- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Çıkmadıysa geçmiştir canım ben topikler okudugumde 12. 13. 14. 15. 16. 27 gün öğrenenler var canım moralimizi bozmadan fazla ümitlenmeden bekliyoruz canımÇizgi çıkmayınca iğnenin etkisi geçmiiştir diye düşündümoff bi an önce öğrenmek istiyorum artık ya
Belki eşim gelince gider yaptırırım bakalımÇıkmadıysa geçmiştir canım ben topikler okudugumde 12. 13. 14. 15. 16. 27 gün öğrenenler var canım moralimizi bozmadan fazla ümitlenmeden bekliyoruz canım
İnsallah bebegin seninledir canim, benimde bat 3 ü ben bu sabah test yaptim negatif, ama surekli kasik agrim var hafif hafif. Bir umut poztife doner diye bekliyorumİnşallah canım valla çok istiyorum içim içime sığmıyor ama ümitlenmekte istemiyorum doktordan duymadan diyemiyorum hamileyim diye adet günüme de 5 gün var ayın 4 ünde olucam rabbim kalnimdekini hakkımda hayırlı eyleyip verdim hepimizin inşallah
Senin de mi çatlatma iğnesi canım öyleyse kaçıncı günğnİnsallah bebegin seninledir canim, benimde bat 3 ü ben bu sabah test yaptim negatif, ama surekli kasik agrim var hafif hafif. Bir umut poztife doner diye bekliyorum
İnşallah döner canım inşallah rabbim yoktan var edendirİnsallah bebegin seninledir canim, benimde bat 3 ü ben bu sabah test yaptim negatif, ama surekli kasik agrim var hafif hafif. Bir umut poztife doner diye bekliyorum
Gittin i canım bi git ya varsa var yoksa yok en azından acebalar kemirmez beynini bişiyorum beklemesi zor test yapsan negatifi görecehim korkusu var insanın ömründen ömür gidiyor ama belirsizlikte olunca daha kötü oluuoruzBelki eşim gelince gider yaptırırım bakalım
Yok canım daha gelmedi eşim 11 gibi geliyo telefonda konuştum geldiğinde gidelim diye 2 3 gün daha bekleyelim falan diyo ikna edebilirsem gitcem bakalım inşallah ikna edebilirimGittin i canım bi git ya varsa var yoksa yok en azından acebalar kemirmez beynini bişiyorum beklemesi zor test yapsan negatifi görecehim korkusu var insanın ömründen ömür gidiyor ama belirsizlikte olunca daha kötü oluuoruz
Bugün göğüs hassasiyetim başladı sizde de var mı böyle bişeyGittin i canım bi git ya varsa var yoksa yok en azından acebalar kemirmez beynini bişiyorum beklemesi zor test yapsan negatifi görecehim korkusu var insanın ömründen ömür gidiyor ama belirsizlikte olunca daha kötü oluuoruz
Ayy bu eşler bekle bekle bekleyebilsek keşke işte ahtım vae de karnını tut polim yap götürmek istemiyorsan ambulans çagır deYok canım daha gelmedi eşim 11 gibi geliyo telefonda konuştum geldiğinde gidelim diye 2 3 gün daha bekleyelim falan diyo ikna edebilirsem gitcem bakalım inşallah ikna edebilirim
Gerekirse öyle yapcam galibaAyy bu eşler bekle bekle bekleyebilsek keşke işte ahtım vae de karnını tut polim yap götürmek istemiyorsan ambulans çagır de
Canım benim dün belimde ağrı vardı biraz sanki adet olacakmışım gibi oluyor arada dahada başka bir belirtim yok aslında gögüs hassasiyeyi olanların çoğu hamile çıktıBugün göğüs hassasiyetim başladı sizde de var mı böyle bişey
Rabbim hevesini boşa çıkarmasın inşallah canımGerekirse öyle yapcam galibaheveslendim şimdi ya
Amin canım gider öğrenirsem haber veririmRabbim hevesini boşa çıkarmasın inşallah canım
Tamam canım kesin yazAmin canım gider öğrenirsem haber veririm
aynen canım acilde ilk işleri hamile olup olmadıgınz bakıyorlarKızlar ikna ettim geldiğinde gidicez her saat yapıyolardır heralde dimi
Acile mi gidiyim özele gidip direk gebelik testi yaptırcam dicektimaynen canım acilde ilk işleri hamile olup olmadıgınz bakıyorlar
o daha iyi olur canım benim bulundugum şehirde özel yok acil olarakAcile mi gidiyim özele gidip direk gebelik testi yaptırcam dicektim
Offf çok stres yaptım inşallah yüksek çıkar inşallah inşallaaaho daha iyi olur canım benim bulundugum şehirde özel yok acil olarak
inşallah canım hayırlı haberlerle gelOfff çok stres yaptım inşallah yüksek çıkar inşallah inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?