Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testine baktırdınmı canım yeni ise idrarda çıkmazmış kanda 1 günlükte olsa çıkıyormuş

Kan testine baktırdınmı canım yeni ise idrarda çıkmazmış kanda 1 günlükte olsa çıkıyormuş
Yok canım baktirmadim dün doktoru arayıp durumu anlattım. Adet olmazsan salı günü gel dedi. Salıyı bekliyorum. Adet olmazsam salı günü 6 günlük gecikme olacak. Zaten 6 gün gecikmesine rağmen gebelik yoksa bi sıkıntı vardır yine doktora gitmem lazim

Canım üzülme olurmu herşeyde ni hayır vardır bence bidahaki ay müjdeyi alacaksın canım

Inşallah canım şu an tek belittim ağzımda pil yalamışım gibi bir tat olması. Sen naptın bat ne zaman? Test yaptın mı inşallah sana seviniriz bu ay
Yaptım canım idrar testi çok şükür halen pozitif doktordan duymadıkça hep bi eksik var gibi 12 tane test yaptım 10. Günden beri bugün 14 gün hatta 15 oldu halen pozitif hep dularımdasınız inanın her hamilelik aklıma geldiğinde sizlerede tanıdıgım tanımadıgım herkese dua ediyorum rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın 2 lerle doldursun 3 lerle dolsun inşallah

Amin canım inşallah seninki sağlıkla ilerler. Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun

Canım resim çekmeyi denedim Kendi telefondan resimde çıkmıyor yani gölge gibi oluyor çok yakınlaşma yapimcada bulanık çıkıyor yarın sabah eşim den deneyim çekmeyi ama çok çok silik hatta eşim görmedi ilk başta bak burda dedim hala evet var cizgiydedi o derecede yani. İğneyi geçen salı vurdurdum bugün 11.gune döndü işte

Testi bugün tekrar yap canım çok ince bir çizgi var evet bugün daha net sonuç alırız

Ben bu sabah bebe time testiyle test yaptim yine negatif bat 3ü hala bir umut bekliyorum, ama aglamak istiyorum cik kotu hissediyorum, benimde her ay gogus agrim olurdu bu ay basta vardi sonra gecti, kasik agrilarim hic olmazdi bu ay surekli kasik agrim var hatta arada cok sancili, sicak basmasi bendede oluyo, umudumu yitirmek ustemiyorum ama negatifi her gordugumde bir parcam kopup gidiyo

Canım inşallah vardır geç dölmenme olmuştur çok yeniyse idrarda çıkmaz adetin geçilince inşallaj geçikir bi kan ver canım

Benimde 8 den beri adet olacakmışım hibi sancım var idrar testinde pozitifi görüyorım ama bu sancılar niye üstelik adet yaklaştıkça artıyor bu sancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…