Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen ateş ölçüyormusun ateşn kaç senin 37 ile 37,08 arasında gidip geliyor benimki hergün @birkadin0 ve Z ZeynepYldr senin ateşin kaç
Ateşimi hiç ölçmedim ateş ölçerimde yok evde ama aradasürekli ateş basıyo bi ter basıyo
Hanımlar sizin kaç mm ydi yumurta tek mı olmuştu yelizz seninki kaçtı ya bir çok yorum okuyunca herkesi kwriatiriyorum kusura bakmayın merak ettim kaç mm diye özet geçer misiniz bi

Hanımlar sizin kaç mm ydi yumurta tek mı olmuştu yelizz seninki kaçtı ya bir çok yorum okuyunca herkesi kwriatiriyorum kusura bakmayın merak ettim kaç mm diye özet geçer misiniz bi
Canım benim ilk 17 mm di doktor 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 17 mm olan kendiliğinden çatlamış bi tame de 16 mm bi yumurta oluşmuştu onu çatlatmak için de 2 gün sonra iğne yaptık işte

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü hala adet olmadım. Ama testlerim negatif.

Canım benim 16 mm en büyüğü vardı 3 tane daha topşm 4 yumoş vardı doktor beni erken çağırdı ihne vermek için kontrol etti ni kaç güne büyür dedi 3. Gün bu igneyi yap dedi ben igneyi hepinizden erken yaptım kontrole de erken gittim

Ateşimi hiç ölçmedim ateş ölçerimde yok evde ama aradasürekli ateş basıyo bi ter basıyo
Aynen ateş basmadı bendede var çatlayacak gibi oluyorum baş agrımda gitmedi durup durup agrıyor bu sabah saf kadıgımda ni agrım oldu bacağıma vurdu ya agrısı o neydi ben anlamadım sende de oluyormu

Aynen ateş basmadı bendede var çatlayacak gibi oluyorum baş agrımda gitmedi durup durup agrıyor bu sabah saf kadıgımda ni agrım oldu bacağıma vurdu ya agrısı o neydi ben anlamadım sende de oluyormu
Yok canım bende ağrı çok hafif hafif bi geliyo bazen o kadar

Bide psikolojik midir nedir anlamadım çok hafiften mide bulantım var halim yok yatasım var sürekli

Ben test yaptım az önce 4 dk sonra filan çizgi çıktı ama çok çok silik sadece izi var yapamayacam demiştim ama yaptım sabah ki ısdarla da değil daha yeni yaptım yani.

Ben test yaptım az önce 4 dk sonra filan çizgi çıktı ama çok çok silik sadece izi var yapamayacam demiştim ama yaptım sabah ki ısdarla da değil daha yeni yaptım yani.
kız silikte olsa 2. çizgi çıkmış ya bi resim at hadi canım bekliyorum

inş geç döllenmedir kan testi yaptıgında çıkar regl günün ne zammn canıms enin
O işler çok karıştı kuzum ya. Normalde 24 günde bir adet oluyorum ilk 15 gün yumurtlama evresi yumurtlamadan 9 gün sonra adet oluyorum. Hiç şaşmaz. Bu defa adetin 10. günü iğne oldum dün adet olmam lazımdı. Ama idrar testi negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…