Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen bu kadar gecikme yapmıyor diye biliyrm. Evde test yapsanız belli olur. Evdeki testler hcg 20.30 değeri bile gösteriyor. İnş kısa sürede bebeğiniz de olur

0.100 ever negatif ama niye bu kadar gecikti onu anlamadım
Sinir stres hava degişimi hatta klomen bile yapmış olabilir canım mesela ben 2 gün önce kan verdim 3.19 çıktı benimde kesin hamilelik değil ama bi umut var belki yükselir inşallah yükselir gebelik testi yaptım 8 tane hepsi pozitif çift çizgi ama kan degeri 3. 19 hayırlısı olsun

bu ay boşuna bir sürü ilaç içtim. Hormon ilaçları sağolsun bulaşık yıkarken bile hüngür hüngür ağladım , sonuç yumurtlama bayrama denk geliyor bu ayı mecbur pas geçtik ((

bu ay boşuna bir sürü ilaç içtim. Hormon ilaçları sağolsun bulaşık yıkarken bile hüngür hüngür ağladım , sonuç yumurtlama bayrama denk geliyor bu ayı mecbur pas geçtik ((
Neden canım bayram olsa ne olur ki misafirini çok oluyor

İnşAllah yükselir Rabbim hayırlı evlatlar versin

onca ilacı boşuna içtiğimemi yanayım , bir ay daha hayallerim suya düştü ona mı yanayım, ağlamaktan helak oldum resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…