- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
Bende gerçekten ya inan olsun tuvaletteyken bile elimde bişey kaçırmayım diye sürekli girip çıkıyorumYemin olsun foruma kamp kurdum cikamiyorum , sanki biri cikcakta tamam hamilesin yeter artik defol git dicek
Senin adete ne kadar var canımYemin olsun foruma kamp kurdum cikamiyorum , sanki biri cikcakta tamam hamilesin yeter artik defol git dicek
Benim bugun olmam lazimdi henuz olmadi sabah test yaptim negatif, hic adet olacak gibide hissetmiyorum, hamile gibide hissetmiyorum, cok muallaktayimSenin adete ne kadar var canım
Geç döllenme olabilir ovulasyon ile takip etmiş miydin ben ilk kaybettiğim bebeğimi adetin üçüncü gününe kadar göremedim idrar testinde ovulasyon testi ile takip etmiştim zaten geç yumurtlama olmuştuBenim bugun olmam lazimdi henuz olmadi sabah test yaptim negatif, hic adet olacak gibide hissetmiyorum, hamile gibide hissetmiyorum, cok muallaktayim
Kuzum valla bende heyecanliyim ama test yok ki kan da veremem konya dayım her yer virüs gitmek istemiyorum. İdrarim gelsin ovulasyon testi yapacam eğer zaten koyuluk çıkarsa vardır demek.Canım bugün seninde 13.gün sanırım varsa çıkar artık sende yap bir test bize umut ol
Evet güzel fikir inşallah kopkoyu çıkar bizede at testi sonra duamız seninleKuzum valla bende heyecanliyim ama test yok ki kan da veremem konya dayım her yer virüs gitmek istemiyorum. İdrarim gelsin ovulasyon testi yapacam eğer zaten koyuluk çıkarsa vardır demek.
Ovilasyon testiyle takip yapmadim canim, umarim senin gibi vardirda ondan gecikiyordur.Geç döllenme olabilir ovulasyon ile takip etmiş miydin ben ilk kaybettiğim bebeğimi adetin üçüncü gününe kadar göremedim idrar testinde ovulasyon testi ile takip etmiştim zaten geç yumurtlama olmuştu
İnşallahh canım benim hep sabah saatlerinde mi olurdun adetiOvilasyon testiyle takip yapmadim canim, umarim senin gibi vardirda ondan gecikiyordur.
Kaç saate çıkar dediler canım gerilme lütfen1 saati geçti kan vereli
1 1 buvuk saat dediler çıktı çıkıcak heraldeKaç saate çıkar dediler canım gerilme lütfen❣
Genelde evet ama o kadar cok stres yapiyorum ki, kendim geciktiriyor olabilriim.İnşallahh canım benim hep sabah saatlerinde mi olurdun adeti
Hadi guzel haberlerle don bize1 1 buvuk saat dediler çıktı çıkıcak heralde
Ay hadi hayırlı olsun canım benim şimdi artışı takip edicez kese için sağlıkla tamamlansın inşallahKozlaaaaar 39.54 olmuş değerim
Tebrik ederim canim hadi gozun aydin, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah,bizede dua et bol bol.Kozlaaaaar 39.54 olmuş değerim
Amiin canım evet oldu Allahın izniyle sevin artıkOf artık sevinebilirim dimi oldu dimiiiallah sizede yasatsın bu sevinci inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?