- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Buna çözüm olmalı çok saçma bu boşa gidecek olması çatlama iğnesini alıp kendiniz vurun gün aşırı ilişki deneyin bu şekilde de tutabilir ayrıca okadar para veriyorsun özelde gelsin yapsın aşılamayıonca ilacı boşuna içtiğimemi yanayım , bir ay daha hayallerim suya düştü ona mı yanayım, ağlamaktan helak oldum resmen .
Şimdi anladım canım sorun doktorda tüh yaMisafir değil gelmeyinde derdim bebek için ama doktor aşılamayı yapamıyor bayrama denk geldiği için yumurtlama
Yeliz bir test daha yap bakalım ondada çıkacak mı elinde varsa tabiŞimdi anladım canım sorun doktorda tüh ya
Şimdi mı var canım yapıyımYeliz bir test daha yap bakalım ondada çıkacak mı elinde varsa tabi
Ay bariz var canım hayırlısı olsun ya keşke eşin ikna olsada kan versen
Yok canım geçen gittiğimde agrım var demiştim doktor gebelik yok deyince elimdeki igneyi bile çıkartmadan çıktım eve geldim yoldada dedi ben biliyorum senin neden gittigni dedi bu sefer inanmazdaAy bariz var canım hayırlısı olsun ya keşke eşin ikna olsada kan versen ☺☺
Ah bu kocalarYok canım geçen gittiğimde agrım var demiştim doktor gebelik yok deyince elimdeki igneyi bile çıkartmadan çıktım eve geldim yoldada dedi ben biliyorum senin neden gittigni dedi bu sefer inanmazda
koldan yaptirdim benGöbekten yapılacak dimi bana hemşire gösterdi kendim yapıcam iğnemi göbek daha etkiliymiş
On dakika önce yaptım iğnemi hadi hayırlısı hepimiz için inşallahkoldan yaptirdim ben
beraber bekleriz artik ben pek.anlamiyom ama bu sayfadan.seni.kaybedebilirimOn dakika önce yaptım iğnemi hadi hayırlısı hepimiz için inşallah
16 17di iki gun once
Ben seni kaybetmem arkadaşım benim adım Rumeysa bu arada :)) 10 ağustos test günümüzberaber bekleriz artik ben pek.anlamiyom ama bu sayfadan.seni.kaybedebilirim
İkinizde aynı gün hamiş olursunuz inşallahBen seni kaybetmem arkadaşım benim adım Rumeysa bu arada :)) 10 ağustos test günümüz
bende merve memnun oldum insallah.guzel.sonuc alicazBen seni kaybetmem arkadaşım benim adım Rumeysa bu arada :)) 10 ağustos test günümüz
Memnun oldumbende merve memnun oldum insallah.guzel.sonuc alicaz
İnşAllahbende merve memnun oldum insallah.guzel.sonuc alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?