Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hamilelik belirtilerinde bi topik var gebelik testlerinde silik çizgi diye bende mi öyleyim aceba

Bugün çizgi tamamen silikleşti iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum kan vermeye gidicem bakalım
Azcık daha beklesentamamen silik olunca demek daha beta gebelik değerinde değil senin 9.günündü sanki erkenden yapıp sonuç düşük çıkınca hemen moralini bozarsın benim fikrim bu ama yinede içine nasıl sinecekse

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ne biliyim çok merak ettim olmadı 2 3 gün sonra tekrar gidip kan vericem

Ay ne biliyim çok merak ettim olmadı 2 3 gün sonra tekrar gidip kan vericem
Tamam güzelim ver ozaman ama eğer düşük çıkarsa üzülmek yok çünkü üçten bile yükseliyor bak yelizimizde de öyle oldu

çok saol canım benim hep umut oldunuz bana moralim sayenizde düzeldi allah istediginizi fazla fazla versiz size inşallah cansınız
İnşAllah hepimiz hamile kalırız bu ay sonra bebek hakkında konuşuruz bulantılarımız bebek hazırlıklarımız için Allah razı olsun güzel duaların için

Tamam güzelim ver ozaman ama eğer düşük çıkarsa üzülmek yok çünkü üçten bile yükseliyor bak yelizimizde de öyle oldu
Yok ypk düşükçıkabilir diye düşünüp gidicem zaten
İnşAllah hepimiz hamile kalırız bu ay sonra bebek hakkında konuşuruz bulantılarımız bebek hazırlıklarımız için Allah razı olsun güzel duaların için
İnşallah canım benim çok güzel günler bizi bekliyodur inşallah güzel anne adaylarım benim

İnşallah canım
Canım gördüm testleri inşallah vardır yükselmiştir değer bayramını güzel geçirirsin.
Kızlar 5.44 çıktı
Merhaba inşallah yukselir fakat çok erken degilmi daha test için bende ayın 22sinde yaptırdım iğneyi gebelik testi yapacaktım vazgeçtim sonra daha doğrusu alamadım bı. Herkes 14. Gün ogniyor kesin diyorlar ya bende mi yapsam gebelik testi senin iğnenin etkisi geçtiyse benimkide geçmiştir belki demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…