- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Yok canım üzülüyorsun diyo bekle diyo bide eşim çocukları çok seviyor çok istiyor beklicem galiba mecburenGördüm canım kan vermeye ikna ettin mi kocanı
Klomen bu kadar gecikme yapmıyor diye biliyrm. Evde test yapsanız belli olur. Evdeki testler hcg 20.30 değeri bile gösteriyor. İnş kısa sürede bebeğiniz de olurMerhabalar kolay gelsin.1 yıldır evliyim ve cocuk istiyorum.Doktorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi verdi.Adetim her zaman düzenlidir.Eşimde ve bende bir sorun yok.Adetimin geciktiği 3. Gün kan tahlili yaptım 0.100 cıktı gebelik yok dendi.Onun akşamında sadece lekelenme oldu kesinlikle onun dısında hiçbir şey gelmedi kendi doktoruma sorduğumda muayane etmeden adet söktürücü iç dedi .Başka bir doktora sordum kesinlikle içme geç döllenme olabilir bekle dedi bugün gecikmenin 9. Günü acaba klomen ilacı böyle gecikme yapar mı ?
Göbegin 2 parmak altı 2 parmak yanı canım bana doktor böyle söyledi internette videoda var izle garanti olsunGöbekten yapılacak dimi bana hemşire gösterdi kendim yapıcam iğnemi göbek daha etkiliymiş
Aminn inşAllah yine negatifi görmekten korkuyorum acıkcasıKlomen bu kadar gecikme yapmıyor diye biliyrm. Evde test yapsanız belli olur. Evdeki testler hcg 20.30 değeri bile gösteriyor. İnş kısa sürede bebeğiniz de olur
Canım deger 0.1 yani kesin gebelik yok üzgünüm ben çok gördüm bu degeriAminn inşAllah yine negatifi görmekten korkuyorum acıkcası
0.100 ever negatif ama niye bu kadar gecikti onu anlamadımCanım deger 0.1 yani kesin gebelik yok üzgünüm ben çok gördüm bu degeri
Sinir stres hava degişimi hatta klomen bile yapmış olabilir canım mesela ben 2 gün önce kan verdim 3.19 çıktı benimde kesin hamilelik değil ama bi umut var belki yükselir inşallah yükselir gebelik testi yaptım 8 tane hepsi pozitif çift çizgi ama kan degeri 3. 19 hayırlısı olsun0.100 ever negatif ama niye bu kadar gecikti onu anlamadım
Neden canım bayram olsa ne olur ki misafirini çok oluyorbu ay boşuna bir sürü ilaç içtim. Hormon ilaçları sağolsun bulaşık yıkarken bile hüngür hüngür ağladım , sonuç yumurtlama bayrama denk geliyor bu ayı mecbur pas geçtik((
İnşAllah yükselir Rabbim hayırlı evlatlar versinSinir stres hava degişimi hatta klomen bile yapmış olabilir canım mesela ben 2 gün önce kan verdim 3.19 çıktı benimde kesin hamilelik değil ama bi umut var belki yükselir inşallah yükselir gebelik testi yaptım 8 tane hepsi pozitif çift çizgi ama kan degeri 3. 19 hayırlısı olsun
inşallah canım inşallahİnşAllah yükselir Rabbim hayırlı evlatlar versin
Evet canım teşekkür ederim öyle tarif etti hemşire banadaGöbegin 2 parmak altı 2 parmak yanı canım bana doktor böyle söyledi internette videoda var izle garanti olsun
Dik vur canım yan vurunca doz dışarı çıkıyorEvet canım teşekkür ederim öyle tarif etti hemşire banada
Ay çok sağolasın dikkat edicem yatarak mı vurdun kendine ayakta mıDik vur canım yan vurunca doz dışarı çıkıyor
Ben iğneden korkuyorum eşime vurdurdum yattım ben o dik bi şekilde vurduAy çok sağolasın dikkat edicem yatarak mı vurdun kendine ayakta mı
Ben otururken yaptırdım hiç acımıyo stres yapma anlamıyosun bile hayırlısı olsun bebişini getirsin sana bu iğne inşallahAy çok sağolasın dikkat edicem yatarak mı vurdun kendine ayakta mı
Aynen bende hiç hissetmedim gözümü kapattım hadi vur da bitsin dedim vurdum bile dedi o dereceBen otururken yaptırdım hiç acımıyo stres yapma anlamıyosun bile hayırlısı olsun bebişini getirsin sana bu iğne inşallah
İnşAllah canım hepimizeBen otururken yaptırdım hiç acımıyo stres yapma anlamıyosun bile hayırlısı olsun bebişini getirsin sana bu iğne inşallah
Misafir değil gelmeyinde derdim bebek için ama doktor aşılamayı yapamıyor bayrama denk geldiği için yumurtlamaNeden canım bayram olsa ne olur ki misafirini çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?