Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10. Gününde kesin sonuç öğrenen çok olmuş öyle okudım hep burdabugunde hiç çizgi çıkmayınca gitmek istedim umarım bu sefer olmuştur seninle aynı gidiyoruz demek

Canım şuan saf kasıgıma bi sancı girdi bacağıma vuruyor resmen bana öyle geliyor ki hamile degilim ben yarın ignenin 14. Günü hayırlısı bakalım

10. Gününde kesin sonuç öğrenen çok olmuş öyle okudım hep burdabugunde hiç çizgi çıkmayınca gitmek istedim umarım bu sefer olmuştur seninle aynı gidiyoruz demek
Aslında ben bu ay çok umitlenmek istemedim hatta iğneden sonra çalışmaya başladım kafam dağılsın 2 hafta diye. İğneden önce de sonra da birliktelik oldu ama bu ay olmayacak gözüyle baktım hep. Şu an adet tarihim yaklaştıkça.umut bağlıyorum sanki daha öncesi yoktu . Normal de adete yakın göğüs hassasiyeti ve kasık kraplari yaşarım hatta 10gun öncesinden. Salı günü adet tarihim bende tık yok valla belirti de Yok o yüzden biraz ümitlendim sanırım bebek mi var acaba diye. Beklemek çok zor yarın yakim eczane bulursam yapacam ama testi

Canım şuan saf kasıgıma bi sancı girdi bacağıma vuruyor resmen bana öyle geliyor ki hamile degilim ben yarın ignenin 14. Günü hayırlısı bakalım
Canım aynı belirtiler diyorlar belli de olmaz belki bebiş var yani. O duyguyu hiç yaşamadım daha önce o yüzden de belirtiler gerçek mi yada biz mi uyduruyoruz o konuda kararsisim. Ben 1 yildir çok belirti yaşadım 2 ay önce midem bile bulanıyordu artık.hic bir belirtiye inanmayacm dedim o gün bugündür inanmıyorum vücudumdaki degosiklere

Ben nedense seni hep hamileymişssin gibi hissediyprum bende sonucu öğrendikten sonra sevinemiyorum bile ya düşerse acaba pozitif mi diye düşünmekten

Günaydın kızlar bayramınız mübarek olsun ve inşallah Allah bu günlerde çifte bayram yaşatsın bebeklerimizin haberini alalım
Bu Son Olsun sen bir idrar testi yap 12 ye göre bugün 14.gün iki kat artar koyuluk
S Sugar11 hayırlı olsun bebeğim seninde sonucun Allah tamamına erdirsin

Ben nedense seni hep hamileymişssin gibi hissediyprum bende sonucu öğrendikten sonra sevinemiyorum bile ya düşerse acaba pozitif mi diye düşünmekten
Doktordan tam ögrenmedikçe ben hamile olduğumu kabul edemiyorum canım adet günüm gelsin geciksin kan tahlilinde sonuç pozitif olsun o zaman diyecem hamileuim diye

Hayırlı.l bayramlar herkese bugün hafif hafif adet olacak his geldi kasıklarıma bı kramplar var. Sanırım tutmadı benim

Hayırlı.l bayramlar herkese bugün hafif hafif adet olacak his geldi kasıklarıma bı kramplar var. Sanırım tutmadı benim
Sağol canım sanada iyi bayramlar benimde kasık agrım adet öncesi sendromlarım var gaz var bi test alıp yapıcam inşallah koyulaşmamolur bugün 14. Gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…