Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugun olmam lazimdi henuz olmadi sabah test yaptim negatif, hic adet olacak gibide hissetmiyorum, hamile gibide hissetmiyorum, cok muallaktayim
Geç döllenme olabilir ovulasyon ile takip etmiş miydin ben ilk kaybettiğim bebeğimi adetin üçüncü gününe kadar göremedim idrar testinde ovulasyon testi ile takip etmiştim zaten geç yumurtlama olmuştu

Canım bugün seninde 13.gün sanırım varsa çıkar artık sende yap bir test bize umut ol
Kuzum valla bende heyecanliyim ama test yok ki kan da veremem konya dayım her yer virüs gitmek istemiyorum. İdrarim gelsin ovulasyon testi yapacam eğer zaten koyuluk çıkarsa vardır demek.

Kuzum valla bende heyecanliyim ama test yok ki kan da veremem konya dayım her yer virüs gitmek istemiyorum. İdrarim gelsin ovulasyon testi yapacam eğer zaten koyuluk çıkarsa vardır demek.
Evet güzel fikir inşallah kopkoyu çıkar bizede at testi sonra duamız seninle

Geç döllenme olabilir ovulasyon ile takip etmiş miydin ben ilk kaybettiğim bebeğimi adetin üçüncü gününe kadar göremedim idrar testinde ovulasyon testi ile takip etmiştim zaten geç yumurtlama olmuştu
Ovilasyon testiyle takip yapmadim canim, umarim senin gibi vardirda ondan gecikiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…