim cevap verdiğin içinTam hatrlamyrm ama 14 günden fazla 18 den azdı
Bende yarın yani 29 temmuz oniki yi geçmiş karışıklık olmasın saat 4 te çatlama iğnesi olucam beraber beklicezben sabah catlatma ignesi olucam bu ay ilk defa deniyoruz bunu insallah hayirli sonuclar aliriz doktor.uc.gun ust uste iliski onerdi normalde gun asiri deniliyo ama ne.yapsak bilemedim
Ay adet oldum olcam ben de. Patlayacak gibiyim gerçekten şimdi adet olsam hiç üzülmem. Igneden beri kasık ağrısı çekiyorum kafayı yememe az kaldıAdet belirtisiyle aynı. Sadece 1 defa çok şiddetli bir batma ağrısı oldu bir iki saniyelik. Onun dışında hep adet oldum olacam gibi ağrı vardı. Kesin adet oluyorum dedim afadersin ped bile kullandm. Eşim habire sorunca sırf umudunu kessin diye test yaptm gece çok silik çıktı.sabahki biraz daha belirgindi sonra kan verdm. Dr ilk muayenede teste güvenme hamike değilsin gibi dedi çok üzüldüm ama kanda çıktı çok şükür.
İniallah güzel sonuçlar alırsın canım benimBende yarın yani 29 temmuz oniki yi geçmiş karışıklık olmasın saat 4 te çatlama iğnesi olucam beraber beklicez ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?