Pozitif olucak inşallah canım benimYazıcam canım sonuç ne olursa olsun yanınızdayım ben bu degişmicek
Kan verdin mi bugün canımYazıcam canım sonuç ne olursa olsun yanınızdayım ben bu degişmicek
İnş canım önce benim sonra sizlerinki canımPozitif olucak inşallah canım benim
Yok canım vermedim saglık ocagından bayram dan sonra veririm artık tabi rahatsızım diye eşimi kandırabilirsem acildede verebilirimKan verdin mi bugün canım
Ya nasıl beklicen okadarYok canım vermedim saglık ocagından bayram dan sonra veririm artık tabi rahatsızım diye eşimi kandırabilirsem acildede verebilirim
Canım testin fotosunu atar mısın bı bakalımYok canım vermedim saglık ocagından bayram dan sonra veririm artık tabi rahatsızım diye eşimi kandırabilirsem acildede verebilirim
Tamam canım atıyım PC ye yüklerim ama kurumuştur dünkülerle beraber çekip atıyımCanım testin fotosunu atar mısın bı bakalım
üstteki bugün diger ikisi dün yaptım canımCanım testin fotosunu atar mısın bı bakalım
Kız bu testin markası nea
üstteki bugün diger ikisi dün yaptım canım
İgneden önce 2 gün berbaberlik olmadı ayın 18 inde igne yaptım sabah 9 da yaptı eşim ertesi gün akşamına beraber oldum sonra gün aşırı yaptık canım
dünkü testler fortune isminde bugün kü test artımed canımKız bu testin markası ne
İnşallah canım valla çok istiyorum içim içime sığmıyor ama ümitlenmekte istemiyorum doktordan duymadan diyemiyorum hamileyim diye adet günüme de 5 gün var ayın 4 ünde olucam rabbim kalnimdekini hakkımda hayırlı eyleyip verdim hepimizin inşallahBugün baya baya koyu çıkmış bemce kesin var ya
Benim eşim pcde oyun oynar hergün canım berbar olduğumuz saatler gece1 den sonra oluyor genelde belimin altına yastık koydum sabah 8 gibi kalktıgımda duşumu aldım çok okumuştum sıcak değil ılık duş aldım soguga yakındı bide her akşam eşime 2 çay kaşıgı ile yaptığım sert türk kahvesi içirdim canım kahveyi çok duymuştum bende yapıyım dedim 1 aydır içiriyorum her akşam
Kahve ne işe yarıyomuş onu hiç duymamıştımBenim eşim pcde oyun oynar hergün canım berbar olduğumuz saatler gece1 den sonra oluyor genelde belimin altına yastık koydum sabah 8 gibi kalktıgımda duşumu aldım çok okumuştum sıcak değil ılık duş aldım soguga yakındı bide her akşam eşime 2 çay kaşıgı ile yaptığım sert türk kahvesi içirdim canım kahveyi çok duymuştum bende yapıyım dedim 1 aydır içiriyorum her akşam
Erkeklerde prostat engeliyor ve sperm üzerinde etkisi varmış kadınlara zararlı erkeklere yararlıymış canımKahve ne işe yarıyomuş onu hiç duymamıştım
Adet gecikmesimi bekle canımKızlar ben testimi yaptım bugun 9. Günüm hiç çizgi çıkmadı napmalıyım şuan ya
Çizgi çıkmayınca iğnenin etkisi geçmiiştir diye düşündümAdet gecikmesimi bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?