Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben bugün klomene başladım.
hayırlı olsun canım inş güzel yumurtaların olur inş doktor inne verir bu ay hemen tutar
Amiin canım benim darısı bize
amin canım aklımdan hamilelik hiç çıkmıyor her aklıma geldiginde sizede dua ediyorum inş sizdede vardır inş hep beraber hamilelikle bi topik açar oraya geçeriz

Baya da koyu inşallah bizde böyle çift çizgiyi görürüz
inşallah canım inşallah bu 3. degişik marka oldu üçündede hamile çıkıyorum 14 gündede kalmamıştır igne etkisi prof dk. oldugu sitede araştırdım 10 günde geçer etkisi ama 14. gün test dogrı çıkar diyorlar

İğneyi 6 ay denemeden sonra verecekmiş. Yani 1 ay klomen 1 ay klomensiz denemeler yapacağız. 6 ayın sonunda tutmazsa iğne dedi

İğneyi 6 ay denemeden sonra verecekmiş. Yani 1 ay klomen 1 ay klomensiz denemeler yapacağız. 6 ayın sonunda tutmazsa iğne dedi
ben geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigi

ben geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigi
Valla benim tsh yüksek çıktı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…