- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Aldım canım baktım da albi marka ben mi hiç duymadım ecebaİnternete yazdığında çıkıyo çevredeki nöbetci eczaneler baktın mı
Canıö hiç kullanmadım ama çok bi fark yoktur heralde varsa çıkar illakiKızlar albi marka test iyimi ilk kez gördüm
Kullandım canım kötü değil test yaptın mıAldım canım baktım da albi marka ben mi hiç duymadım eceba
Yaptım kızlarKullandım canım kötü değil test yaptın mı
kızlar 14. gün bugün degişmez demi ay ayaklarım yere basmıyorHadi bekliyoruz
Oh oh maşallah gayet belirginkızlar 14. gün bugün degişmez demi ay ayaklarım yere basmıyor
Değişmez artıkkızlar 14. gün bugün degişmez demi ay ayaklarım yere basmıyor
MaşşalllaaaaahOh oh maşallah gayet belirgin ❣❣❣
ay inşallah bide doktordan duysaydım ya sabah o kadar kötüydümki adet olacagım sandım geçti agrım agrı geçince hemen test yapıyım dedimOh oh maşallah gayet belirgin ❣❣❣
inşallah canım degişmez ya bacaklarımı hissetmiyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyuDeğişmez artık
Amiin canım benim darısı bizeinşallah canım degişmez ya bacaklarımı hissetmiyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
hayırlı olsun canım inş güzel yumurtaların olur inş doktor inne verir bu ay hemen tutarArkadaşlar ben bugün klomene başladım.
amin canım aklımdan hamilelik hiç çıkmıyor her aklıma geldiginde sizede dua ediyorum inş sizdede vardır inş hep beraber hamilelikle bi topik açar oraya geçerizAmiin canım benim darısı bize
inşallah canım inşallah bu 3. degişik marka oldu üçündede hamile çıkıyorum 14 gündede kalmamıştır igne etkisi prof dk. oldugu sitede araştırdım 10 günde geçer etkisi ama 14. gün test dogrı çıkar diyorlarBaya da koyu inşallah bizde böyle çift çizgiyi görürüz
İğneyi 6 ay denemeden sonra verecekmiş. Yani 1 ay klomen 1 ay klomensiz denemeler yapacağız. 6 ayın sonunda tutmazsa iğne dedihayırlı olsun canım inş güzel yumurtaların olur inş doktor inne verir bu ay hemen tutar
amin canım aklımdan hamilelik hiç çıkmıyor her aklıma geldiginde sizede dua ediyorum inş sizdede vardır inş hep beraber hamilelikle bi topik açar oraya geçeriz
ben geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigiİğneyi 6 ay denemeden sonra verecekmiş. Yani 1 ay klomen 1 ay klomensiz denemeler yapacağız. 6 ayın sonunda tutmazsa iğne dedi
Valla benim tsh yüksek çıktı kuzumben geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?