- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Ben inanıyorum öyleGeçmişteki topikleri falan hep okudum 12. Gün gölge bile çizgi görse hamileymiş gerçekten inşallah bende öyleyimdir
İnşallah canım ilk güzel haberi ben sonra sırayla sizlerden alırım inşallahBen inanıyorum öyle
İnşAllah canım aldın mı test gitti mi kocişin evdenİnşallah canım ilk güzel haberi ben sonra sırayla sizlerden alırım inşallah
Yok canım çay ısıtıyorum şimdi öğleden sonra çıkar da ne yani hergin test yapsam ne oluyor degilmi uyuzluk işteİnşAllah canım aldın mı test gitti mi kocişin evden
Erkeklerin hepsi öyle aslında biz üzülüyoruz diye yapmamızı istemiyorlarYok canım çay ısıtıyorum şimdi öğleden sonra çıkar da ne yani hergin test yapsam ne oluyor degilmi uyuzluk işte
Şimdi bi topigi okuyordum biride test yapmış 10. Gün pozitif kanda 3. 16 çıkmış 23. Günü idrar testi negatif miş benfe mi öyleyim acabaİnşAllah canım aldın mı test gitti mi kocişin evden
Ama balım öyle düşünme sonuçta senin idrar testin bikere tamamen sıfırlandı sonra yine dün pozitif oldu onun artık düşüşe geçmiş üç çıktığında bidaha yükselmemiş güzel şeyler oku olumsuzluk çekme üstüneŞimdi bi topigi okuyordum biride test yapmış 10. Gün pozitif kanda 3. 16 çıkmış 23. Günü idrar testi negatif miş benfe mi öyleyim acaba
Canı. Belki çıkmazsa diye pek ümitlendirmiyorum kendimi ama bugünde negatifi görürsem sabah ilk işim sağlık ocağına gitmek olacak kan verecem testimin de biteceği tuttu yaaAma balım öyle düşünme sonuçta senin idrar testin bikere tamamen sıfırlandı sonra yine dün pozitif oldu onun artık düşüşe geçmiş üç çıktığında bidaha yükselmemiş güzel şeyler oku olumsuzluk çekme üstüne
Ben çıkacak diye düşünüyorum Allah ın izniyle oldu bu iş gitmişken biraz fazla test al ilerleyişi izlerizCanı. Belki çıkmazsa diye pek ümitlendirmiyorum kendimi ama bugünde negatifi görürsem sabah ilk işim sağlık ocağına gitmek olacak kan verecem testimin de biteceği tuttu yaa
Test almaya gidiyorum canım dua et banaBen çıkacak diye düşünüyorum Allah ın izniyle oldu bu iş gitmişken biraz fazla test al ilerleyişi izleriz
Duam senle canım benimTest almaya gidiyorum canım dua et bana
Yaptım canım çok şükür 2. Çizgiyi bu sefer çok kolay görüyorum hemen 2. Dk da çıkıyor dünkü den koyu hamileyim galiba ignenin 13. Günü rabbim doktordan da duymayı nasip etsinDuam senle canım benim
Çok sevindim canım zaten demiştimYaptım canım çok şükür 2. Çizgiyi bu sefer çok kolay görüyorum hemen 2. Dk da çıkıyor dünkü den koyu hamileyim galiba ignenin 13. Günü rabbim doktordan da duymayı nasip etsin
İnşallah canım eger çerçekten hamileysem hamile duası tutarmış rabbim inşallah en yakın zamanda kucagınızı doldursun ikizler üçüzler nasip etsin rabbim size benimde bir çocuğum olsun diyenlerin sesimi duysun rabbimÇok sevindim canım zaten demiştimçok şükür darısı bizim başımıza
YaaaaYaptım canım çok şükür 2. Çizgiyi bu sefer çok kolay görüyorum hemen 2. Dk da çıkıyor dünkü den koyu hamileyim galiba ignenin 13. Günü rabbim doktordan da duymayı nasip etsin
canım acile gittim ya acil doktoruydu o ay hadi inş bugünde arife ya beklicem yine kan vermek içinYaaaabence artık baya baya hamilesin sen Ben doktora bi uyuz oldum negatif diyip göndermiş ya seni insan bi takip edelim şüpheli sonuç der dimi nasıl iş yapıyolar
Güzel duan için Allah razı olsun canım benim kan sonucunu bizede haber etcanım acile gittim ya acil doktoruydu o ay hadi inş bugünde arife ya beklicem yine kan vermek için
Benimde 9. Gün çok merak ediyorum test yapsam mı yapmasam mı diye dolanıp duruyorumcanım acile gittim ya acil doktoruydu o ay hadi inş bugünde arife ya beklicem yine kan vermek için
Yazıcam canım sonuç ne olursa olsun yanınızdayım ben bu degişmicekGüzel duan için Allah razı olsun canım benim kan sonucunu bizede haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?