- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
canım sen ateş ölçüyormusun ateşn kaç senin 37 ile 37,08 arasında gidip geliyor benimki hergün @birkadin0 ve Z ZeynepYldr senin ateşin kaçAmiiiin amin
Ateşimi hiç ölçmedim ateş ölçerimde yok evde ama aradasürekli ateş basıyo bi ter basıyocanım sen ateş ölçüyormusun ateşn kaç senin 37 ile 37,08 arasında gidip geliyor benimki hergün @birkadin0 ve Z ZeynepYldr senin ateşin kaç
Canım salı günü adet günüm ama göğüs hassasiyeti yok her zaman olurdu. Sadece arada rahmime baskı oluyor adet ağrısı gibi. Ateş olcerim de yok valla benim olcmedim dün bı mağazada ölçütler 36.4 duSenin bat ne zamn
canım sen ateş ölçüyormusun ateşn kaç senin 37 ile 37,08 arasında gidip geliyor benimki hergün @birkadin0 ve Z ZeynepYldr senin ateşin kaç
Hanımlar sizin kaç mm ydi yumurta tek mı olmuştu yelizz seninki kaçtı ya bir çok yorum okuyunca herkesi kwriatiriyorum kusura bakmayın merak ettim kaç mm diye özet geçer misiniz biAteşimi hiç ölçmedim ateş ölçerimde yok evde ama aradasürekli ateş basıyo bi ter basıyo
Canım benim ilk 17 mm di doktor 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 17 mm olan kendiliğinden çatlamış bi tame de 16 mm bi yumurta oluşmuştu onu çatlatmak için de 2 gün sonra iğne yaptık işteHanımlar sizin kaç mm ydi yumurta tek mı olmuştu yelizz seninki kaçtı ya bir çok yorum okuyunca herkesi kwriatiriyorum kusura bakmayın merak ettim kaç mm diye özet geçer misiniz bi
Canım benim 16 mm en büyüğü vardı 3 tane daha topşm 4 yumoş vardı doktor beni erken çağırdı ihne vermek için kontrol etti ni kaç güne büyür dedi 3. Gün bu igneyi yap dedi ben igneyi hepinizden erken yaptım kontrole de erken gittimHanımlar sizin kaç mm ydi yumurta tek mı olmuştu yelizz seninki kaçtı ya bir çok yorum okuyunca herkesi kwriatiriyorum kusura bakmayın merak ettim kaç mm diye özet geçer misiniz bi
15. Gün negatf olunca pek bişey değişmiyor ama adetinin gecikmesini bekle canın inş. Geçilirde bebişim olurKızlar bugün çatlatma iğnesinin 15. günü hala adet olmadım. Ama testlerim negatif.
Aynen ateş basmadı bendede var çatlayacak gibi oluyorum baş agrımda gitmedi durup durup agrıyor bu sabah saf kadıgımda ni agrım oldu bacağıma vurdu ya agrısı o neydi ben anlamadım sende de oluyormuAteşimi hiç ölçmedim ateş ölçerimde yok evde ama aradasürekli ateş basıyo bi ter basıyo
Yok canım bende ağrı çok hafif hafif bi geliyo bazen o kadarAynen ateş basmadı bendede var çatlayacak gibi oluyorum baş agrımda gitmedi durup durup agrıyor bu sabah saf kadıgımda ni agrım oldu bacağıma vurdu ya agrısı o neydi ben anlamadım sende de oluyormu
Bide psikolojik midir nedir anlamadım çok hafiften mide bulantım var halim yok yatasım var sürekliAynen ateş basmadı bendede var çatlayacak gibi oluyorum baş agrımda gitmedi durup durup agrıyor bu sabah saf kadıgımda ni agrım oldu bacağıma vurdu ya agrısı o neydi ben anlamadım sende de oluyormu
Umudum yok kuzum zaten adeti bekliyorum. Bayramın 3. günü falan olsam süper olur15. Gün negatf olunca pek bişey değişmiyor ama adetinin gecikmesini bekle canın inş. Geçilirde bebişim olur
bi resim atsana canım bide ignenin kaçıncı günüBen test yaptım az önce 4 dk sonra filan çizgi çıktı ama çok çok silik sadece izi var yapamayacam demiştim ama yaptım sabah ki ısdarla da değil daha yeni yaptım yani.
çokmu agrın var neden umudunu kaybettinUmudum yok kuzum zaten adeti bekliyorum. Bayramın 3. günü falan olsam süper olur
kız silikte olsa 2. çizgi çıkmış ya bi resim at hadi canım bekliyorumBen test yaptım az önce 4 dk sonra filan çizgi çıktı ama çok çok silik sadece izi var yapamayacam demiştim ama yaptım sabah ki ısdarla da değil daha yeni yaptım yani.
Negatif çıktı 15 gün oldu. Bebek olsa testte çıkardı diye düşünüyorumçokmu agrın var neden umudunu kaybettin
inş geç döllenmedir kan testi yaptıgında çıkar regl günün ne zammn canıms eninNegatif çıktı 15 gün oldu. Bebek olsa testte çıkardı diye düşünüyorum
O işler çok karıştı kuzum ya. Normalde 24 günde bir adet oluyorum ilk 15 gün yumurtlama evresi yumurtlamadan 9 gün sonra adet oluyorum. Hiç şaşmaz. Bu defa adetin 10. günü iğne oldum dün adet olmam lazımdı. Ama idrar testi negatif.inş geç döllenmedir kan testi yaptıgında çıkar regl günün ne zammn canıms enin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?