Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar bende dün öğlen 3te vuruldum ama kaşık ağrısı falan hiçbişi yok Sizin ne zaman başladı ağrınız falan. Ağrı olsa bi dert olmasa bi dert sanırım Kafada kurup duruyo insan. Çatlamadı mı noldu benim bu yumoşlar

Canım bendede belirti yoktu 5 gün sonra biraz ahtım oldu bi kaç gün gitti bu sefer baş agrısı uyku oldu şimdi yine gitti hiç bişey yok insandan insana degişiyor canım

Canım brnimde hiç belirtim olmadı hala da yok geçen salı günü vurunmustum.

Benim ilk 3 gün baya karın ağrım oldu canım so rasında hiçbişey yok

Kizlar rica etsem yardimci olurmusunuz
Adetimin 12. Gunu yani pazartesi doktora gittim duruma anlattim uzun zamandir cocuk deniyoruz telefon uygulamasindan denedik sonra ovu testlerle denedik gun asiri denedik denedikte denedik son iki aydirda yumurta akini gorunce deniyoruz ama malesef Tik yok doktor alttan muayene etti yumurtam 11 mm yumurtan yetersiz dedi klomen yazdi adetin 5.gunu kullan gunde bir defa ve adetin 13. Gunu gel dedi birde altima bakarken akintimda koku olup olmaDigini sordu yani cevap veremedim akintin varmi dedi bende benim akintim hep var dedim akintim icin de fitil verdi ayriyetten bana ve esime biteral 500 g ve monodoks 100 g yazdi Catlatma ignesinden bahsetmedi zaten ne ogrenmek istersem internetten ogreniyorum sukur kusura bakmayin uzun oldu ama sorum su ki suan kasiklarda hafif agri var sanirim yumurtlama donemdeyim ve bu biteral, monodoks ve fitili kullanmam ne kadar dogru olur?? Bir zarari olurmu?? Yarin iliski olduktan ertesi gunu baslamayi dusunuyorup bu ilaclari

Canım brnimde hiç belirtim olmadı hala da yok geçen salı günü vurunmustum.
Benim ilk 3 gün baya karın ağrım oldu canım so rasında hiçbişey yok

Ayy o zaman tamamen bünye ile alakalı bi durum. Klomen kullanırken de bi ağrım olmadı benim. Hatta doktor muayene öncesi kaşıklarında ağrın var mı dedi. Bende yok ağrı dedim öyle deyince bi surat ifadesi değişti gibi oldu bi kontrol edelim bakalım dedi. Böyle büyümemiştir o zaman der gibiydi bakışları. Sonra bi baktı sağda solda 3er tane olgun olmuş çok şükür Doktor da şaşırdı senin nasıl kasık ağrın yok diyo bana acı eşiğin yüksek ve farkına varamıyosun bence dedi anlamadım hiç

Cvp icin tsk ederim ne bilim bende boyle ilkleri yasiyorum cevap ariyorum

Bence doktor ne yap dediyse uygula canım. Çatlatma iğnesinden bahsetmeme sebebi muhtemelen seni 13. Gün çağırmış ya hani o zaman bahsedecektir. Yumurta geliştiyse ona göre tedaviye devam edecektir. Sen pko değilsin dimi? Bence sen de sadece yumurtlama tembelliği var gibi. İnofolicte kullanabilirsin oda baya yumurta kalitesi için iyi oluyo

Yarinda iliskiye girmeyi dusunuyorum sonra ertesi gunu baslarim fitile ve haplara enfection icin ve pco lu muyum degilmiyim bilemiyorum kimse bana birsey soylemedi adetlerim duzensizdir bide folbiol kullaniyorum ikinci kutu bitti nerdeyse

Bu Son Olsun canım çok çok hafif bi çizgi gördüm bende ya. Bide 3tü dimi beta ölçtürdüğünde. Kaçıncı gün ölçtürdün? Bana da hamilesin gibi geliyo. İnşallah öylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…