Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi çıkmayınca iğnenin etkisi geçmiiştir diye düşündüm off bi an önce öğrenmek istiyorum artık ya
Çıkmadıysa geçmiştir canım ben topikler okudugumde 12. 13. 14. 15. 16. 27 gün öğrenenler var canım moralimizi bozmadan fazla ümitlenmeden bekliyoruz canım

İnsallah bebegin seninledir canim, benimde bat 3 ü ben bu sabah test yaptim negatif, ama surekli kasik agrim var hafif hafif. Bir umut poztife doner diye bekliyorum

Belki eşim gelince gider yaptırırım bakalım
Gittin i canım bi git ya varsa var yoksa yok en azından acebalar kemirmez beynini bişiyorum beklemesi zor test yapsan negatifi görecehim korkusu var insanın ömründen ömür gidiyor ama belirsizlikte olunca daha kötü oluuoruz

Yok canım daha gelmedi eşim 11 gibi geliyo telefonda konuştum geldiğinde gidelim diye 2 3 gün daha bekleyelim falan diyo ikna edebilirsem gitcem bakalım inşallah ikna edebilirim

Yok canım daha gelmedi eşim 11 gibi geliyo telefonda konuştum geldiğinde gidelim diye 2 3 gün daha bekleyelim falan diyo ikna edebilirsem gitcem bakalım inşallah ikna edebilirim
Ayy bu eşler bekle bekle bekleyebilsek keşke işte ahtım vae de karnını tut polim yap götürmek istemiyorsan ambulans çagır de

Bugün göğüs hassasiyetim başladı sizde de var mı böyle bişey
Canım benim dün belimde ağrı vardı biraz sanki adet olacakmışım gibi oluyor arada dahada başka bir belirtim yok aslında gögüs hassasiyeyi olanların çoğu hamile çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…