Canım bendede belirti yoktu 5 gün sonra biraz ahtım oldu bi kaç gün gitti bu sefer baş agrısı uyku oldu şimdi yine gitti hiç bişey yok insandan insana degişiyor canımKIzlar bende dün öğlen 3te vuruldum ama kaşık ağrısı falan hiçbişi yokSizin ne zaman başladı ağrınız falan. Ağrı olsa bi dert olmasa bi dert sanırım Kafada kurup duruyo insan. Çatlamadı mı noldu benim bu yumoşlar
Canım bendede belirti yoktu 5 gün sonra biraz ahtım oldu bi kaç gün gitti bu sefer baş agrısı uyku oldu şimdi yine gitti hiç bişey yok insandan insana degişiyor canım
Canım brnimde hiç belirtim olmadı hala da yok geçen salı günü vurunmustum.KIzlar bende dün öğlen 3te vuruldum ama kaşık ağrısı falan hiçbişi yokSizin ne zaman başladı ağrınız falan. Ağrı olsa bi dert olmasa bi dert sanırım Kafada kurup duruyo insan. Çatlamadı mı noldu benim bu yumoşlar
Benim ilk 3 gün baya karın ağrım oldu canım so rasında hiçbişey yokKIzlar bende dün öğlen 3te vuruldum ama kaşık ağrısı falan hiçbişi yokSizin ne zaman başladı ağrınız falan. Ağrı olsa bi dert olmasa bi dert sanırım Kafada kurup duruyo insan. Çatlamadı mı noldu benim bu yumoşlar
Canım brnimde hiç belirtim olmadı hala da yok geçen salı günü vurunmustum.
Benim ilk 3 gün baya karın ağrım oldu canım so rasında hiçbişey yok
Cvp icin tsk ederim ne bilim bende boyle ilkleri yasiyorum cevap ariyorum
Cvp icin tsk ederim ne bilim bende boyle ilkleri yasiyorum cevap ariyorum
babadan denizli anne koca giresunİnşAllahnerelisin kız
Testim bitti alıcam canım ama hatta gidip alıp geliyim
Test almaya gidemiyorum eşimin evden çıkmasını beklicem malesef çok elham yapıyormıuormuşum öff ya
Olsun çıkınca hemen git al of keşke yakın olsak hemen sana test getiririmTest almaya gidemiyorum eşimin evden çıkmasını beklicem malesef çok elham yapıyormıuormuşum öff ya
Olsun çıkınca hemen git al of keşke yakın olsak hemen sana test getiririm
Geçmişteki topikleri falan hep okudum 12. Gün gölge bile çizgi görse hamileymiş gerçekten inşallah bende öyleyimdirOlsun çıkınca hemen git al of keşke yakın olsak hemen sana test getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?