- 18 Kasım 2019
- 5.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Ne kaçırdım ben kız sende demi çift çizgi yaşasın süper haber çok sevindimOfff çok stres yaptım inşallah yüksek çıkar inşallah inşallaaah
Bugün çizgi tamamen silikleşti iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan vermeye gidicem bakalımNe kaçırdım ben kız sende demi çift çizgi yaşasın süper haber çok sevindim
Onlar sonradan çıkan çok belirsiz gri çizgiler için senin için değil beybisikızlar hamilelik belirtilerinde bi topik var gebelik testlerinde silik çizgi diye bende mi öyleyim aceba
Azcık daha beklesenBugün çizgi tamamen silikleşti iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan vermeye gidicem bakalım
senin agzın bal yesin bal ❤Onlar sonradan çıkan çok belirsiz gri çizgiler için senin için değil beybisi
Gerçekten öyle bak sağlıkla ilerliyor stres yapıp yeğenimizide germe ama lütfensenin agzın bal yesin bal ❤❤
Ay ne biliyim çok merak ettim olmadı 2 3 gün sonra tekrar gidip kan vericemAzcık daha beklesentamamen silik olunca demek daha beta gebelik değerinde değil senin 9.günündü sanki erkenden yapıp sonuç düşük çıkınca hemen moralini bozarsın benim fikrim bu ama yinede içine nasıl sinecekse
Tamam güzelim ver ozaman ama eğer düşük çıkarsa üzülmek yok çünkü üçten bile yükseliyor bak yelizimizde de öyle olduAy ne biliyim çok merak ettim olmadı 2 3 gün sonra tekrar gidip kan vericem
çok saol canım benim hep umut oldunuz bana moralim sayenizde düzeldi allah istediginizi fazla fazla versiz size inşallah cansınızGerçekten öyle bak sağlıkla ilerliyor stres yapıp yeğenimizide germe ama lütfen❤❤
İnşAllah hepimiz hamile kalırız bu ay sonra bebek hakkında konuşuruz bulantılarımız bebek hazırlıklarımız içinçok saol canım benim hep umut oldunuz bana moralim sayenizde düzeldi allah istediginizi fazla fazla versiz size inşallah cansınız
Yok ypk düşükçıkabilir diye düşünüp gidicem zatenTamam güzelim ver ozaman ama eğer düşük çıkarsa üzülmek yok çünkü üçten bile yükseliyor bak yelizimizde de öyle oldu
İnşallah canım benim çok güzel günler bizi bekliyodur inşallah güzel anne adaylarım benimİnşAllah hepimiz hamile kalırız bu ay sonra bebek hakkında konuşuruz bulantılarımız bebek hazırlıklarımız içinAllah razı olsun güzel duaların için
ayy canım ne güzel olur valla hemde çok güzel olur inşallah rabbim dualarımızı kabul ederİnşAllah hepimiz hamile kalırız bu ay sonra bebek hakkında konuşuruz bulantılarımız bebek hazırlıklarımız içinAllah razı olsun güzel duaların için
Doktorum catlatma ignesine gerek gormedi, iki gune bir birliktelik dedi yumurta takibide yapmadi, benimki tam muallaktaSenin de mi çatlatma iğnesi canım öyleyse kaçıncı günğn
Kızlar 5.44 çıktıayy canım ne güzel olur valla hemde çok güzel olur inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Kız çok güzel çıkmış 5 üstüay darısı başıma yaaaKızlar 5.44 çıktı
İlk ay klomen kıllandıgımda binada gerek görmemişti yumurtaların kendişiginden çarlamıştı ondandır canımDoktorum catlatma ignesine gerek gormedi, iki gune bir birliktelik dedi yumurta takibide yapmadi, benimki tam muallakta
İniallah düşmez ya inşallahKız çok güzel çıkmış 5 üstüay darısı başıma yaaa
İnşallah canımİniallah düşmez ya inşallah
Canım gördüm testleri inşallah vardır yükselmiştir değer bayramını güzel geçirirsin.İnşallah canım
MerhabaKızlar 5.44 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?