Bi an önve kan sonucunu öğrensen keşke değerin kaç oldu acababen geçen ay ilk kez klomene başladım 2. ayda igne verdi neden öyle dedi aceba testlerin çok güzel çıktı desem benim testlerimde güzeldi doktor bana senin ikizin bile olur demişti doktor vardır bi bildigi
dogal yiyeceklerle onu düşürebilirsin canım zararsız yiyecekler var dogada herşeyin var olma sebebi varValla benim tsh yüksek çıktı kuzum
10. gün yaptırmıştım canım 3,19 du burası kars burda özel doktorlar var ama özel hastane yok malesef bende devlet hastanesinin aciline gitmiştim acildekiler pek takmadılar galiba gerçi rezil bi hastane yerlerde böcek olan bi hastaneden ne bekliceksinBi an önve kan sonucunu öğrensen keşke değerin kaç oldu acababak değer düşük diye gebelik yok diyip nasıl moral bozuyolar dimi kaçıncı günde kan testi yaptırmıştın sen canım
Valla bana levotiron verdidogal yiyeceklerle onu düşürebilirsin canım zararsız yiyecekler var dogada herşeyin var olma sebebi var
İnşallah çok çok yükselmiştir değer ya aşırı sevindim bizede umut oldun şimdi10. gün yaptırmıştım canım 3,19 du burası kars burda özel doktorlar var ama özel hastane yok malesef bende devlet hastanesinin aciline gitmiştim acildekiler pek takmadılar galiba gerçi rezil bi hastane yerlerde böcek olan bi hastaneden ne bekliceksin
sende 10. gün yaptırdıun test demi canımİnşallah çok çok yükselmiştir değer ya aşırı sevindim bizede umut oldun şimdi
Bebeğim sende yapsana bir gebelik testiİnşallah çok çok yükselmiştir değer ya aşırı sevindim bizede umut oldun şimdi
9. Gündü ama gün bitmişti yanisende 10. gün yaptırdıun test demi canım
1 2 gün sonra kandan baktırmayı düşünüyorum canım benim umarım bizde böyle sevinirizBebeğim sende yapsana bir gebelik testi
testin varsa yapsana bi daha9. Gündü ama gün bitmişti yanigece yaptırdım ya o yüzden diyorum 1 2 gün sonra yapıyım diyorum ya direk kandan baktırıyım dedim
Bitti ki canım dün yaptım sonuncuyu şimdi de babamlardayımtestin varsa yapsana bi daha
inşalllah canım rabbim kucagını boş bırakmasınBende bugün tekrar başladım 2 kutu günde 3 kez inşallah bu ay olur
Kan testine ne zaman gitceksin canıminşalllah canım rabbim kucagını boş bırakmasın
Bayramdan sonra canım bayrm bitsin hem p güne adetimde geçmiş olur bayram ne zaman bitiyor bu arada kimse olmayınca bayram bayeam olmuyorKan testine ne zaman gitceksin canım
Süper bir hediye olur canım inşallah 4 agusyosta da ben yaptırıuım adet günüm o gün ham kalabalıkta birer hasranede3ü yada 4ü bitiyo galiba canım bende 3ünde tekrar baktırıcam yıldönümümüzgüzel bi hediye olur bize
Güzel habeler alcaz ben inanıyorum çok yorulma bu süreçte dinlen çok iş yapmaSüper bir hediye olur canım inşallah 4 agusyosta da ben yaptırıuım adet günüm o gün ham kalabalıkta birer hasranede
Dikkat ederim canım sende dikkat et inşallah canım sonrada difer arkadaşlar yazacaklar ni kaç gün arayla hamileyim diyeGüzel habeler alcaz ben inanıyorum çok yorulma bu süreçte dinlen çok iş yapma
Amiiiin aminDikkat ederim canım sende dikkat et inşallah canım sonrada difer arkadaşlar yazacaklar ni kaç gün arayla hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?